Hogyan lehet meghallani az időjárás-előrejelzést riasztásával az Android-on

Avatar Gadam | 2021.02.16. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

google óra időjárás ikonra

Minden platformon több ezer olyan időjárási alkalmazás található, amely gyorsan megoszthatja tartózkodási helyének közelgő előrejelzését. Ha reggel először ellenőrzi az időjárást, a Google Óra alkalmazással meghallgathatja az előrejelzést a riasztóval.

Ez a funkció a Google Óra app androidos és Google Segéd. Amikor a riasztás megszólal, ez rutint indít, amely közli a nap időjárás-előrejelzését.

A kezdéshez nyissa meg az Óra alkalmazást androidos okostelefonján vagy táblagépén, és riasztás létrehozásához érintse meg a „+” gombot.

koppints a nagy plusz ikonra

Ezután válassza ki a riasztás bekapcsolásának időpontját, majd érintse meg az „OK” lehetőséget.

válasszon egy időpontot, és koppintson az OK gombra

A kiválasztott idővel néhány további lehetőség áll rendelkezésre a riasztáshoz. Kiválaszthatja, hogy mely napokon ismételje meg, kiválaszthatja a riasztási hangot stb.

adjon hozzá egy google asszisztens rutint

Megnyílik a Google Assistant rutin létrehozásának képernyője néhány előre beállított beállítással. Az első a „Mesélj az időjárásról”, amit pontosan szeretnénk.

google asszisztens rutin

Néhány másikat is látni fog alatta. Ha el szeretné távolítani ezen műveletek bármelyikét, vagy módosítani szeretné a szavalat sorrendjét, koppintson a ceruza ikonra.

koppintson a ceruza ikonra a műveletek szerkesztéséhez

Most törölhet egy műveletet a kuka ikon megérintésével vagy a fogantyúk megragadásával a lépések átrendezéséhez. Ha elkészült, válassza a „Kész” lehetőséget.

törölje vagy áthelyezze a műveleteket, és koppintson a Kész gombra

A rutin megerősítéséhez érintse meg a „Mentés” gombot.

mentse a rutint

Végül egy felugró üzenet megkérdezi, hogy engedélyezi-e a Google Segédnek ezeket a műveleteket, miközben a képernyő le van zárva. Koppintson az „Engedélyezés” elemre.

engedélyezze a zár képernyőn

A korábban szürkén színezett „Google Assistant rutin” mostantól engedélyezve lesz. Ha el szeretné távolítani a rutint a riasztásból, egyszerűen érintse meg a „-” gombot.

hogyan lehet letiltani a rutint

Végeztél! A riasztás megszólalása után a nap időjárás-előrejelzése olvasható. Nincs többé szükség a telefon fényes képernyőjének első ellenőrzésére reggel.
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it