Hogyan vásárolhat az Amazon titkos részlegei

Avatar admin | 2021.02.08. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan vásároljon amazonok titkos részlegeket című cikkhez

Fénykép: Julie Clopper (Shutterstock)

Szereted vagy utálom, jó esély van arra, hogy az Amazon valamilyen módon az életed része. Még azok is, akik sikerült elkerülni pandémiát megelőzően lehet olyan helyzetbe kerültek, amikor a tömeges vállalatra támaszkodnak az ellátás vagy az élelmiszer szállításában.

AMindaddig, amíg az Amazon-ot kell használnia, kihasználhatja az összes rendelkezésére álló ügyletet – beleértve az úgynevezett „titkos” részlegeiket is. Itt van, mit kell tudni ezekről, és hogyan lehet elérni a lehető legjobb árakat.

Amazon Outlet

Amazon Outlet is the site’s equivalent of the sale rack all the way in the back of the store, or hidden on the ends of the aisles in places like Target. Previously, there was also a department called “Bargain Finds”—which featured products all $15 or less— though it no longer exists. Now, the closest thing is the “Under $10″ section on Amazon Outlet.

Amazon Renewed

The hype surrounding the latest upgraded gadgets and devices may make it seem like they’re worth the heavy price tag, but it’s hard to justify the high costs when you know the item will be “outdated” in a year—or even a span of months. So for those who want a smartphone or an iPad, but don’t care if it’s the latest generation, a pre-owned—or, as Amazon calls them, “megújult”[t|link[p|1846220217[au|5876237249238776408[b|lifehacker[lt|text”>“renewed”-termék lehet a helyes út.

Az Amazon szerint „előre tulajdonolt termékek Amazon megújult minősített beszállítók ellenőrizték és tesztelték, hogy működjenek-e, és újnak tűnjenek-e, valamint az Amazon megújult garanciájával járnak. ” A rendelkezésre álló termékek közé tartozik okostelefonok, laptopok és asztali számítógépek, tabletek, háztartási és konyhai eszközök, játék konzolok, és irodai termékek.

Amazon kuponok

Ez pontosan így hangzik: Tegyen úgy, mintha végiglapozná a vasárnapi újsághoz tartozó, kuponokat kereső hirdetéseket. Ez az Amazon kuponok olyan, mint eAz xcept a kuponok fizikai kivágása helyett rájuk kattint alkalmazza őket megrendelésére. Kereshetsz kuponokat márka szerint, bár figyelj oda, amikor a webhely más részein is vásárolsz, mivel a kuponok rendelkezésre állását általában a termék árainál szokták feltüntetni a termékoldalakon.


Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok