Hogyan lehet kipróbálni a Reddit klubházhoz hasonló „Talks” funkcióját korán

Avatar admin | 2021.04.21. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

A klubháznak biztosan valamire kell törekednie, mert minden más közösségi média platform elindítja az élő, csak hangos beszélgetések saját verzióját. A Twitter, a Discord, a Facebook, a LinkedIn, a Spotify és a Telegram egyaránt hasonló tulajdonságokkal bír a fejlesztés terén, de a legújabb cég, amely csatlakozik a trendhez, a Reddit és az újonnan bejelentett „Reddit Talks”.

A Reddit Talks lehetővé teszi, hogy a subbreddits élő hangbeszélgetéseket tartson, amelyek mindenki számára nyitottak. A korai teszt fázisában csak a subbreddit moderátorai adhatnak otthont a beszélgetéseknek, de az Android vagy az iOS rendszer bármely felhasználója meghallgathatja őket. A házigazdák beszédjogosultságokat rendelhetnek más hallgatókhoz egy beszélgetés során, és a „megbízható közösség tagjai” képesek lesznek otthont adni Beszélgetések a jövőben.

Ban,-ben hivatalos bejelentési szál, Reddit szerint a Talk funkció „bármilyen közösség számára használni akarja”, és javaslatokként említi „Kérdések és válaszok, AMA-k, előadások, sport-rádió stílusú megbeszélések, közösségi visszacsatolási munkamenetek vagy egyszerűen egy lógási hely”. hogyan kell használni a Talks-t.

Még nem láttuk, hogyan fog elindulni a Talk, de a Reddit által közzétett alkalmazáson belüli képernyőképekből kiderül, hogyan működik a felület.

A legtöbb Klubház-szerű csevegőszobához hasonlóan a Reddit Talks a teremben lévő összes felhasználót szerepük szerint sorolja fel – az előadókat és a moderátorokat az ablak tetején, az összes résztvevő felhasználó követi. A házigazdák megérinthetik a felhasználót, hogy meghívják őket beszédre, és vannak lehetőségek a felhasználók elnémítására, eltávolítására és kitiltására is.

A Talks felület testreszabható, egyedi avatarokat, reakcióhangulatjeleket és válogatott háttérszíneket tartalmaz. A hallgatók megérinthetik a kéz ikont, hogy „felemelhessék a kezüket”, és beszédjogosultságokat kérhetnek, és egy értesítés jelenik meg, ha meghívást kapnak a beszédre, valamint az elfogadás vagy elutasítás lehetősége.

A megbeszélések kétségtelenül megváltoztatják a Reddit programot, de a funkció bekapcsol, ha életbe lép, így azok a közösségek, akik nem akarják engedélyezni a Talks alkalmazást, figyelmen kívül hagyhatják őket. Subreddit moderátorok, akik szeretnék korán kipróbálni a Talks-t, megtehetik csatlakozzon a várólistához itt. A Reddit az első teszteket követően visszajelzéseket gyűjt a résztvevő közösségektől, így várhatóan a széles körű megjelenésig változásokat fogunk elérni a funkciókban.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok