Hogyan lehet elkerülni a spam-robothívásokat az „ellenőrzött hívásokkal” az Android rendszeren

Avatar Gadam | 2021.04.05. 331 Views 0 Likes 0 Ratings

331 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

google telefon logó

Spam hívások a legrosszabb dolog lehet abban, hogy minden nap telefont visel a zsebében. Szerencsére vannak eszközök, amelyek ezt segítik. Megmutatjuk, hogyan állíthatja be az „Ellenőrzött hívásokat” androidos telefonján a Google saját alkalmazásainak használatával.

Az ellenőrzött hívások olyan szolgáltatás,Telefon a Google-tól”Alkalmazás. A Google a vállalkozásokkal együttműködve ellenőrzi a hívó személyazonosságát, megmutatja a hívás okát, sőt megjeleníti a logókat is. A Google Phone alkalmazás telepíthető a legtöbb androidos eszközre (ha még nincs előre telepítve), beleértve a Samsung készülékeket is.

google telefonos alkalmazás a Play Áruházban

Miután telepítette a Phone by Google alkalmazást, azt be kell állítani alapértelmezett telefonalkalmazásként. Ha az alkalmazás első megnyitásakor ezt elmulasztotta, akkor manuálisan is megtehető. A folyamat kissé eltér a telefontól függően, de valami hasonló lesz a Beállítások> Alkalmazások> Alapértelmezett alkalmazások> Telefon elemekhez.

alapértelmezett telefon beállítása

Ha ez nem sikerül, engedélyezzük az ellenőrzött hívásokat. Nyissa meg a Google telefonja lehetőséget, és koppintson a jobb felső sarokban található hárompontos menüikonra.

érintse meg a menü ikont

Válassza a menü „Beállítások” menüpontját.

válassza ki a beállításokat

A Beállítások menüben koppintson a „Spam és hívás képernyő” elemre. Nevezhetjük „Hívófél-azonosítónak és spamnek” is.

nyissa meg a spambeállításokat

Ezután kapcsolja be az „Ellenőrzött hívások” kapcsolót.

engedélyezze az ellenőrzött hívásokat

Ezzel egy olyan képernyőre jut, amely felkéri telefonszámának hozzáadását Google-fiókjához. Erre az igazolt hívások használatához van szükség. Koppintson az „Igen, bent vagyok” elemre, ha jól érzi magát az engedély elfogadásával.

szám hozzáadása a google-hoz

Visszatér az előző képernyőre, és az „Ellenőrzött hívások” kapcsoló be lesz kapcsolva. Íme egy példa a szokásos és az ellenőrzött hívás közötti különbségre.

ellenőrzött hívás képernyő
Google

Ennyi van benne! Sokkal több információt fog kapni a képernyőn ezekhez az ellenőrzött hívásokhoz, amelyek segítenek megkülönböztetni a spamhívásokat a valósaktól.

ÖSSZEFÜGGŐ: A spamhívások automatikus blokkolása iPhone-on[ad_2]
Forrás link


331 Views 0 Ratings Rate it