Hogyan lehet megtekinteni az összes linket, amelyre kattintott az Instagram-on

Avatar Gadam | 2021.02.13. 698 Views 0 Likes 0 Ratings

698 Views 0 Ratings Rate it

Instagram-profil egy okostelefonon
AngieYeoh / Shutterstock

Amikor meglátogat egy linket az Instagramon, gyakran elindul az alkalmazás beépített webnézegetőjében, ami azt jelenti, hogy nem szerepel a böngésző előzményeiben. Szerencsére az Instagram-on megtekintheti az összes megnyitott link listáját. Így érheti el.

Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone vagy Android eszközt, és a jobb alsó sarokban koppintva a megjelenített képre, menjen a profiljába.

Látogasson el az Instagram alkalmazás profil fülére

Koppintson a jobb felső sarokban található háromsoros menüikonra, majd válassza a „Tevékenysége” lehetőséget.

Látogasson el az Instagram alkalmazás Saját tevékenység szakaszára

A „Linkek” fül alatt minden olyan link megtalálható, amelyre valaha rákattintott az Instagramra fordított időrendben. Bármelyik weboldalt megérintve újra megtekintheti.

Tekintse meg az Instagramon meglátogatott linkek listáját

Ha el akar rejteni egy linket a „Saját tevékenység” szakaszból, hosszan megnyomhatja azt, és válassza a „Rejtés” lehetőséget.

Link elrejtése az Instagram tevékenységéből

Jegyzet: A link elrejtésével nem szabadul meg a link adataitól, és nem törli az előzményeket az Instagram szervereiről. Csak elrejti a profilod elől. A Facebook továbbra is használhatja a hirdetések személyre szabása közösségi alkalmazások csoportján.

A tetején található egy „Előzmények elrejtése” lehetőség. Ha ezt választja, elrejti a linkek teljes előzményeit a „Saját tevékenységek” oldalon. Bár ez a művelet visszafordíthatatlan, akkor is ezeket a hivatkozásokat böngészheti az Instagram-adatok másolatának letöltése.

A linkelőzmények elrejtése az Instagram-on

Ne feledje azt is, hogy a „Történelem elrejtése” gomb nem akadályozza meg, hogy az Instagram-on a jövőben felkeresett weboldalak megjelenjenek a „Saját tevékenységek” oldalon.

Amit törölhet, az az Instagram alkalmazás beépített böngészőjébe mentett gyorsítótár. Ehhez érintse meg ismét azt a háromsoros menüt, és ezúttal koppintson a „Beállítások” elemre.

Innen lépjen a Fiók> Böngészőbeállítások részre.

Módosítsa az alkalmazáson belüli böngésző beállításait az Instagramon

Érintse meg a kék „Törlés” gombot az „Adatok böngészése” mellett az Instagramon megtekintett összes weboldalról létrehozott cookie-k és gyorsítótár törléséhez.

Törölje a böngészési adatokat az Instagram-on
Source link


698 Views 0 Ratings Rate it