Ismerje meg az új Litmus: webináriumi felvételt + kérdések és válaszok

Avatar admin | 2021.03.21. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Az e-mailes marketingcsapatok folyamatosan keresik az új módszereket a munkafolyamatuk javítására és az elvégzésre, anélkül, hogy a stressz általában mindkét célt kísérné. Ez annak az oka, hogy átdolgoztuk és átalakítottuk a Litmus-t – ügyfeleink munkafolyamatának ésszerűsítése, valamint az e-mail kampányok kiépítése, tesztelése, együttműködése és elemzése érdekében, mint valaha.

Legutóbbi webináriumunk során a Litmus csapata végigjárta a Litmus új, egységes munkafolyamatát és eszközeit, hogy megmutassa az ügyfeleknek, hogyan lehet gyorsabb kampányokat építeni. Nézze meg újra az alábbi webes szemináriumot, hogy áttekintést kapjon az újratervezésről, megtudja, hogyan lehet zökkenőmentesen áttérni a régi fiókjáról, és tippeket adhat az iparágvezető funkciók, mint például a Visual Editor in Builder és a Litmus Proof maximális kihasználásához.

Kérdések és válaszok

Hogyan válthatok át az új, átalakított Litmusra?

Ha egy időre először jelentkezik be a Litmusba, akkor az oldal tetején egy zöld szalagot kell látnia, amelyen szerepel egy link, hogy elkezdhesse az új, újratervezett Litmus használatát. Csak kövesse ezt a linket az új élmény megkezdéséhez!

Ha nem látja a szalaghirdetést, akkor a bal oldali navigációs panelen található egy zöld gomb, amely azt írja: „Próbálja ki az új lakmust”. A kezdéshez egyszerűen kattintson a gombra.

Miután bekerült az új, újratervezett Litmusba, az irányítópult jobb felső sarkában található zöld „Új létrehozása” gombbal új kampányt indíthat, vagy a meglévő e-maileket áthelyezheti a Litmus régi verziójából a „Régi e-mailek ”mappa a bal oldali navigációs panelen. Innen kiválaszthatja, mely e-maileket kívánja bevezetni az új élménybe.

Áthelyezhetem a teljes csapatom az új Litmusra?

Az Ön számláján minden személynek lehetősége van a Litmus régi verziójában dolgozni, vagy önállóan beugrani az új, újratervezett Litmusba a közelgő nyugdíjba vonulásig. Ezért a teljes csapat mozgatásához meg kell adni, hogy minden felhasználó választhasson az új Litmusra.

Miután az e-mailek átkerülnek az új verzióra, azok már nem lesznek elérhetők a Litmus régi verziójában, ezért fontos, hogy beszéljen csapattársaival és megtervezze az új Litmusra való áttérést. Javasoljuk, hogy beszélje meg, mely e-mailek és mikor mozognak, és ösztönözzön mindenkit, hogy egyszerre válasszon az új Litmus programból.

Április 28-án az új, újratervezett Litmus lesz az alapértelmezett minden felhasználó számára. Az összes e-mail még nem Az átvitt fájlok továbbra is elérhetők lesznek a „Régi e-mailek” mappában, így nem fog elveszíteni egyetlen történelmi művet sem a Litmusban.

Vannak-e további költségek az új élményre való áttéréshez?

Dehogy! Az új, átalakított Litmus mindenki számára elérhető, külön költség nélkül. Bizonyos funkciók azonban bizonyos terveket kizárnak irány az árképzési oldalunk hogy melyik lehetőség felel meg az Ön igényeinek.

További források

El akarsz ásni? Íme néhány forrás, amelyeket a webinárium során említettünk:


Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok