Hogyan lehet igényelni az ingerellenőrzést felnőtt függőként

Avatar admin | 2021.03.11. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan lehet igényelni az ingerellenőrzést felnőtt függőként

Fénykép: 24K-Produkció (Shutterstock)

Az amerikai mentési terv az volt törvénybe iktatta ma azt jelenti, hogy várhatóan még egy forduló mentességellenőrzésre kerül sor jövő héten küldik ki. De az 1400 dolláros „stimmek” alkalmassági követelményeinél van egy olyan változás, amelyet könnyű figyelmen kívül hagyni – a korábbi ellenőrzésekkel ellentétben Bármi életkora igazolható, beleértve az egyetemistákat, a fogyatékkal élő felnőtteket és az időseket is.

Hogyan minősülhet felnőtt eltartottnak?

Üzleti bennfentesenként, azok a felnőttek, akik kiadásaik több mint felénél más személyre támaszkodnak, eltartottként igényelhetők. A korábbi ellenőrzéseket 17 éves korukban szüntették meg, de most a 19 éves korig, vagy a nappali tagozatos főiskolai hallgatóknál 24 éves korig járó hallgatók jogosultak a minősítésre. Az eltartott felnőttek közé tartozhatnak a fogyatékkal élők és a nyugdíjasok is, feltéve, hogy rendelkeznek a minősítő kapcsolat vagy veled élni.

A korábbi ingerellenőrzésekhez hasonlóan egy bizonyos jövedelmi küszöb alatt kell lennie ahhoz, hogy jogosult legyen az ön és az eltartottjai mentességi ellenőrzésére. Ha eltartottakat igényel, 75 000 dollárig kiigazított bruttó jövedelemre lesz szüksége, hogy teljes 1400 dolláros csekket kapjon (a 150 000 dollárt kereső közös ügyfelek 2800 dollárt kapnak).

A kifizetések fokozatosan, csökkentve 280 dollár minden 1000 dollárért a kiigazított bruttó jövedelem meghaladja a minősítési küszöböt. Azokat a személyeket, akik évente több mint 80 000 dollárt keresnek (vagy házaspárokat, akik több mint 160 000 dollárt keresnek), megszakítják teljesen segélyellenőrzésektől függetlenül attól, hogy hány eltartottjuk van.

Azt is vegye figyelembe, hogy az eltartottak nevében az a személy jelentkezik, akit az IRS ténylegesen fizet.

Hogyan kérhetik az eltartottakat

F listájára sorolhatja az eltartottakatorm 1040 az első oldal közepén. Meg kell adnia a társadalombiztosítási számukat, az Önhöz való kapcsolatot, és hogy jogosultak-e gyermekellátásra gyermekadó-kedvezményre. Hogy megtudja, mennyi megkönnyebbülés jár Önnek, használja ezt a számológépet.

Ha újonnan képzett eltartottai vannak, de már benyújtotta az adóbevallását, megpróbálhat módosított bevallást benyújtani, a New York Times-on. Yérdemes visszafogni ezt, azonban, mivel az IRS még nem adott ki hivatalos útmutatást (és valószínűleg a számla aláírása után is meg fogja tenni). Lehetséges, hogy a következő adóévben visszatérítésként alkalmazzák, akárcsak a korábbi csekkeket, de ez így van még nem erősítették meg.


Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok