Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus emoji átalakítást a laza

Avatar admin | 2021.01.20. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Laza logó egy lila háttér

Emoji manapság mindenhol vannak. Számos alkalmazásban – például Laza—Nem írhat be olyan egyszerű szöveges hangulatjelet, mint a „:)” vagy a „: D”, anélkül, hogy azt automatikusan egy apró emoji képpé fordítaná. Szerencsére a Slack lehetővé teszi a funkció letiltását az asztali vagy webes kliensben. Itt van, hogyan.

Először meg kell nyitnia a „Laza beállításokat”. Jelenleg úgy tűnik, hogy nem tudja kikapcsolni ezt a funkciót a Slack mobilalkalmazásokban, ezért csak a Slack asztali és webes klienseivel fogunk dolgozni. A Windows asztali Slack alkalmazásban kattintson a bal felső sarokban található hamburger gombra, és válassza a Fájl> Beállítások lehetőséget. Vagy megnyomhatja a Ctrl + vesszőt.

A Windows 10 Slack Client alkalmazásban kattintson a hamburger menüre, majd válassza a Fájl> Beállítások menüpontot.” width=”650″ height=”239″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>A Slack Mac számítógépeken alkalmazásban, vagy ha a Slack webböngészőben használja, kattintson a munkaterület nevére a bal felső sarokban, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.  A „Beállítások” megnyitásához Mac számítógépen is megnyomhatja a Command + vesszőt.</p>
<p><img loading=

A „Beállítások” menüben válassza az oldalsávon az „Üzenetek és média” lehetőséget.

A Laza beállításokban válassza a lehetőséget "Üzenetek és média."

Az „Üzenetek és média” beállításokban görgessen le az „Emoji” szakaszig, és távolítsa el a jelölőnégyzetet az „Átalakított hangulatjelek átalakítása hangulatjelekké” jelölőnégyzetből.

A Laza beállításokban törölje a jelölést "A gépelt hangulatjelek konvertálása hangulatjelekké."

Ezt követően zárja be a „Beállítások” elemet. Amikor legközelebb beír egy „:)” vagy „: D” vagy bármilyen más szöveges hangulatjelet a Slack-be, azokat nem fordítja le Emoji-ra.

Laza üzenet, amely nem konvertált hangulatjeleket mutat.

A régi iskola ismét nyer!

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a laza, és miért szeretik az emberek?

Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok