Ingyenes nyomtatható Valentin-nap // Letöltés a Lovely Indeed oldalról

Avatar admin | 2021.01.22. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Ezeket az ingyenesen nyomtatható Valentin-napokat Palm Springs ihlette mindazoknak, akik úszómedence szerelmeseinek vannak! Töltse le és nyomtassa ki ezeket a szórakoztató, színes Valentin-napokat barátainak és családjának.

Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines

Számoltam a perceket, amíg meg tudom osztani veletek ezeket! Időnként összeállítottam egy projektet, amiben csak ugráltam a stúdióban, és teljesen szivattyúztam, mert mindez összeáll.

Ez egyike azoknak. Ezeket az ingyenesen nyomtatható valentinokat Palm Springs iránti szeretetem ihlette, és remélhetőleg te is szereted őket!

Psst – ha több nyomtatható Valentint keres, tessék!

Ingyenes nyomtatható Valentin napok úszómedence szerelmeseinek

És ami még jobb, ezek ingyenesen nyomtatható Valentin-napok, így nem kell kirohannia egy boltba! Négy verziót hoztunk létre, mindenki számára az igazi szerelmedtől kezdve a haverodig, a gyereked legjobb haverjáig.

Különösen örülök annak, hogy „imádok szeretlek”, és személyesen garantálhatom, hogy anyám jelenleg a szójáték miatt görcsöl. Sajnálom anya!

Nekem is hitelt kell adnom ott, ahol esedékesség van, és ötös férjem a hattyú szójátékáért. Ez egy tiszta zseni.

Az összes valentin egy nyomtatható lapon található, így mindegyiket felhasználhatja, vagy csak kiválaszthatja kedvenceit. De beszéljünk azokról a kis figurákról!

Hol találunk úszó medencés figurákat

A gyerekekkel körbevágtam Michaels-ben (amint köztudottan szoktam, amikor délután egy-két órát távol tartok), és a miniatűr folyosón kötöttünk ki, amit ők szerelem. Nem tudom, mi az apró dolgokról, de mindannyian szeretjük őket.

Egyébként is. Volt egy csomó medence melletti Palm Springs-y típusú figura, és én csak tudta tökéletes valentineket készítenének!

Tehát azonnal megragadtam minden flamingójukat, néhány medenceúszóval a jó intézkedés érdekében, még nem pontosan tudva, mi a terv. De még jobb lett, mint képzeltem!

De tudom, hogy nem minden Michaels üzletben vannak ilyenek, vagy lehet, hogy nincsenek, ha szezonon kívül keresed őket. Szóval találtam néhány jó helyettesítőt (az alábbi linket), ami megfizethető lehetőséget kínál rengeteg darabhoz, ha ezeket Valentinként adod ki.

Megtaláltam azokat a pontosakat, amelyeket az eBay-en használtam, itt és itt.

Ezeket a cuties-eket csak a mi nyomtatható anyagunkkal, a figurákkal és néhány ragasztópont segítségével készíthetjük el. És néhány másodpercet igénybe vesznek a nyomtatáshoz és a vágáshoz. Itt van, hogyan.

Készítse el ingyenes nyomtatható VAlentine-t

Anyagok

Időtartam: 5 perc

Utasítás

 1. Töltse le az ingyenes nyomtatható Valentin-napokat a bejegyzés aljára, és nyomtassa ki őket fehér kartonlapra.
 2. Vágja ki a valentint ollóval vagy papírvágóval. A valentinokon nincsenek határvonalak, ezért csak vágja végig a láthatatlan vonalat, ahol a rács megáll. Ennek szép tiszta négyzetet kell eredményeznie.
 3. A flamingó valentinokhoz tegyen egy kis kivehető ragasztópontot a flamingó hátuljába, és rögzítse a ház előtti valentinhez. Adjon hozzá további flamingókat igény szerint.
 4. A medence úszó valentinjaihoz javasoljuk, hogy a medence úszó figurájának alsó oldalához tegyen három kis ragasztópontot, egyenletesen elosztva a gyűrű körül. Ezután rögzítse a medence úszót a medence valentin medence területére. Ügyeljen arra, hogy hattyút használjon arra a feliratra, amely azt mondja: „Ez a hattyú neked való”. Bármelyik úszómedencét használhatja a másik valentinon.

Megjegyzés: Ha az oktatóanyagot is ki szeretné nyomtatni, az alábbiakban egy praktikus nyomtatható verzió található!

Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines

Töltse le a nyomtatható Valentin-t

Ez az! Be kell vallanom, hogy ez még csak az első próbálkozásom, hogy a számítógépen szemléltessem a dolgokat, de azt hiszem, hogy az illusztrációk átütik a dolgot. Ez egy olyan képesség, amelyet már szerettem volna felfedezni, így ez egy szórakoztató kihívás volt. Remélem tetszik. puszi

PS Lásd még sok más ingyenes Valentine nyomtatható itt!

Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines
Nyomtatható Palm Springs Valentines

Aktív idő
15 perc

További idő
15 perc

Teljes idő
30 perc

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
10 USD

Utasítás

  1. Töltse le a nyomtatható Palm Springs Valentines-t e bejegyzés aljára, és nyomtassa ki őket fehér kartonlapra.
  2. Vágja ki a valentint ollóval vagy papírvágóval. A valentinokon nincsenek határvonalak, ezért csak vágja végig a láthatatlan vonalat, ahol a rács megáll. Ennek szép tiszta négyzetet kell eredményeznie.
  3. A flamingó valentinokhoz tegyen egy kis kivehető ragasztópontot a flamingó hátuljába, és rögzítse a ház előtti valentinhez. Adjon hozzá további flamingókat kívánság szerint.
  4. A medence úszó valentinjaihoz javasoljuk, hogy a medence úszó figurájának alsó oldalához tegyen három kis ragasztópontot, egyenletesen elosztva a gyűrű körül. Ezután rögzítse a medence úszót a medence valentin medence területére. Ügyeljen arra, hogy hattyút használjon arra, amelyiken ez áll: “Ez a hattyú neked való”. Bármelyik úszómedencét használhatja a másik valentinon.

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás egy kis százalékát kapom, amelyet a bejegyzés linkjein keresztül végezhet.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok