Hurrikánbiztosító Louisiana Home | A mai háztulajdonos

Avatar Gadam | 2021.06.01. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Ezen a héten segítünk egy Louisiana-családnak helyreállítani otthonát, miután a Zeta hurrikán komoly károkat okozott. Felkészítjük otthonukat a 2021-es hurrikánszezonra is.

A ház David és Ruby LeBlanc, a Louisiana állambeli Cut Off tulajdona.

A nem egyező tető cseréje

Az első projekt a tető cseréje. David és Ruby méltányos részt végeztek a kutatásban, és az otthonukból a tökéletes tetőt választották Fém tetőfedő szövetség.

Amikor a tetőfedők megérkeznek, az eresz körüli vágással kezdik a munkát, és a régi övsömör fölé alátétet telepítenek, hogy felkészüljenek az új fémtető felszerelésére.


Új francia ajtók telepítése

Aztán itt az ideje, hogy David és én kicseréljük a régi francia ajtókat újakra.

A régi francia ajtókat az utolsó hurrikán megrongálta, mivel az üvegkeret körüli tömítés veszélybe került, lehetővé téve a páratartalmat az üvegtáblák között.

Kezdjük azzal, hogy eltávolítjuk az ajtó körüli burkolatot, majd eltávolítjuk a régi ajtókat. Az új francia ajtók telepítése után megfelelően szigeteljük az ajtó körüli teret, és az új ajtók tömítésével befejezzük.

Storm panelek létrehozása a Windows rendszerhez

Az újrafelhasználható viharpanelek létrehozásához először meg kell mérnünk azokat az ablakokat, amelyeket be fognak borítani.

Ezután fél hüvelykes rétegelt lemezt vágunk méretre, és negyed hüvelykes rögzítő furatokat fúrunk az egyes panelek négy sarkába és a leghosszabb fesztávolság közepén.

A vetemedés csökkentése érdekében ezeket a paneleket is festjük. Miután megszáradtak, ideiglenesen a helyükre tesszük, hogy az ablakburkolaton megjelölhessük a rögzítő furatok helyét.

Ezen jelek mindegyikénél egy fél hüvelyk átmérőjű lyukat fúrunk. Ez lehetővé teszi a süllyesztett menetes rögzítő horgonyok felszerelését.


Fejezze be a tereprendezést

Még egy projekt foglalkozik ezzel a párral. Miután a Zeta hurrikán átgördült, a LeBlancs táj elpusztult.

Hogy visszahozzunk egy kis életet az előkertbe, kicseréltük a szőlő mirtuszfáikat.

Ez a Bayou mellett fekvő ház gyönyörű és védve van az esetleges viharoktól.


További tippek ebből az epizódból

További irodalom


Forrás link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok