A 7 legjobb telefon dokkoló az autójához – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.03.27. 215 Views 0 Likes 0 Ratings

215 Views 0 Ratings Rate it

scosche autó dokkoló színes háttérrel
Scosche

Mindenki tudja, hogy vezetés közben ne használja a telefonját (reméljük, hogy legalábbis). Szóval, mit kell tennie a sofőrnek? Pofonütje azt a telefont természetesen a műszerfalon. Egy jó autós dokkoló segítségével a telefont a műszerfalon elhelyezheti, klimatizált szellőzőnyílásokhoz rögzítheti, vagy akár a pohártartóba helyezheti, szeme láttán tartva, és lehetővé téve, hogy kihangosítva járjon. Ez win-win.

Mit kell keresnie az autó telefon dokkolójában

Rengeteg nagyszerű telefonos dokkoló található a piacon, de melyik az Ön számára megfelelő? Íme néhány kulcsfontosságú dolog, amelyet a döntés meghozatalakor kell keresni.

  • Stabilitás: Jó támogatásra van szüksége mind a telefontartóhoz, mind a telefonhoz. A műszerfalra, a szélvédőre vagy az autó szellőzőnyílásaira rögzítve a telefon tartójának elég biztonságosnak kell lennie, hogy vezetés közben se váljon le. Ezután a telefonjának is biztonságosan illeszkednie kell a tartóba.
  • Egyszerű használat: Könnyűnek kell lennie annak, hogy a telefont a dokkolóba helyezze, és ugyanolyan egyszerűen vegye ki. Nem kell harcolni vele, és esetleg megrongálni a telefont, amikor kihúzza a tartóból.
  • Mágneses és rugós terhelés: Két fő módja van a telefon rögzítésére a telefon dokkolójában: mágnesekkel vagy rugós mechanizmussal. Mágnesalapú telefontartóval mágnest kell rögzítenie a telefon vagy a telefon hátuljához. Néha ez megzavarhatja a vezeték nélküli töltést, attól függően, hogy hova helyezi a mágnest. Rugós rögzítéssel minden alkalommal be kell illesztenie telefonját a rugós karokba. A rugós tartó sok ember számára kényelmesebb, kivéve, ha azt tervezi, hogy mágneseket vásárol az összes telefonhoz, amelyet a tartóval használni kíván.
  • Illik a telefonjához ?: Nagyon fontos megbizonyosodni arról, hogy a telefon és a telefonház, ha van ilyen, illeszkedik a tartóba. Ha a nézett tartó csak a legfeljebb 6 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefonokhoz illik, de van egy vastag tokja, amely további negyed hüvelyk hozzáadásával jár, akkor ez a tartó nem fog működni az Ön számára.
  • Szerelés típusa: Végül négy különböző helyen helyezheti el a telefon tartóját. Rögzítheti a légtelenítő nyílására, elszívhatja az irányítópultra vagy szélvédő, vagy helyezze a pohártartóba. Mind a négy lehetőség remekül fog működni, bár egyes államokban illegális a szélvédő tartó használata, ezért mindig vásárlás előtt ellenőrizze az államot vagy megyét. Gondoljon csak arra, hogy vezetése közben hol van a telefonja.

A legjobb összességében: iOttie Easy One Touch 4

https://www.reviewgeek.com/73861/the-best-phone-docks-for-your-car-2/iottie one touch 4 dash mount
iOttie

Az iOttie egy elismert telefon dokkoló márka és Easy One Touch 4 tartó van a társaság legnépszerűbb lehetőség. Ragasztó műszerfal párnával és újrafelhasználható tapadókoronggal van ellátva az erős támogatás érdekében. Ha azt szeretné, hogy a tartó a szélvédőn legyen, akkor csak a tapadókorongot használja.

Az egyik legjobb dolog ebben a tartóban a reteszelő és kioldó mechanizmusa. Megnyomja az oldalkarok kioldórudjait, megérinti a telefonját az Easy One Touch ravaszt, majd a karok automatikusan bezáródnak a telefon körül annak rögzítéséhez.

Miután a telefonja a tartóban van, könnyedén beállíthatja. A teleszkópos kar lehetővé teszi, hogy a telefont felfelé és lefelé döntse akár 225 fokkal, és 8-ra meghosszabbítsa hüvelyk.

Legjobb költségvetés: Trianium Magnetic Dash Car Mount

trianium mágneses telefon tartó az autóhoz
Trianium

Ha nincs sok költeni valója, akkor Trianium mágneses tartó az Ön számára. Az alapba négy mágnes van beépítve, és egy sima gumimágneses betét borítja őket. Ezután fel kell erősítenie egy fémlemezt a telefonjára vagy a telefon tokjára. Azt tartalmaz egy védőfóliát a karcolások elkerülése érdekében, ha úgy dönt, hogy a lemezt közvetlenül a telefonjára rögzíti.

Ha bármilyen vezeték nélküli töltőt használ, akkor a telefon töltésének megkezdése előtt el kell távolítania a fémlemezt. Ha azt szeretné, hogy zökkenőmentesen tudja használni a vezeték nélküli töltést, akkor az alábbi Scosche MagicMount-ot választanám. De ha nem használja a vezeték nélküli töltést, vagy nem bánja, ha a töltés előtt eltávolítja a fémlemezt, akkor ez a pénztárcabarát telefontartó szilárd megoldás.

A legjobb vezeték nélküli töltéssel: Kenu Airframe Wireless

kenu airframe vezeték nélküli töltő telefon dokkoló
Kenu

A Kenu Airframe vezeték nélküli telefon dokkolója nagyszerű, ha szereti a vezeték nélküli töltés kényelmét. A telefon tokjának 3 mm-nél kisebbnek kell lennie ahhoz, hogy a legjobban tölthető legyen, ezért ha vastag tokja van, érdemes fontolóra venni más lehetőségeket.

Minden Qi-kompatibilis telefon, amely a legtöbb új telefon, az Airframe Wireless dokkolóval működik. Akár 10 W-ot is képes tölteni, max 7,5 W az iPhone-okhoz és 9 W a Samsungokhoz. Az autójában lévő vezeték nélküli töltő dokkoló azt jelenti, hogy többé nem kell bosszantania a bosszantó kábeleket, ami minden bizonnyal bónusz.

A fenti képen látható opció a szellőzőrögzítés, de van ilyen is szívócsatlakozási lehetőség ha azt szeretné, hogy a műszerfalon vagy a szélvédőn legyen.

A legjobb a vezeték nélküli töltéshez

A legjobb mágneses: Aukey autós telefontartó

aukey mágneses telefon dokkoló autójához
Aukey

Ha mágneses tartót szeretne a telefonjához, hogy ne kelljen aggódnia a rugós karok beállításától, az Aukey autótartó tökéletes az Ön számára. Az alapon belül négy erős mágnes található, amelyeket ragaszthat a műszerfalához vagy a szélvédőjéhez.

Ezután vagy rögzít egy fémlemezt a telefonjához, vagy becsúsztatja a telefon és a tok közé. Ha kisebb telefonja van, használja a mellékelt kör alakú fémlemezt; nagyobb telefonoknál van egy téglalap alakú fémlemez, ami egy kicsit erősebb. És még egyszer, ha rendszeresen használja a vezeték nélküli töltést, ezt érdemes szem előtt tartania az Aukey mágneses tartójának megvásárlásakor. A vezeték nélküli töltés használata előtt el kell távolítania a mágnest a telefonról vagy a telefonházról.

Ráadásul az alap 360 fokban elfordulhat, így könnyedén a telefonját éppen a megtekintéshez megfelelő helyre juttatja vezetés közben.

A legjobb mágneses

Aukey mágneses telefon tartó

Az Aukey Magnetic telefontartó segítségével erős mágnesekkel helyezheti el és távolíthatja el a telefont, nem pedig rugós karokkal.

A legjobb minimalista design: Scosche MAGDMB MagicMount

scosche magnetic magicmount telefon dokkoló
Scosche

Ez a Scosche opció nagyszerű, ha nem akarja, hogy a telefon tartója túl sok helyet foglaljon el autójában. Erős ragasztóval rögzíti ezt a rögzítést a műszerfalra. Ezután van egy mágneslemez, amelyet fel kell erősítenie a telefonjára, vagy be kell ragasztania a telefon tokjába, és máris mehet.

Bár ez a telefon dokkoló kicsi, elég erős. Ritkaföldfém neodímium mágneseket használ, hogy biztonságban tartsa telefonját vezetése közben. Ráadásul, ha a mágneslemezt a megfelelő helyre helyezi a telefontok mögött, akkor is használhat vezeték nélküli töltőállomásokat a mágnes kivétele nélkül.

A Scosche MagicMount 4 tengelyes, 360 fokos fejjel is rendelkezik, így nem okoz gondot a telefon mozgatása a legjobb szög megtalálásához.

A legjobb minimalista design

Scosche mágneses tartó

A Scosche mágneses tartója remek, ha a telefonját fel akarja támasztani, de nem szeretné, hogy a tartó sok helyet foglaljon el a műszerfalon.

A legjobb vastag telefon tokokhoz: VANMASS univerzális autós tartó

vanmass telefontartó vastag telefontokokhoz
Vanmass

Ez egy nagy teherbírású telefontartó, amely bármilyen méretű telefonokhoz nagyjából minden esetre illeszkedik, beleértve a Ring tokokat, az OtterBox tokokat, a PopSocket-et és egyebeket. Azon kívül, hogy vastag tokokhoz tervezték, ez az autótelefon rendkívül stabil.

A VANMASS telefontartón rezgésvizsgálatokat hajtottak végre annak biztosítására, hogy telefonja ne essen le vezetés közben. Ráadásul akár 44 font is képes rá, így a telefonja mindenképpen biztonságos. Szélsőséges körülmények között is ellenáll az időjárásnak, például -40 és körülbelül 194 Fahrenheit fok között.

Ezt a telefontartót rögzítheti műszerfalához, szélvédőjéhez vagy szellőzőnyílásához.

A legjobb a vastag telefon tokokhoz

Legjobb pohártartó tartó: TOPGO pohártartó telefontartó

topgo pohártartó telefontartó autóhoz
Topgo

Nagyon sok autótelefon dokkolódhat a műszerfalhoz, a szélvédőhöz vagy a szellőzőnyíláshoz. A fenti opciók bármelyikének telepítése egyszerű, és megfelelő telepítés esetén nagyon biztonságosak. De néha attól tartanak, hogy a telefonja úgyis leesik. Ha kényelmetlenül érzi magát a telefonja felfüggesztése miatt a műszerfalon, a szélvédőn vagy a szellőzőnyíláson, szerezzen be egy pohártartó tartót.

A TOPGO telefon-dokkoló a pohártartóban van, amint a neve is mutatja, erős, támogató bázist biztosítva a telefonjának. Könnyedén beállíthatja a 8 hüvelyk magas magasságot, és a 360 fokos elforgatással a telefont tetszés szerint elforgathatja.

Állítható talppal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a pohártartó méretéhez. A TOPGO telefontartónak ez a legújabb verziója támogatja a 2,4 hüvelyk és 4 hüvelyk közötti pohártartót.

A legjobb pohártartó tartó

TOPGO pohártartó telefontartó

A TOPGO telefontartó nagyszerű alternatívát kínál Önnek, ha nem szeretné a telefont a műszerfalra, a szélvédőre vagy a szellőzőnyílásra szerelni.
Source link


215 Views 0 Ratings Rate it