Hogyan lehet kikapcsolni Alexa “Egyébként” funkcióját

Avatar admin | 2021.06.28. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez: Hogyan lehet Alexát kevesebbet beszélni

Fénykép: Sharomka (Shutterstock)

Bár nagyra értékelem mindazt, amiben egy okos hangszóró-asszisztens segíthet, nem akarok elakadni Alexa-val folytatott hosszú beszélgetéseken. én biztosan nincs szüksége arra, hogy hangosan válaszoljon minden megkeresésre, vagy javaslatokat tegyen teljesen külön témákban, amikor csak arra kértem, hogy kapcsolja le a villanyt.

Szerencsére van néhány beállítás, amelyet megváltoztathat az Amazon Echo készülékén az Alexa sokszínűségének korlátozása érdekében – bár valószínűleg nem tudja teljesen kivágni a nem kívánt válaszokat. Itt vannak a lehetőségek arra, hogy Alexa kevesebbet beszéljen.

Hogyan lehet bekapcsolniRövid mód ‘az Alexán

Rövid mód kiküszöböli a szóbeli megerősítéseket, mint például az „OK”, amikor kérést tesz. Ehelyett rövid hangot hall. A beállítás engedélyezéséhez nyissa meg az Alexa alkalmazást, és érintse meg a ikont Több menü. Kattintson a gombra Beállítások> Hangválaszok> Rövid mód be- és kikapcsoláshoz.

Megtalálja a kétségkívül hátborzongató Suttogó mód beállítása itt. Ha engedélyezi ezt, és megsúgja kérdéseit vagy parancsait – tegyük fel, hogy megpróbálja nem felébreszteni valakit, aki alszik -, Alexa nyugtalanítóan, de csendesen visszasúgja.

Hogyan kapcsolhatjuk ki az Alexa vásárlási javaslatait

Alexa is ismert, hogy nyomon követi az egyszerű kéréseket (például mondjuk a időjárás-jelentés) javaslatokkal az Amazon-on történő vásárláshoz – alapvetően hirdetések kiszolgálására. Kiderül erre is van egy beállítás: Az alkalmazásában lépjen a következőre: Beállítások> Értesítések> Amazon Shopping és kapcsolja ki a „személyre szabott ajánlások és ajánlatok fogadása a vásárlási tevékenység alapján” lehetőséget.

Hogyan lehet kikapcsolniPróbálnivalók

Egy másik Alexa furcsaság kedveli azt mondani, hogy „Egyébként …”, mint a lazán kapcsolódó információk előszavát, amelyet megosztani készül. Látszólag, nincs egyetlen beállítás, amely ezt letiltaná, de kikapcsolhatja a Kipróbálandó dolgokat, ami segíthet korlátozni a csevegését. Menj Beállítások> Értesítések> Kipróbálandó lehetőségek és kapcsolja ki.

Alexa kikapcsolásaHunches ‘

Ha az Alexát használja az intelligens otthoni eszközök, például a lámpák és a termosztátok vezérlésére, a Hunches funkció (alapértelmezés szerint engedélyezve) figyelmeztet, ha valami nem a várt módon működik. Ennek lehetőségeit itt találja Beállítások> Hunches> Beállítások> Javaslatok. Azt is beállíthatja, hogy Alexa take care of these issues automatically.

How to set up an Amazon Kids user profile

The most extreme option for disabling unwanted notifications is to use your Amazon Echo with a child’s account ( h / t CNET). Hátránya, hogy néhány más funkció korlátozott lesz –bár Alexa továbbra is képes lesz válaszolni az alapvető kérésekre, (nem kifejezett) zenét játszani, és irányíthatja intelligens otthoni eszközeit.

Ha az Echo-t gyerekbarát eszközzé szeretné alakítani, lépjen a következőre: Eszközök az Alexában kb, Koppintson a Visszhang és Alexa és válassza ki az átkonfigurálni kívánt eszközt. Koppintson a Amazon Kids, kapcsolja be a sávot, és válassza a lehetőséget Az Amazon Kids beállítása. Ha már beállította a gyermek profilját, kiválaszthatja azt. Ha nem, válassza a lehetőséget Gyermek hozzáadása és kövesse az utasításokat.


Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok