5 recept hideg éjszakák melegítésére

Avatar admin | 2021.01.09. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it


Ebben a hónapban üdvözöljük Sara Bir-t. Sara Bir két szakácskönyv szerzője, Kóstolás Ohióban és az IACP-díjas A Gyümölcs-takarmány kísérője. Moderál és válaszol a megjegyzéseire itt, az Egyszerűen receptek oldalon. Kövesd őt @sausagetarian.

Bármennyire is szeretem az ünnepeket, van valami felszabadító abban, hogy mennyire szabad formájú a január. Az egyetlen szezonális kötelezettség, amelyre csak gondolni tudok, csak a borongós időjárás.

Azon az éjszakán, amikor csak mi vagyunk, a lányommal elvittük játszani a Connect 4-et az ebédlőasztalnál. A családi étkezés szentségének ilyen módon történő megsértése olyan, amire soha nem mentem volna rá egy évvel ezelőtt, de manapság így fűszerezzük a dolgokat, miután egy újabb napot töltöttünk együtt a házban.

Ezt szem előtt tartva ezek a receptek fűszert, meleget vagy meleget hoznak ilyen vagy olyan formában. Legyen szó játékról, miközben az étel elzavarja, vagy a termosztátot a szokásosnál néhány fokkal magasabbra fordítja, idén januárban fellazítom télies viselkedésemet, és belehajolok az általunk létrehozott bájosságba.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok