Hol van a Photos Library a Mac gépemen?

Avatar Gadam | 2021.04.09. 61 Views 0 Likes 0 Ratings

61 Views 0 Ratings Rate it

iOS Fotók alkalmazás ikon kék háttérrel

A Photos Library egy csomagfájl a Mac-en, amely az Apple Photos alkalmazásba importált összes képet tartalmazza. Néha meg kell találnia ezt a könyvtárat a speciális hibaelhárítás vagy a hiba elhárításához helyezze át egy másik gépre. De hol található általában? Találjuk ki.

Az Alapértelmezett fotótár hely

Alapértelmezés szerint a Photos könyvtár egy fájl nevű fájl Photos Library.photoslibrary, és az ösvényen található /Users/[username]/Pictures (vagy ~/Pictures röviden) ahol[username]”A rövid felhasználói fiók neve.

A gyors eléréshez nyissa meg a Findert, és kattintson a menüsoron a „Go” gombra, majd a felbukkanó menüben válassza a „Go to Folder” lehetőséget. A megnyíló ablakba írja be ~/Pictures, majd kattintson a „Go” gombra.

Ban,-ben "Lépjen a Mappa elemre" ablak, írja be "~ / Képek" és kattintson "Megy."

Ha ott van a „Photos Library.photoslibrary” fájl, akkor a megjelenő Finder ablakban látni fogja.

A "Fotók Könyvtár.photoslibrary" fájl a Finderben látható.

Ha nincs ott, akkor lehet, hogy kicsit mélyebbre kell ásnia a Fotók alkalmazással.

Keresse meg az aktuális fotótárat a Fotók alkalmazás segítségével

Mivel lehetséges átnevezni vagy helyezze át a Photos Library fájlt, lehet, hogy nem az alapértelmezett helyen található. Ebben az esetben van egy gyors módja annak megtalálásának. Nyissa meg a Fotók alkalmazást, majd a menüsoron kattintson a „Fotók”> „Beállítások” elemre.

A menüsorban kattintson a gombra "Fotók" majd válassza ki "preferenciák" a menüből.

A Fotók beállításaiban kattintson az „Általános” fülre, majd nézze meg a „Könyvtár helye” szakaszt. Látni fogja a jelenleg használt Fotókönyvtár elérési útját. Ha szeretné megtekinteni a könyvtár helyét a Finderben, kattintson a „Megjelenítés a Finderben” elemre.

A Fotópreferenciákban keresse meg a "Könyvtár helye" szakaszban, és megtalálja a könyvtárfájl elérési útját.

Ha a „Megjelenítés a Finderben” gombra kattintott, megnyílik egy Finder ablak, amely tartalmazza a Fotók könyvtár fájlját. Az, hogy mit csinálsz ezután, rajtad múlik, de legalább most már tudod, hol van.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple Photos Library más helyre történő áthelyezése
Forrás link


61 Views 0 Ratings Rate it