Ingyenesen nyomtatható: trópusi címkék és ajándékcímkék

Avatar admin | 2021.05.09. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Itt az ideje egy újabb ingyenes projektnek Online címkék! Ebben a hónapban néhány gyönyörű trópusi címkét terveztünk Önnek, amelyeket alább letölthet és kinyomtathat.

Továbbá, mivel ma van az anyák napja, emlékeztetni akarunk ezekre ingyenes címkék, amelyeket anyák napi ajándékaihoz használhat!

ingyenes trópusi címkék és ajándékcímkék

Ezek a fényes trópusi címkék szórakoztató módon kiemelik az ajándékokat. És bár általában a trópusi mintákat gondoljuk nyári időszámításra, ezeket a címkéket az év bármely szakában valóban használhatja. Az alábbi PDF-fájlunk különféle címkéket tartalmaz, amelyeket ajándékcímkékként, dekoratív matricákként vagy ajándékok pecsételésére használhat.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök és anyagok

Utasítás

Ha készen áll az ajándékok becsomagolására vagy az ajándékzsákok lezárására, töltse le az alábbi PDF-dokumentumunkat. Nyomtasson teljes lapos címkepapírra, majd vágja ki a címkéket. Ha szeretné, használhatja a 2 ″ -es kör lyukasztót bármelyik körcímkéhez.

Ha szerkeszteni szeretné a címkéit, használja az alábbi linkeket. Ezek a linkek eljutnak az Online címkékhez, ahol testreszabhatja a címkéit és ingyen kinyomtathatja otthon – vagy nyomtathatja őket.

Lia Griffith trópusi matrica lap az online címkékheznyomtatható trópusi címkék

Fedezze fel többet

Több ilyen egyszerű nyomtatható anyagot szeretne? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját. Ha tag vagy, mindenképpen nézd meg az összes trópusi projektünk hogy lássa, mi mást tud készíteni!

A képeken látható egyéb barkácsolási projektek a miénk matt papír ombre leis és a mi monstera elhagyja.
Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok