Hogyan lehet megtalálni és támogatni a helyi fekete tulajdonú vállalkozásokat

Avatar admin | 2021.02.05. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a helyi fekete tulajdonú vállalkozások felkutatásához és támogatásához

Fénykép: Flamingo Images (Shutterstock)

A fekete vállalkozások támogatása nehéz lehet, ha nem tudja, hol keresse. Hálásan, több alkalmazás is kijavította ennek kijavítását, megkönnyítve mindkettő megtalálását amire szüksége van:mindez biztosított a fekete üzlet tulajdonosai.

Hivatalos Black Wall Street

Az Hivatalos fekete fal Az utcai alkalmazás tisztelettel adózik az oklahomai Tulsa teljes fekete közösségének, amelyet az 1920-as években fehér felsőbbrendűségiek égettek el. Az alkalmazás folytatja B örökségéthiányzik a kereskedelem azáltal, hogy a helyszín használatával összeállítja az ország minden tájáról származó fekete vállalkozások címjegyzékét technológia a közelben lévő vállalkozások felkutatásához.

Feketét vásárolunk

Feketét vásárolunk „Fekete Amazonnak” nevezi magát, amely mindennapos termékekkel látja el a felhasználót – a mosószertől és a fogkrémtől kezdve a könyvekig és a lábbelikig.fekete vállalatok készítették. A webhely egyszerű elrendezése és egyértelmű kategóriái olyan kényelmes vásárlást tesznek lehetővé, hogy vajon egyáltalán szüksége van-e az Amazon-ra.

Chez nous

Míg a többi alkalmazás vállalkozásokat kínál az Egyesült Államokban, Chez nous globális listát kínál a BIPOC, a nők, az LMBTQIA tulajdonában lévő vállalkozások közül, amelyek közül választhat. Az alkalmazás minden héten új listákkal frissül, amelyet a fogyasztók és más cégtulajdonosok tömörítenek. A webhely gyönyörű, élénk képekkel rendelkezik, és büszkén mutatja be a vállalkozói sikerbe való befogadás vízióját. Kereshet olyan kategóriákban, mint a zene és a kultúra,szövetséges által jóváhagyott ” egészség és wellness, sőt munkalehetőségek – és ha van kedve böngészni, akkor az ajánlásaik szakasz hasznos eszköz.

Eredetileg 2017-ben tették közzé, és 2021. február 4-én frissítették új ajánlásokkal.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok