Hogyan nézhetjük meg a “The Muppet Show” minden évadát kábel nélkül

Avatar admin | 2021.02.20. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

A Muppet Show
Jim Henson Productions

Évek óta a klasszikus sorozat A Muppet Show korlátozott volt az otthoni megtekintés lehetősége, köszönhetően az engedélyezési kérdések összefonódásának. Az öt évados sorozat, amely az ikonikus Muppets-et a mainstream-be hozta, most végre teljesen megtekinthető otthon.

1976 és 1981 között A Muppet Show Jim Henson és báboscsapatának, a kreatív erőknek az ikonikus szereplők, köztük a béka Kermit, a malacka kisasszony, a Fozzie Bear, a Gonzo és még sokan mások fényének bemutatója volt. Bár a Muppets már korábban megjelent reklámokban, tévés különlegességekben és beszélgetős műsorokban, ez volt az első folyamatos sztárjárművük.

A Muppet Show változatsorozatként kerül bemutatásra, vázlatok, zenei számok és kulisszák mögötti shenanigans keverékével, a Muppet karaktereit élőszereplős vendégekkel ötvözve. A sorozat vendégei között szerepel az adott időszak hírességeinek ki-ki, Steve Martin és John Cleese-től Elton Johnig és Diana Rossig. Így streamelhet A Muppet Show.

Disney +

A Disney 2004-ben vásárolta meg a Muppets franchise-t, és a Disney + -on rengeteg Muppet-tartalom található a 2019-es elindítás óta. De A Muppet Show sok kemény Muppet rajongó fő vonzereje, és elsőre nem volt világos, hogy a Disney + belefoglalja-e.

2021. február 18-án, mind az öt évad A Muppet Show debütált Disney + (Havonta 6,99 USD vagy évente 69,99 USD). Ez az első alkalom, hogy a műsor teljes egészében megjelenik bármilyen otthoni videó formátumban.

Ha némi ízelítőt kap a nézésből A Muppet Show és többet keresnek, a Disney + rengeteg más Muppetry-t kínál. A további streaming a filmeket is tartalmazza A Muppet-film, A Nagy Muppet Kaper, A Muppet karácsonyi ének, Muppet Treasure Island, A Muppets, és A legkeresettebb bábuk.

A Disney + rendelkezik a későbbi Muppets tévésorozatokkal is, köztük a 2015-ösökkel A Muppets, az animált Muppet Babák, valamint a Disney + eredeti sorozat Muppets most.


Köszönet a Disney + -nak, A Muppet Show most esélye van arra, hogy Jim Henson kreatív jövőképét a nézők egy teljesen új generációjához juttassa el.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok