Hogyan tekinthetjük meg, mely iPhone alkalmazások hallgatják a mikrofont

Avatar admin | 2021.01.20. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Apple mikrofon ikonra

Aggódik, hogy az iPhone alkalmazásai vannak hallgat a készülék beépített mikrofonjával? Ha igen, könnyen biztosan megtudható – és szükség esetén visszavonhatja a mikrofonhoz való hozzáférést – a Beállítások listában szereplő listával. Így teheti meg.

Először nyissa meg a „Beállítások” alkalmazást.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A „Beállítások” részben koppintson az „Adatvédelem” elemre.

Az iPhone beállításaiban koppintson a "Magánélet."

Az „Adatvédelem” részben érintse meg a „Mikrofon” lehetőséget.

Az Adatvédelmi beállításokban érintse meg a elemet "Mikrofon."

A következő képernyőn megjelenik azoknak a telepített alkalmazásoknak a listája, amelyek korábban kértek hozzáférést a mikrofonhoz. Minden alkalmazáshoz van kapcsoló. Ha a kapcsoló be van kapcsolva (zöld), akkor az alkalmazás hozzáférhet a mikrofonjához. Ha a kapcsoló ki van kapcsolva (vagy elszürkült), akkor az alkalmazás nem fér hozzá a mikrofonjához.

Példa azoknak az iPhone-alkalmazásoknak a listájára, amelyek hozzáférhetnek a mikrofonjához az Adatvédelmi beállítások részben.

Ha meg szeretné szüntetni egy alkalmazás hozzáférését a mikrofonjához, érintse meg a mellette található kapcsolót a kikapcsoláshoz. Hasonlóképpen, ha egy alkalmazás számára hozzáférést szeretne adni a mikrofonjához, kapcsolja be a kapcsolót.

Az iPhone beállításaiban a mikrofonhoz való hozzáférés megadásához vagy visszavonásához érintse meg a kapcsolót az alkalmazás mellett a listában.

Ha végzett, lépjen ki a „Beállítások” menüből, és a módosításai azonnal érvénybe lépnek.

Érdemes megjegyezni, hogy ha iOS 14 vagy újabb rendszert futtat, akkor megteheti megmondja, hogy egy alkalmazás mikor használja a mikrofont ha az állapotsoron narancssárga pont található az iPhone képernyőjének jobb felső sarkában. (Ha zöld pontot lát, ez azt jelenti, hogy a fényképezőgépe használatban van.)

Az iPhone állapotsorának narancssárga pontja azt jelenti, hogy a mikrofon használatban van.

Ha valaha úgy érzi, hogy egy alkalmazás akkor használja a mikrofont, amikor nem kellene, egyszerűen keresse fel a Beállítások> Adatvédelem> Mikrofon funkciót a fentiek szerint, és vonja vissza az alkalmazás hozzáférését a mellette lévő kapcsoló „kikapcsolva” helyzetbe állításával. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: Mik a narancssárga és a zöld pontok iPhone vagy iPad készüléken?
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok