Hogyan lehet nyomon követni a nézett tévéműsorokat

Avatar admin | 2021.01.24. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

TV-távirányító, amely a bélyegképek rácsára mutat.
Michael Zech Fotografie / Shutterstock

Követtél már egyszerre annyi tévéműsort, hogy elvesztetted a nyomát? Soha ne hagyjon ki egy epizódot ezekkel a tévékövető alkalmazásokkal.

TV-követés platformokon keresztül

Ha olyan tévés drogos vagy, aki évente tucatnyi műsort néz, valószínűleg nehezen tudsz mindent nyomon követni. A műsorok összemosódhatnak, vagy elfelejtheti, melyik részt nézte utoljára. Előfordulhat, hogy észre sem veszed kedvenc sorozatod legújabb, már sugárzott epizódját, amíg hirtelen meglátod a barátaid által közzétett spoilereket.

Szerencsére számos szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek segítenek nyomon követni a látott műsorokat, azokat, amelyeket éppen néz, és amelyeket meg akar nézni. Ez lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon az új epizódokról, és megnézhesse, mi következik, mindezt egy kényelmes felületen.

Ezek a szolgáltatások számos platformon és eszközön érhetők el, és sokan integrálódnak a legnépszerűbb video streaming szolgáltatásokkal is. Az alábbiakban bemutat néhány alkalmazást, amelyet érdemes megnézni.

TV idő

TV Time TV Tracker
TV idő

A lista egyik legnépszerűbb szolgáltatása, TV idő platformokon átívelő, gyönyörű megjelenésű alkalmazással rendelkezik, és robusztus funkciókat kínál, amelyek hihetetlenül egyszerűvé teszik a tévéműsorok követését. Ezenkívül kiterjedt tévéműsorok és filmek könyvtárával is rendelkezik, köszönhetően a több ezerrel való integrációjának streaming és video platformok. Kétséges, hogy talál-e olyan TV-műsort, amely nincs a TV Time adatbázisában.

Ezenkívül rengeteg hasznos nyomkövetési funkcióval rendelkezik, beleértve az új évadokról és epizódokról szóló értesítéseket, valamint a következő megjelenési epizódok heti naptárát. Társadalmi integrációval is rendelkezik, így láthatja, mit néznek meg a barátai jelenleg, és mikor nézheti meg.

A mély könyvtár lehetővé teszi a tartalom felfedezését is, amely segít új műsorok megtalálásában, amelyek hasonlóak a jelenleg megtekintettekhez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet filmeket vagy tévéműsorokat keresni az összes streaming szolgáltatásban

Trakt

Trakt TV Media Tracker
Trakt

Ha automatizált megoldást keres a tévéműsorok nyomon követésére, ne keressen tovább Trakt. Ha valaha is használta Last.fm, akkor ismeri a „scrobblingot”. Ekkor a rendszer automatikusan naplózza a különböző alkalmazásokban lejátszott zenét, hogy átfogó hallgatási előzményeket hozzon létre.

Trakt ugyanezt teszi, de tévéműsorokkal és filmekkel. A zenei alkalmazásokhoz hasonlóan ez platformokon is működik, beleértve a streaming szolgáltatásokat is Netflix, A Hulu és az Amazon Prime, a helyi médialejátszók, például a VLC, és a médiaszerverek Plex és Kodi. Ezenkívül számos TV-hálózatra és speciális streaming hálózatokra is hivatkozik A kíváncsiság-patak.

A médiaszerver integrációja széleskörű, olyan funkciókat tartalmaz, mint a lejátszás előrehaladásának szinkronizálása, hogy könnyebben nyomon követhesse, hogy az adott videó hol hagytak abba. Felhasználói eredetű minősítési és felfedező rendszerrel is rendelkezik. Ez megmutatja, hogy mely filmek és tévéműsorok népszerűek jelenleg, hogy új tartalmat találjanak.

Fontos megjegyezni, hogy a Trakt egy nyílt forráskódú API. Ez azt jelenti, hogy számos alkalmazás használja a Trakt API-t a műsorok nyomon követéséhez, a Trakt alkalmazással együtt.

Ha kíváncsi a Trakt használatára, átfogó telepítési útmutatók, valamint az elérhető plug-inek és alkalmazások listája található a weboldalon.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan követheted nyomon streaming és sugárzott adásaidat a Trakt.TV segítségével

Következő rész

Következő epizódkövető szolgáltatás
Következő rész

A lista leghosszabb ideje működő szolgáltatása, Következő rész 2005 óta segíti az embereket a tévénézési szokások nyomon követésében. A kezelőfelület egyszerű, és azonnal elkezdheti naplózni és nyomon követni kedvenc műsorait. Ez elérhető a weboldalon, és vannak alkalmazások mind iOS, mind Android rendszerhez.

Mivel ilyen régóta létezik, a Next Episode a tévés rajongók aktív közösségével rendelkezik, különböző műfajokban. A weboldal fórumai az aktuális műsorok aktív vitáit mutatják be, és még a közösség felkapott és legnépszerűbb műsorait is ábrázolják.

Epizódnaptár

Epizód naptárkövető
Epizódnaptár

Ha tiszta, egyértelmű felületet keres a következő epizódok megtekintéséhez, Epizódnaptár nagyszerű választás. Egyszerűen adja hozzá a műsorokat a figyelőlistához, és az alkalmazás automatikusan feltölti a havi naptárat a minden nap bemutató új epizódokkal. Ez sokkal könnyebbé teszi a megtekintési ütemezés hosszabb ideig történő megtekintését.

Remek böngészési funkciókkal is rendelkezik. Megtekintheti a platform legnépszerűbb tévéműsorait, hány epizódot és évadot, valamint az epizódok dátumát és leírását. A platformon megtekinthető összes megtekintési tevékenységének összefoglalóját is megtekintheti, beleértve az összes befejezett műsort és azokat, amelyeket éppen néz.

Az Episode Calendar jelenleg csak a weboldalán keresztül érhető el, de mobil böngészőkben is működik.

Melyiket érdemes használni?

A fent felsorolt ​​négy szolgáltatás mind ugyanazt csinálja: segít nyomon követni az összes szolgáltatást TV műsorok éppen nézed.

Ha csiszolt műsornaplózási élményre vágyik, akkor a TV Time vagy az Episode Calendar a legjobb fogadás. Mindkettő tiszta interfészekkel rendelkezik, egyszerű navigációval.

Szeretne egy automatizált alkalmazást? Próbálja ki a Trakt-et! Kicsit zavaró lehet a telepítés, de a webhely hasznos útmutatói megismertetik Önt a szolgáltatás integrálásával az eszközein.

Végül, ha aktív közösséget keres, és nincs szüksége harangokra és sípokra, akkor a következő epizód az Ön számára lehet.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Netflixen túl: Hogyan lehet jó tévéműsorokat találni
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok