Hubitat Smart Hubs Opcionális előfizetéseket adhat hozzá a távoli hozzáféréshez és a felhőmentéshez – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.03.25. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Hubitat

Ha automatizált intelligens otthont szeretne, amelyhez nincs szükség felhőre, ne keressen tovább Hubitat. Az okosotthon vállalat rutinjai sokkal robusztusabbak, mint szinte bármely más lehetőség. És most a cég opcionális előfizetéseket ad hozzá távoli hozzáférés és felhőmentés. A kulcsszó nem kötelező!

Könnyű értékelni a Hubitat azon döntését, hogy új előfizetését opcionálisá teszi a fiaskó után Wink átment. Ez utóbbi cég csaléteket váltott és eladási központokat váltott, miközben azt ígérte, hogy soha nem igényel előfizetéseket, majd hozzátette kötelező előfizetések.

A Hubitat új előfizetései azonban teljesen opcionálisak. Új funkciókat adnak hozzá, és nem zárják le a már meglévő képességeket. Folytathatja úgy, mint mindig, anélkül, hogy fizetne az új előfizetésekért, és senki sem legyen bölcsebb.

Az első előfizetés azonban egy régóta kért képességet ad hozzá, amelyet a felhasználók kötelesek megkedvelni. Távoli rendszergazda lehetővé teszi, hogy „hozzáférjen minden hubjához, beleértve a szabályokat, alkalmazásokat, eszközadatokat és beállításokat bárhonnan az internetszolgáltatással”. Mostanáig (és ha nem iratkozik fel), akkor nem tudta könnyen elérni a Hubitat által működtetett okosotthonát, amikor kint tartózkodik.

A legjobb megoldás a VPN megszerzése volt, de ezek általában havi díjba kerülnek, és nem mindig gyorsak (vagy biztonságosak). Ezen felül használhat kockázatosabb lehetőségeket, például a port továbbítását, de ha Hubitat Hubot szeretne a helyi irányításhoz és biztonsághoz, akkor ez nem jó lehetőség.

A Távoli rendszergazda lehetővé teszi, hogy a Hubitat biztonságos szerverein keresztül hozzáférjen hubjaihoz, és jelszóvédelmet igényel. Ezen túl csak internetszolgáltatásra és webböngészőre van szüksége. A központnak frissítenie kell a 2.2.6 verzióra, és a szolgáltatás ára 2,99 USD / hó. Ha több hubja van, egy előfizetés mindet lefedi. Jelenleg a Hubitat ingyenes 30 napos próbaverziót kínál, amikor regisztrál.

A másik új előfizetés, Hub Protect, felhőmentésként, hub-átviteli szolgáltatásként és kiterjesztett garanciavállalásként működik. Ha engedélyezve van, a Hub Protect legfeljebb öt biztonsági másolatot tárol a Hubitat-beállításokról, -szabályokról, -alkalmazásokról és a csatlakoztatott Z-wave eszközökről a vállalat biztonságos szerverein. Beállíthat ütemezést a hub biztonsági mentésének elkészítéséhez, vagy bármikor manuálisan kezdeményezhet egyet.

Ha készen áll a Hubitat hub cseréjére, visszaállíthat minden biztonsági másolatot az új hubra, hogy az átvitel egyszerű és fájdalommentes legyen. A Hubitat Hub pedig kiterjesztett garanciaként működik, és addig védi a hubot a hardverhibáktól, amíg előfizet. Ha cserére van szüksége, akkor csak az új hubért kell szállítania.

A feliratkozáshoz a hubnak a 2.2.6-os vagy újabb verzióra van szüksége. A Hubitat Protect évente 29,95 dollárba kerül hubonként. Ha a szolgáltatás révén cserét kap, az előfizetés automatikusan átkerül az új központba. Ellenkező esetben a Hub Protect nem vihető át másik hubba, és új hub vásárlásakor fizetnie kell egy új előfizetésért. Ha több hubot nyert, további előfizetéseket adhat központonként 19,99 USD-ért.

Feliratkozhat bármelyik előfizetésre a Saját Hubitat webhely.
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok