Hogyan lehet rávenni az embereket, hogy ténylegesen hallgassák a podcastot

Avatar admin | 2021.08.01. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Kép a cikkhez: Hogyan lehet rávenni az embereket arra, hogy hallgassák a podcastot

Fénykép: Alex a Sziklából (Shutterstock)

Könnyű Rajt saját podcastját. Most már mindenütt jelen vannak, mint a személyes blogok a 2000 -es évek elején. Ám ugyanazt a problémát mutatják be házigazdáiknak, mint a bloggerek akkor: Túlmegoszthatja, vagy létrehozhat (úgy gondolja) ragyogó tartalmat – de figyel -e valaki?

Vannak módok, amelyekkel podcastját kiemelheti az audio kínálat tengerében. Vannak módok az emberek megszerzésére nak nek hallgat.

Győződjön meg arról, hogy podcastja minőségi tartalommal rendelkezik

Ez nyilvánvalónak tűnik, de igaz: olyan tartalmat kell megjelenítenie, amely érdekli az embereket, függetlenül attól, hogy milyen fókuszban van.

„A hallgatók értéket akarnak” – magyarázta Rob Goodman, a Wix ügyvezető producere.Most mi?”Podcast, amely azt nézi, hogy„ a technológia hogyan változtat meg mindent ”. “Ez az érték sokféle formában létezhet – nevetéstől, szórakoztatástól, információktól, vagy csak egy igazán megragadó történettől.”

B. Mosiah Fulton, aki a színfalak mögött dolgozik a „Mit gondoltál?”Podcast, egyetértett:„ Az emberek nevetni akarnak, és minden jó vicc tartalmaz igazságot. ”

Goodman, aki a Webby-jelölt „Tervezzen jobban”Podcast az InVision -tól, és saját műsorának producere és házigazdájaÚtvonalak készítése– tette hozzá -, A hallgatók is hozzáférést akarnak – hozzáférést olyan emberekhez vagy felismerésekhez, amelyekkel nem találkoznak mindennapi életükben. Ez az a szuperképesség, amelyet a podcastok kinyithatnak a hallgatók számára, és előnyt jelent azoknak a márkáknak, amelyek az ilyen tartalom forrásaként tudnak érvényesülni, mivel erős, hosszú távú kapcsolatokat építenek ki a közönséggel. ”

Hogyan lehet tökéletesíteni a podcastot hang

Nem kell megváltoztatnia a hangját, mint az ötvenes évek telecaster -je, vagy olyan témákról beszélnie, amelyeket nem ért, hogy közönséget szerezzen. Amit igazán tenned kell, az olyan dolgokról beszélni, amiket te tedd tudja és tedd törődik vele. Valaki más is törődik ugyanazokkal a dolgokkal.

„Maradjon hű önmagához, és a közönsége növekedni fog, ahogy nő” – mondta Fulton, aki látta a „Mit gondoltál?” Című filmet. valamivel több mint fél év alatt meghaladja az 500 ezer megtekintést. “Az emberek nem akarnak hallani semmit, ami nem eredeti, ezért a hitelesség a kulcs a közönség eléréséhez és elbűvöléséhez.”

Ennek ellenére Fulton úgy véli, hogy „nem bölcs döntés” a nézettség és a játék alapján mérni a doboz sikerét.

– Hány ilyen nézet fordítható le a rajongóknak? kérdezte. „Fontos, hogy felépítsünk egy alapvető rajongótábort. Ez az, ahol sok kezdő podcast kudarcot vall. Ismerje meg alapvető közönségét. Ne egy adott közönséget célozz meg, hanem ismerd meg, kinek csinálod valójában a műsort. ”

Goodman figyelmeztetett a shillingre is, és azt javasolta, hogy legyen őszinte: „Amit a hallgatók nem akarnak, az egy 30 perces reklám az Ön podcastjához vagy szolgáltatásához, amelyet tartalomnak álcáznak. Határozottan nem akarnak céltalan beszélgetést csak a podcast -hírfolyam fenntartása érdekében. Szándék és érték nélkül a podcast a leiratkozási halomba kerül. ”

Az epizódok kiadása következetes ütemterv szerint

Ha rendelkezik minden eszközzel, amellyel rögzíthet és feltölthet egy epizódot saját otthonában, azt gondolhatja, hogy állandóan sorozatokat fog csavarni. De gondoljon a többi háztartási feladatára. Megesküdtél magadban, hogy el fogod tenni azt a kosár összehajtott ruhát? A szobád „mosószékére” került? Újra?

Csak azért, mert hozzáfér a megfelelő forrásokhoz, még nem jelenti azt, hogy ténylegesen használni fogja őket, különösen most, amikor munkánk és játékunk nagy része átkerült otthonunkba. Könnyű elhalasztani a tennivalókat, az izzó cseréjétől a podcast rögzítéséig.

Tedd nem tegye el. Vegye ezt komolyan. Ha vannak hallgatóid – és te akar hallgatók – következetesen tartalmat kell adni nekik.

– A szereplők és a stáb hetente forgat – mondta Fulton. „Ez rendkívül fontos! Légy következetes, készíts felvételi ütemtervet, és tartsd be magad. Gyűjtsd össze a legénységet-vagy ha egyszemélyes produkció vagy, rendeld a felszerelésedet-és lőj! ”

A podcast népszerűsítése platformokon keresztül

– Mit gondoltál? nem csak olyan platformokon érhető el, mint a Spotify és a Soundcloud; van videó és közösségi média összetevője is. Az epizódokat nem csak a hangterjesztést szem előtt tartva rögzítik, hanem egy további videóelemmel is, hogy vonzza azokat a közönségeket, akik a YouTube -ot részesítik előnyben az Apple Podcastokkal szemben.

Nem mindenki szeret hangot hallgatni. Ez az író például utálja, de boldogan fogyasztja a podcast epizódokat a YouTube -on. Fontolja meg a platformok közötti promóciót, hogy biztosítsa a legtöbb rajongót. Goodman azt javasolja, hogy „legyen egy egységes hangja és márkája, amely túlmutat az audiohullámokon, a másolatokba, a vizuális identitásba és a közösségi média eszközeibe, amelyek elérik a hallgatókat az általuk online elfoglalt közösségekben”.

Ne csak reklámozzon egészében saját szocialisták sem. Hálózat! Keressen más embereket, akik hasonló műsorokat készítenek, és kérje meg őket, hogy működjenek együtt.

„Az egyik legfőbb módja annak, hogy az emberek megismerjék az új podcastokat, azok a podcastok, amelyeket már hallgatnak, ismernek és szeretnek” – mondta Goodman. „A podcasterek számára-legyen szó akár műsorok közötti kereskedelmi interjúkról, hirdetéselhelyezések cseréjéről, vagy természetbeni kiáltásokról az epizód bevezetőjében vagy blogbejegyzésében-ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szervesen és hitelesen összekösse Önt a jövőbeli hallgatókkal.”

Hozzátette: „Nincs podcast sziget.” Szükség van rajongókra, támogatókra, és együttműködőket, hogy ez sikerüljön – de ha már mindet összeállította, hallgatók jönnek.


Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok