Hogyan nézhetjük meg a YouTube Picture-in-Picture képet a Mac Safari böngészőben

Avatar Gadam | 2021.01.16. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

A dedikált Picture-in-Picture (PiP) gomb meglehetősen megkönnyíti a videók lejátszását egy lebegő, mozgatható ablakban a Mac-en. Nem meglepő, hogy a YouTube-lejátszó nem támogatja ezt a funkciót. Szerencsére van egy rejtett módszer a YouTube Picture-in-Picture megtekintésére a Mac Safari alkalmazásban.

A Safari számos webhelyén (és a TV alkalmazásban) a Kép a képben gomb található. Egyszerűen nyomja meg, hogy belépjen a lebegő médialejátszóba.

Érintse meg a PiP gombot a támogatott videolejátszókban
Kép a képben gomb a Safari Vimeo lejátszóban.

A YouTube-videók folyamata más. Először nyissa meg a YouTube webhely a Safari böngészőben, és keresse meg azt a videót, amelyet Picture-in-Picture módban szeretne megtekinteni.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet jobb egérgombbal kattintani bármely Mac számítógépre egy Trackpad, egér vagy billentyűzet használatával

Következő, Kattintson a jobb gombbal egyszer a videó ablakban. Megjelenik a YouTube saját helyi menüje.

Kattintson a jobb gombbal még egyszer a YouTube menüjében, még mindig a képernyőn, hogy megnyissa a Safari helyi menüjét. Itt válassza a „Kép beírása a képbe” lehetőséget.

A videó azonnal lejátszani kezd egy lebegő médialejátszóban.

Az ablak átméretezéséhez húzza a lejátszó széleit, majd kattintson, és húzza az egér mozgatásához. Dokkolhatja a Mac képernyőjének egyik szélére.

A videó lejátszásához vagy szüneteltetéséhez nyomja meg a Lejátszás / Szünet gombot. Kattintson az „X” gombra a kilépéshez és a lejátszás leállításához, vagy válassza a Kép a képben gombot a Safari YouTube-lejátszóhoz való visszatéréshez.


A YouTube kép-a-képben funkciója nem csak a Mac-re korlátozódik. te használhatja az iPad készülékén és még az iPhone-on is!

ÖSSZEFÜGGŐ: A YouTube Picture-in-Picture használata iPad-en

Source link


23 Views 0 Ratings Rate it