Hogyan nézhetjük meg a 2021-es Grammy-díjakat

Avatar admin | 2021.03.13. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a 63. éves Grammy-díj megtekintéséhez című cikkhez

Fénykép: Kathy Hutchins (Shutterstock)

Mivel minden más folyamatban van, nem biztos, hogy észrevette, hogy a Grammy-díj holnap, március 14-én, vasárnap lesz – két hónappal később. Lesz zene, lesznek díjak, és tekintettel arra, hogy a jelöltek virtuálisan részt vesznek az ünnepségen, valószínűleg technikai nehézségek merülnek fel.. Így nézheti meg a 63. éves Grammy-díjat.

Mi történik a Grammy-kkal ebben az évben?

Más, mint két hónap késés, a 63. éves Grammy-díj több észrevehető különbséggel jár a korábbi évekhez képest. Először, ahelyett, hogy a szokásos helyszínen tartanák – LA belvárosában a Staples Centerben -, az idei ünnepséget egy nem nyilvános épület LA-ben mélyen megtisztították, hogy a lehető COVID-biztonságosabb legyen, A Rolling Stone beszámol. A média néhány tagját leszámítva nem lesz közönség, az összes jelölt biztonságosan hangolódik be otthonából. Trevor Noah lesz a házigazda.

Hogyan nézhetjük meg a Grammy-díjakat

Ez egy díjkiosztó, ami azt jelenti, hogy az esemény előtt órákig lesz tudósítás hivatalosan indul. Elsőként a „63. GRAMMY Awards Premiere Ceremonie” nevet viselik, amelyet az EST 15:00 órakor kezd el közvetíteni Grammy.com. Fél óra múlva megkezdődik a vörös szőnyeg lefedése, és mindkét Grammy-n át fog folyni weboldal és annak Facebook oldalt.

És most, a fő eseményre. Ha olyan kábellel vagy TV antennával rendelkezik, amely lehetővé teszi a helyi hálózatok megtekintését, hangoljon a CBS-re EST 20: 00-kor. Ellenkező esetben hozzáférnie kell a streaming szolgáltatás élő TV-vel amely magában foglalja a CBS-t, mint a YouTube TV, a Hulu With Live TV, a Fubo TV vagy az AT&T TV Now. A CBS All Access – amelyet hamarosan megújítanak a Paramount Plus új verziójaként – szintén opció. Ezek mindegyike a szokásos ingyenes próbaverzióval rendelkezik (ha még nem használta fel a sajátját).


Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok