Hogyan lehet ütemezni a szöveges üzeneteket Android-on

Avatar Gadam | 2021.02.23. 46 Views 0 Likes 0 Ratings

46 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Üzenetek ütemezett szövege

A szöveges üzenetküldés általában „azonnali” kommunikációra szolgál. Üzenetet küld, ha valami eszedbe jut, vagy válaszolsz, amint látod, hogy bejön egy üzenet. De mi lenne, ha ütemezhetnél szöveges üzenetek? Így lehet ütemezni egy szöveges üzenetet az Android rendszeren.

A Google Messages alkalmazás az egyik legjobb szöveges üzenetküldési lehetőség az Android okostelefonok számára. 2020 végén ez elnyerte az üzenetek ütemezésének képességét. Ez nagyon hasznos azokban a pillanatokban, amikor nem akarja elfelejteni, hogy később üzenetet küldjön.

A funkció használatához le kell töltenie a Google Messages alkalmazás a Play Áruházból, és állítsa be alapértelmezett SMS-alkalmazásként. Első megnyitásakor megjelenik egy gomb az „Alapértelmezett SMS-alkalmazás beállítása” gombra.

koppintson az alapértelmezett sms alkalmazás beállítása elemre

A következő képernyőn vagy felugró ablakban válassza az „Üzenetek” lehetőséget, és koppintson a „Beállítás alapértelmezettként” elemre.

válassza ki az üzeneteket, és állítsa be alapértelmezettként

Minden korábbi beszélgetése megjelenik az Üzenetek alkalmazásban. Válassza ki azt a beszélgetést, ahová be szeretné ütemezni az üzenetet.

válasszon ki egy beszélgetést

Ezután írja be az ütemezni kívánt üzenetet, és nyomja meg hosszan a küldés ikont.

írjon be egy üzenetet, és koppintson a nyílra

Ez megnyitja az ütemezési lehetőségeket. Az időzóna a felső részen jelenik meg, így nincs félreértés az üzenet elküldésének idejével kapcsolatban. Választhat az előre beállított időpontok vagy a „Dátum és idő kiválasztása” közül.

válasszon dátumot és időpontot

Ha egyéni dátumot és időpontot választ, akkor a rendszer megkéri, hogy válasszon egy dátumot a naptárból, és válasszon egy időpontot. Ha elkészült, érintse meg a „Tovább” gombot.

válassza ki a dátumot és az időt

A kiválasztott dátum és idő még egyszer megjelenik. Érintse meg a „Mentés” gombot a választások megerősítéséhez.

választások mentése

Végül az ütemezett dátum és idő megjelenik az üzenete felett. Érintse meg a küldés ikont az üzenet ütemezéséhez.

végül ütemezze az üzenetet

Most látni fogja az ütemezett üzenetet a beszélgetésben. Érintse meg az óra ikont az üzenet szövegének vagy ütemezett idejének módosításához, azonnali elküldéséhez vagy az üzenet teljes törléséhez.

érintse meg az óra ikont a beállítások elvégzéséhez

Ilyen egyszerű! Soha ne aggódj a születésnap vagy az emlékeztető hiánya miatt!

ÖSSZEFÜGGŐ: Szövegek küldése Windows 10-ből Android telefon használatával[ad_2]
Source link


46 Views 0 Ratings Rate it