Hogyan nézhetjük meg a 2021-es Golden Globe-ot kábel nélkül

Avatar Gadam | 2021.02.27. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

Golden Globe Awards jelzések
Joe Seer / Shutterstock

Ezek az évek Aranygömbök A szertartást (2021. február 28-án, 20 órakor ET / 17 órakor) Tina Fey és Amy Poehler látja vendégül. Ez a virtuális és a személyes elemek hibridje, amint az a világjárvány idején szokásossá vált. Így streamelheti az idei Golden Globe-díjakat.

A díjátadások panteonjában az Arany Glóbusz csak az Oscar (filmek) és az Emmy (tévé) után következik. A hollywoodi külföldi sajtószövetség olyan díjakat osztogat, amelyek általában a későbbi nyertesek megtekintését kínálják más rendezvényeken.

NBC

Golden Globe az NBC-n
NBC

Az NBC a Golden Globe fő közvetítési otthona, és ha van TV szolgáltató bejelentkezési adata, megnézheti az ünnepséget az NBC-n weboldal vagy NBC mobilalkalmazás Android, iPhone, és iPad. Nézze meg az NBC régóta játszott sztárjait, Fey és Poehler együttes házigazdáját negyedik alkalommal, amikor tipikus szardonikus humorukat hozzák a sztárokkal teli hollywoodi parti ezen nem szokványos változatához.

Fubo TV

Fubo TV
Fubo TV

Feliratkozók Fubo TV (64,99 dollár + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után) megnézheti a Golden Globe-ot helyi NBC-állomásuk élő közvetítésében. Nézze meg, hogy elismert dráma NomadlandFrances McDormand főszereplésével vándor munkavállalóként a legjobb filmdráma fődíját nyeri el, vagy hogy van-e ideges egyéb jelöltek.

Hulu + Live TV

Hulu logó
Hulu

Aki feliratkozik Hulu + Live TV (64,99 dollár + havonta háromnapos ingyenes próbaidőszak után) megnézheti a Golden Globe-ot a szolgáltatás NBC hírcsatornáján. Nézze meg, hogy a gyártók hogyan kezelik a két partszakasz közötti szertartást: Fey a New York-i Rainbow Room és Poehler a LA Beverly Hilton házigazdája.

YouTube TV

YouTube TV logó fehér alapon
Youtube

Ha feliratkozik YouTube TV (64,99 dollár + havonta egy hétnapos ingyenes próbaidőszak után), megnézheti a Golden Globe-ot a szolgáltatás NBC-közvetítésén keresztül. Nézze meg a műsorvezetők, köztük Awkwafina, Joaquin Phoenix, Kristen Wiig és még sokan mások összes csillagát, díjakat osztogatva a nyerteseknek a filmekben és a tévében.

Sling TV

Sling TV
Sling TV

Sling TV (Havonta 35 dollár + háromnapos ingyenes próbaidőszak után) az NBC-közvetítésében a Golden Globe közvetítést is felajánlja a kiválasztott helyi piacoknak. Jane Fonda színésznő és aktivista, valamint Norman Lear, a legendás tévés producer megkapja az Arany Glóbusz életműdíját a filmért, illetve a tévét.

AT&T TV

AT&T TV
AT&T TV

Feliratkozók AT&T TV (Havonta 69,99 dollár +) megnézhetik a Golden Globe-ot helyi NBC-tagságuk élő közvetítésében. Nézze meg, hogy a veterán TV kedvencei A korona és Schitt patakja távozzon a tévésorozat-kategóriáik (dráma és musical / vígjáték) legnépszerűbb díjaitól, vagy hogy legyőzhetik-e őket újonnan érkezők, például Lovecraft Country vagy Ted Lasso.
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it