Ingyenes nyomtatható húsvéti címkék és ajándékcímkék

Avatar admin | 2021.03.15. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Húsvétra csak néhány hét van hátra! Ha elkészíted húsvéti ajándékaidat és nyalánkságaidat, szép húsvéti címkéket és ajándékcímkéket terveztünk az Ön számára. Ez ingyenesen nyomtatható a Online címkék, és csak egy teljes lapos címkepapírra és az ollóra lesz szüksége.

Ez a nyomtatható tartalmaz húsvéti tojásnak tűnő címkéket, szalagcím-stílusú címkéket, valamint címkéket az ajándékdobozok és a csomagok csomagolásához.

nyomtatható húsvéti címkék és címkék

Amint valószínűleg már tudja, szeretünk adni neked ajándékpakolás inspiráció és ötletek! Ezek a húsvéti címkék különlegessé teszik az ajándékait, és még inkább szórakoztatóvá tehetik a kinyitásukat, ha íjat adunk hozzá és behúzunk néhányat. krepp papír levelek vagy virágok a szalagodba.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök és anyagok

Utasítás

Ha készen áll az ajándékok becsomagolására, töltse le az alábbi PDF-t. Nyomtasson teljes lapos címkepapírra, majd vágja ki a címkéket.

Ha szerkeszteni szeretné a címkéit, használja az alábbi linkeket. Ezek a linkek eljutnak az Online címkékhez, ahol testreszabhatja a címkéit és ingyen kinyomtathatja őket otthon – vagy kinyomtathatja őket.

Fedezze fel többet

Több ilyen egyszerű nyomtathatót szeretnél? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját. És feltétlenül nézze meg mindannyiunkat Húsvéti kézművesség.

További barkácsötletekért csatlakozzon hozzánk Instagram, Facebook, és Pinterest.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok