Hogyan lehet jobban népszerűsíteni kisvállalkozását a közösségi médiában

Avatar admin | 2021.07.31. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Kép a cikkhez: Hogyan lehet jobb a kisvállalkozás népszerűsítésében a közösségi médiában?

Fénykép: Natee Meepian (Shutterstock)

Akár megelégszik azzal, hogy oldalsó nyüzsgését oldalra tartja, akár teljes munkaidős állássá szeretné alakítani, ügyfelekre és stratégiára van szüksége. És tudja, hol vannak az ügyfelek: Görgessen az Instagramon, és küldje el a TikToks -ot barátainak. De hogyan hívja fel a figyelmüket a közösségi oldalakra?

Gondold végig, hogyan Ön használja a közösségi médiát ügyfélként

Nem csak vállalkozó vagy hustler; Ön maga is közösségi média felhasználó és vásárló! Mit tegyen Ön keresni a márkák és a vállalatok közösségi média bejegyzéseiben? Gondolja át, hogyan használja már a közösségi médiát, és hogyan éli meg az idejét az alkalmazások görgetésével.

Katherine Young, aki a reggeli étterem tulajdonosa Bagel Westbrook úr a férjével, valamint a A modern Chandler Candle Co., megosztotta közösségi média stratégiáját a Lifehackerrel: „Nem alapítottuk Bagel urat. Megvettük. Tehát bár az összes szokásos közösségi médiafiókkal rendelkezett, az előző tulajdonos alapvetően semmit sem tett velük. Svalóban, az egyik első dolog, amit tettem, az interneten terjesztettem a hírt az új tulajdonról, és innen származik a közösségi média követésünk. ”

Young vásárló és közösségi médiafelhasználó szemszögéből nézte új vállalkozásának meglévő közösségi média fiókjait, és azonnal rájött, hogy szükségük van egy nagyjavítás. So időt és energiát fektetett a vállalkozás online népszerűsítésére oly módon, hogy tetszeni fog neki, ha ő új helyet kerestek a bagel beszerzésére.

Fókuszban ahitelesség és egyszerűség a közösségi médiában

Lehet, hogy késztetése van arra, hogy a közösségi médiában egy kicsit előtérbe kerüljön, és gombos módon mutassa be magát és vállalkozását, de ne feledje, hogy az ügyfelek szeretik látni, hogy valódi vagy. Ezért egyes vállalatok befolyásolókat bérelnek fel, hogy népszerűsítsék üzleti tevékenységüket a befolyásolók közösségi média csatornáin: Látni, hogy valódi emberek használnak terméket, valóban hasznos – és szórakoztató – a potenciális ügyfelek számára. Fókuszáljon inkább az őszinteségre, mint a legszebb, jól megkomponált felvétel készítésére.

„Társadalmi stratégiám a hitelesség és az egyszerűség” – mondta Young. „Nincs időm egy hamis személy kurátusára, és csinos vagyok ‘Wamit lát, azt kapja. Minden alkalommal, amikor rácsos esztétikával próbálkozom, találok valamit, amit nagyon szeretnék közzétenni, ami nem vibrál vele, és végül mégis közzéteszem. Valójában azt gondolom, hogy az ügyfeleim tiszteletben tartják ezt és így bennem. Pontosan az vagyok, amit látsz, és nem teszek úgy, mintha más lennék. ”

Vannak érdeklődési körei és személyisége, ezért mutassa meg őket, és adjon okot az embereknek, hogy támogatni akarják Ön, nem csak a termékét. Hasonlóképpen, potenciális vásárlóinak és ügyfeleinek is vannak érdeklődési körei és személyiségei, ezért dolgozzon azon, hogy megismerje őket.

Joseph Heller, a cég vezérigazgatója és alapítója Tartozék– mondta: „Egyéni vállalkozóként, legfontosabb előnye a szenvedély, a személyiség és az ügyfél megértése. Sajnos a webhely egy nagyon statikus megközelítés az online értékesítéshez, ami nemnem engedi hangsúlyozni ezeket a fő előnyöket. Valójában, Ön hátrányos helyzetben van, mert a nagyobb versenytársak sokkal jobb munkát végezhetnek, hogy forgalmat juttassanak el egy webhelyre, vagy jobb tapasztalattal rendelkező weboldallal rendelkezzenek. A közösségi médiában, különösen a Facebook Live szolgáltatásban azonban megvan az az előnye, hogy közvetlenül beszél az ügyfeleivel, és olyan módon lép kapcsolatba velük, amellyel egy nagyobb versenytárs nem tud versenyezni. ”

Hozzátette: véleménye szerint a kisvállalkozások legnagyobb hibája, ha nem tudják, kik az ügyfeleik „valójában”: „Arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy döntsenek abban, ki a célügyfelük, és láttuk, hogy szinte minden ügyfelünk sikeresen hoz bevételt eladni a saját szegmensükbe ” – mondta a Supplied -ről, amely egy nagykereskedelmi piac, amely lehetővé teszi az egyéni vállalkozók számára, hogy minimális rendelési követelmény nélkül termékek közül válasszanak.

Azt javasolja, hogy a Facebook Live segítségével kommunikáljon a meglévő és leendő ügyfelekkel a leghitelesebben, de játsszon különböző platformokkal, és nézze meg, hogy a célközönsége hol tölti idejének nagy részét.

Ne felejtsd el a társadalmi a közösségi média része

A közösségi média csak ennyi: társadalmi. Nem tehet közzé egy képet a termékéről a történetében, és egy napnak nevezheti. A „közösségi” kihagyása a közösségi médiából is leveleket a „nyüzsgést” az oldalsó nyüzsgésedből.

„Ne féljen belecsúszni azokba az emberekbe, akikkel együttműködni szeretne, vagy ne féljen beszélni azokkal az emberekkel, akik üzennek vagy posztolnak – mondta Young.Ha valaki megcímkézi az egyik bagelünket a történetében, nem csak újra közzéteszem. Köszönöm nekik az üzletet vagy a képhez fűzött megjegyzést. És nem tudom megmondani, hogy hány üzleti kapcsolatra tettem szert azzal, hogy csevegtem vagy barátságos voltam, vagy csak magam. Soha nem félek, hogy az emberek lássák a személyt a profil mögött, és ez mindig a javamra szolgált. ”

Míg ő a téglagyártású bejgli bolt tulajdonosa, gyertyatársaságának nincs fizikai központja. Minden hirdetése és értékesítése online történik, de Young rámutat arra, hogy a közösségi média minden nagykereskedelmi fiókjában megtalálható a Modern Chandler Candle Co. A közösségi médiának köszönhetően Young gyertyái elérhetők a Egyéb üzlettulajdonosok kirakata.

“A közösségi média a fő módja a kommunikációnak a gyertya vásárlóival, ezért minden bizonnyal felpörgést látok, amikor konkrét dolgokat teszek közzé” – mondta. „Például egyedi gyertyákat készítettem egy lánybúcsúra, és amikor közzé tettem, két menyasszony odanyúlt, és még két leánybúcsút lefoglaltam erre a nyárra és egy esküvő.”

Ragaszkodj hozzá

Lehet, hogy nem látja rögtön a lenyűgöző elkötelezettséget, vagy nem kap megrendeléseket, de az erős közösségi média jelenlét hosszú távon segít abban, hogy a potenciális ügyfeleknek nézniük kell, amikor megvásárolják döntéseiket. Ismered a régi mondást: Pénzt kell költened a pénzszerzéshez, ezért népszerűsíts Instagram vagy Facebook bejegyzést itt vagy ott. Fontolja meg egy influencer fizetését, hogy pózoljon a termékeivel. Futtasson kedvezményes kedvezményt mindazok számára, akik utalnak a közösségi médiára a fizetéskor, vagy követik fiókját.

De bármit is tesz, soha ne hagyja abba a közzétételt.

“A legnagyobb tippem az, hogy ne add fel” – mondta Heller. „Minden ügyfelünk, aki ragaszkodik az online értékesítéshez, és aktívan keres tudást és támogatást, végül legalább kiegészítheti jövedelmét, sokan pedig teljes munkaidős állásukká alakíthatják azt.”
Forrás link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok