Hogyan lehet használni az Instagram új „cseppjeit” korlátozott futású termékek vásárlásához és eladásához

Avatar admin | 2021.05.27. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Bármely hozzáértő online vásárló megmondja: A termék felpörgetésének legjobb módja a korlátozott futásesés. Akár egy cég cipőt, egyedi művészi nyomtatványokat, akár kis tételes bakelitlemezeket árul, a remek lehetőség korlátozott mennyiségének időben történő kiadására való felkészülés remek módja az eladások felpörgetésének és a társadalmi élet előteremtésének. zümmögés. Hamarosan valószínűleg sok termékcseppet értékesítenek az Instagramon keresztül, köszönhetően a Instagram Drops.

Hamarosan a közelgő Instagram-cseppek az Instagram mobilalkalmazás vásárlási fülének saját, saját részében jelennek meg (a vásárlási eszközök nem állnak rendelkezésre az Instagram asztali webhelyén). Az ügyfelek regisztrálhatnak értesítésekre, hogy ne hagyják ki a közelgő kiadásokat, és amint a termék leesik, vásárolják meg az Instagram alkalmazásban a Checkout with Instagram segítségével.

Az Instagram-cseppek ügyesek az ügyfelek számára, jobbak a vállalkozások számára

A központosított hely, ahol termékcseppeket keresnek, hasznos lehet a ritka kiadásokat szemlélő vásárlók számára, de a valódi előny a vállalkozások számára van, és nem csak a nagynevű márkákra gondolunk. Míg a nagyvállalatok már kihasználják az Instagram Drops előnyeit, az eszközök elérhetők azoknak a kisvállalkozásoknak és független alkotóknak is, akik árujukat az Instagram-on értékesítik, és segíthetnek nekik a megjelenés előtt a következő termékek megindulásában.

Hogyan adhatja el termékeit az Instagram-on

Az Instagram Drops használatához a a vállalkozásnak meg kell felelnie a meghatározott kritériumoknak árukat eladni az Instagramon. Ha vállalkozása megfelel, akkor a következő lépés egy Instagram Business-fiók létrehozása. Bármely meglévő Instagram-fiókot üzleti fiókká alakíthat a profilbeállításaiból; csak irány Beállítások> Fiók> „Váltás profi fiókra”.

Innentől kezdve még több lépést kell végrehajtania a fiók beállításának befejezéséhez, csatlakoznia kell az Instagram Checkouthoz, be kell állítania egy áruházi oldalt és be kell kapcsolnia a vásárlási műveleteket. Az Instagram hasznos az egész folyamat áttekintése itt. Ne feledje, hogy az Instagram a jövőben beszedni fogja a beépített e-kereskedelmi eszközeivel végrehajtott vásárlások díját, de a vállalat ideiglenesen lemond a tranzakciós díjakról a COVID-19 járvány miatt.
Forrás link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok