Jelentkezzen egy olyan munkára, amely évi 42 000 dollárt fizet a párologtatók tesztelésére

Avatar admin | 2021.04.20. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan lehet keresni 42 000 dollárt a gyompárologtatók teszteléséhez cikkhez

Fénykép: Toshiro Shimada (Getty Images)

Pályaváltást keres? Kívánja, hogy jelenlegi munkája hosszabb időt nyújtson, hogy egész nap élvezhesse a „füstölhető gyógynövényt”? Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor most esélyed van pályázni álmai munkádra, egy olyan munkára, ami előfordul évente pontosan 42 000 dollárt fizet. Jó lehetőségnek hangzik, hogy tompa legyen. Itt van, amit tudnia kell a munkáról és a jelentkezés módjáról.

Mit jelent a munka?

Nevű társaságnál van a helyzet Vaped, egy e-kereskedelmi webhely, amely párologtatókat árusít, és úgy véli, hogy „a száraz gyógynövény fogyasztásának legjobb módja a párologtatás”. Mielőtt azonban egy párologtatót használnának a helyszínen, a Vaped csapatának tagja először teszteli és áttekinti mindegyiket – és eljutott odáig, hogy másra van szükségük a feladat elvégzéséhez.

Ez az a hely, ahol ez a munka bejön. A sikeres pályázó ingyen megkapja párologtatóit, teszteli képességeiket, és munkaköri leírás szerint, adja meg a következőket:

  • A párologtató működésének elemzése (pl. Méret, gőztermelés, hőmérséklet stb.)
  • Termék tesztelése (pl. Mennyi ideig tart az akkumulátor)
  • Használati utasítás
  • A párologtató tisztítása és karbantartása
  • Összehasonlítás más hasonló egységekkel
  • Személyes érzéseid a párologtatóval kapcsolatban
  • Videó, minden párologtató leírása és fényképezése

Milyen előnyökkel jár a munka?

A 42 000 dolláros fizetés és a rengeteg ingyenes párologtató mellett az ellátások magukban foglalják a három hét fizetett szabadságot, a távmunka és a saját munkaidő beállításának lehetőségét, valamint a 250 dolláros / havi „költségszámlát”. Köhögés.

Tehát mit takar pontosan ez a költségszámla? A Vaped alapítója és vezérigazgatója, Christian Sculthorp a Lifehacker részére küldött e-mailben elmagyarázza, hogy az általuk forgalmazott párologtatókat bármilyen „elpárologtató fűszernövénnyel” való használatra tervezték.

“Kifejezetten nem javasoljuk a nikotint, de a marihuána mellett más” száraz gyógynövények “, például potpourri, levendula és kamilla is megfelelőek a termékeinkhez” – mondja, megjegyezve, hogy a marihuána-termékek vásárlása annak függvénye. törvényesség az államodban.

Míg a Sculthorp azt mondja, hogy maguk a párologtatók (mint a készülékek) az Egyesült Államokban legálisak, a tesztelők csak akkor használhatják fel a marihuána költségkeretét, ha olyan államban élnek, ahol a marihuána dohányzása legális, vagy ha rendelkeznek megfelelő orvosi marihuána engedély az államuk törvényei szerint.

„Csak azt kell látnunk, hogy tesztelés céljából gőz jön ki a párologtatókból; a füstölt gyógynövények pontos típusa rajtuk múlik ”- mondja a Lifehacker-nek.

Hogyan kell alkalmazni

A pályázóknak legalább 18 évesnek kell lenniük. Míg az álláspont jelenleg nyitva áll az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában élők számára, a világ más részein élő emberek is jelentkezhetnek, „de a termék tekintetében be kell tartaniuk az adott ország törvényeit” – magyarázza Sculthorp.

A jelentkezéshez töltse ki ezt a jelentkezési lapot (görgessen, amíg el nem találja). Ez magában foglalja néhány kérdés megválaszolását a párologtatókkal, szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatairól, és a kamera előtt való tartózkodást – a szokásos kérdéssel együtt, hogy miért vagy a megfelelő ember a munkához. A jelentkezéseket április végéig fogadják el, így ha érdekli a munka, kezdje el ezt most.


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok