Hogyan lehet helyreállítani a törölt fájlokat a Microsoft Teams csapatából

Avatar Gadam | 2021.01.28. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Teams logó

A csapatok kiválóan alkalmasak fájlok tárolására, megosztására és együttműködésére. Egy dolog hiányzik belőle a lomtár, tehát ha véletlenül töröl egy fájlt, hogyan szerezheti vissza? Így állíthatja vissza a Microsoft Teams törölt fájljait.

Minden alkalommal, amikor új csapatot hoz létre a Microsoft Teams szolgáltatásban, egy SharePoint-webhely kerül felállításra a színfalak mögött. Minden csatorna megkapja a sajátját mappa a „Dokumentumok” könyvtárban annak a SharePoint-webhelynek. Ha egy fájlt töröltek a Teams csapatából, a helyreállítás helye az adott SharePoint webhelyen található.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hol tárolják a Microsoft Teams fájljait?

A SharePoint webhely eléréséhez nyissa meg a „Fájlok” fület a Microsoft Teams alkalmazásban, majd kattintson a „Megnyitás a SharePointban” gombra. A képernyő méretétől függően előfordulhat, hogy a beállítás eléréséhez a hárompontos menüikonra kell kattintania.

A "Nyissa meg a SharePoint alkalmazásban" menüpontot.

Ez megnyitja a csapathoz csatolt SharePoint-webhelyet (lehet, hogy először a Microsoft-fiók adatainak használatával kell bejelentkeznie a SharePoint-ba.). A csapatból törölt fájlok megtekintéséhez kattintson a „Lomtár” elemre.

A "Újrahasznosító kuka" menüpontot.

A mellette lévő körre kattintva válassza ki a visszaállítani kívánt fájlt, majd kattintson a „Visszaállítás” gombra.

  A "visszaállítás" opciót a Lomtárba.

Most kattintson a „Dokumentumok” elemre, és arra a mappára, amely megfelel annak a csatornának, amelyben a fájl volt (ebben az esetben a fájl a Csapatok „Házirendek” csatornáján volt.)

A "Dokumentumok" menüpont és a "Házirendek" mappába.

A visszaállított fájl most visszatér a mappába.

A visszaállított dokumentum.

Menjen vissza a Microsoft Teams alkalmazásba, és kattintson a Frissítés ikonra a „Fájlok” fülön a visszaállított fájl megtekintéséhez.

A "Frissítés" ikont a Fájlok lapon, és a visszaállított fájlt.
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it