Japán kukoricaleves Silken Tofuval

Avatar admin | 2021.02.02. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Nagyon szeretjük a japán konyhát, és sok ízletes receptet készítettünk fokhagymás sült rizs és vegán katsu curry. Tehát ma szeretnénk megmutatni, hogyan készítsd el ezt a japán stílusú kukoricalevest. Lehet, hogy nem ismeri ezt az ételt, mivel nem annyira népszerű, mint a klasszikus miso leves, de ígérjük, hogy ez lesz az új kedvenced.

Ez selymes, finom és enyhén édes leves sült hagymával, fokhagymával és gyömbérrel, kukoricával, selymes tofuval és egy csipetnyi kurkumával pároljuk. Ezután az összeset aranybeletté kevertük, és szitán átengedtük, hogy rendkívül sima legyen. Ha leszűrjük a levest, elveszítjük néhány rostját, így rajtatok múlik: hagyhatja kukoricapüré levesként, vagy selymes kukoricabogárrá változtathatja.

Míg a klasszikus recept nehéz tejszínt tartalmaz, mi selymes tofuval készítettük a magunkét. Ez a fajta tofu puha, sima és könnyen keverhető egy könnyű krémbe. Nem csak a tofu az alacsony a zsírtartalma, de egyben forrást is tartalmaz teljes növényi fehérjék.

Egy adag ebből a kukoricalevesből van csak 196kcal, de szinte lefedi A fehérjékre fordított RDI 20% -a. Készen áll 30 perc alatt, fazéktól tálig ez a recept ugyanolyan gyors, mint finom!


Source link


39 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok