Hogyan védhetjük meg a jelüzeneteket egy kóddal

Avatar admin | 2021.01.12. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Jel logó egy okostelefonon
Yalcin Sonat / Shutterstock

Ha további biztonsági réteget szeretne adni a Jel alkalmazással zárolhatja üzeneteit az okostelefon zárolási képernyőjének biztonsági funkciói mögé. Így adhat hozzá képernyőzárat a Signalhoz.

Az iPhone vagy iPad eszközön a Képernyőzár funkció bekapcsolásával az üzenetek mindaddig rejtve maradnak, amíg fel nem oldják azokat az Arcazonosító, az Érintésazonosító vagy a zárolási képernyő jelszavával. Ugyanez vonatkozik az Androidra is. Vagy hitelesítenie kell magát egy támogatott biometrikus biztonsági funkcióval, például ujjlenyomatával, vagy hagyományos jelszóval vagy PIN-kóddal.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Nyissa meg a „Signal” alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android eszköz.

Nyissa meg a "Jel" kb

Ezután érintse meg a profilképét a bal felső sarokban. Ha még nem töltött fel egyéni képet, akkor helyette a felhasználónevének kezdőbetűit találja.

Koppintson az avatarra a bal felső sarokban

Válassza az „Adatvédelem” lehetőséget a túlcsorduló menüből.

Válaszd ki a "Magánélet" választási lehetőség

Végül kapcsolja be a „Képernyőzár” beállítást.

Váltás a "Képernyőzár" választási lehetőség

A funkció engedélyezése után testreszabhatja a „Képernyőzár időkorlátját”. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy beállítsa, mennyi időbe telik, amíg a Signal lezárja magát, és a telefon vagy táblagép zárolási képernyőjének biztonságát igényli.

Válaszd ki a "Képernyőzár időkorlátja" felsorolása

Az előugró ablakban válassza ki az egyik lehetőséget 1 perc, 30 perc és azonnal között.

Válasszon időkorlátot

Most már kiléphet a Signal beállítási menüjéből és magából az alkalmazásból. Az üzenetküldő alkalmazás az előző utasításban megadott időtúllépés után lezárja magát.

Amikor legközelebb szöveges üzenetet szeretne küldeni a Signal szolgáltatásban, akkor fel kell oldania az alkalmazást telefonja vagy táblagépe jelszavával, PIN-kódjával, mintájával, ujjlenyomat-érzékelőjével, Face ID-jével vagy más biometrikus biztonsági funkcióval.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok