Hogyan tekinthető meg, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a mikrofonhoz és a fényképezőgéphez Androidon

Avatar Gadam | 2021.01.20. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

android kamera és mikrofon ikonok

Sok érzékelő van az okostelefonon, és kettő ad némi adatvédelmi problémát: a kamera és a mikrofon. Nem akarja, hogy az alkalmazások az Ön tudta nélkül hozzáférjenek ezekhez. Megmutatjuk, hogyan lehet megtekinteni, mely alkalmazások férhetnek hozzá.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az alkalmazás engedélyeit. Megmutattuk hogyan lehet látni egy mutatót amikor egy alkalmazás hozzáfér a kamerájához vagy a mikrofonjához, de most megmutatjuk, hogyan tekintheti meg az összes olyan alkalmazást, amely hozzáférhet ezekhez az érzékelőkhöz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan láthatjuk, amikor az alkalmazások hozzáférnek az Ön kamerájához és mikrofonjához Androidon

Először nyissa meg Android-telefonján vagy táblagépén a Beállítások menüt úgy, hogy lefelé csúsztatja a képernyő tetejét (az eszköz gyártójától függően egyszer vagy kétszer) az értesítési árnyék megnyitásához. Koppintson onnan a fogaskerék ikonra.

nyissa meg az eszköz beállításait

Ezután lépjen az „Adatvédelem” szakaszra.

adatvédelem a beállításokban

Válassza az „Engedélykezelő” lehetőséget.

válassza az engedélykezelőt

Az Engedélykezelő felsorolja az összes különböző engedélyt, amelyhez az alkalmazások hozzáférhetnek. Azok, amelyek érdekelnek, a „kamera” és a „mikrofon”. Koppintson az egyikre a folytatáshoz.

válassza a kamerát vagy a mikrofont

Mindegyik négy szakaszban jeleníti meg az alkalmazásokat: „Mindig engedélyezett”, „Csak használat közben”, „Minden alkalommal kérni” és „Letiltva”.

alkalmazások az engedélyek szakaszokban

Ezen engedélyek módosításához érintse meg az egyik alkalmazást a listából.

válasszon egy alkalmazást

Ezután egyszerűen válassza ki az új engedélyt.

módosítsa az engedélyt

Ennyi van benne! Most ezt megteheti mind a kamera, mind a mikrofon engedélyeknél. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy helyen megtekinthesse az összes olyan alkalmazást, amely hozzáfér ezekhez az érzékelőkhöz.
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it