Karton kézműves foglalkozások gyerekeknek // Használjon Cracker Boxot ennek az aranyos táskának a elkészítéséhez

Avatar Gadam | 2021.07.18. 84 Views 0 Likes 0 Ratings

84 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A gyerekeknek készült kartonművészet olyan szórakoztató! Ezek a kis táskák régi kekszdobozokból készülnek. Olvasson tovább egy egyszerű és kielégítő barkácsprojektért!

karton kézműves foglalkozások gyerekeknek

Minden kalandornak szüksége van egy táskára a leleteinek hordozásához! Készítse el ezt az egyszerű és színes dobozos táskát gyerekei kalandjaihoz.

Ez a gyerekeknek készült karton kézműves nemcsak szórakoztató projekt, de létrehozása után is szórakoztató projekt. Ez sok kreatív játékot inspirál, és funkcionális elemnek bizonyul, amelyre gyermeke büszke lehet.

Miért kéne karton kézműves foglalkoznia gyermekével

Nagyon sok előnye van annak, ha gyerekeit bemutatja a kartonkészítés világának.

Tudjon meg többet a kerékpározásról és az újrafelhasználásról. Nem csak esély arra, hogy ravaszkodjon, de a karton kézműves készítés gyerekekkel is nagyszerű módja annak, hogy megtanítsuk erőforrásainkat és azok gondozását. Amikor a már meglévő anyagokat használjuk (mint egy régi doboz), új életet és új célt adunk nekik.

Végtelen kreativitás. A karton alapvetően egy üres vászon a gyermek kreativitásának ragyogásához! Vegye ki ezt az oktatóanyagot, és hagyja, hogy gyermeke futjon vele. Talán matricákat, flittereket, ragasztókat, pipatisztítókat akarnak tartalmazni – hagyják, hogy ők vállalják a kreatív vezetést.

Alacsony költségvetés, magas jutalom. Az újrahasznosított kartonnal történő kézműves foglalkozás nem lehet költségvetés-barátabb! Fogadok, hogy otthonában már minden megvan ehhez a projekthez. És amikor egy régi kartondobozból valami újat és szépet csinál, akkor annyira hasznos, ha meglátja munkája gyümölcsét.

karton kézműves foglalkozások gyerekeknek

Szeretendő dolgok ezekben a dobozos táskákban

Mindig azt mondom, hogy szeretek olyan barkácsolási oktatóanyagokat készíteni, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem funkcionálisak is. És ez sem különb!

Szeretem ezeket a dobozos táskákat, mert valójában célt szolgálhatnak a gyerekeid számára! Miután elkészítettük a mienket, gyermekeim számos módon használták őket.

Jöttek velünk természetjárásra, sziklákat és virágokat gyűjteni.

A dobozos táskák pénztárcaként működtek, amikor kirándulásainkon néhány csecsebecsét akartak magukkal hozni otthonról.

Sőt, kis plüssállatok és akciófigurák babaágyaként működtek.

Ha elkészít egy ilyen gyermek karton mesterséget, úgy gondolom, látni fogja, hogy fantáziájuk túlórázni kezd, kidolgozva az összes felhasználási módot.

Van egy eszköz, amelyet mindig ajánlok, ha gyerekeknek készítenek kartonpapírt, vagy általában csak gyerekekkel készítenek. Olyan, amiről nem mindenki hallott, de teljesen kuplungban érkezik.

Kedvenc gyerekbarát kézműves eszközem: kezeket le, alacsony hőmérsékletű ragasztópisztoly!

Ennek az eszköznek az a szépsége, hogy ugyanolyan jól működik, mint egy magas hőmérsékletű ragasztópisztoly, mivel megolvasztja a ragasztópálcákat annak érdekében, hogy segítsen ragaszkodni mesterségének egyes részeihez. De a külseje közel sem melegszik fel, így biztonságosabbá teszi a kis kezek számára a szerszám használatát és kezelését.

Sok ragasztópisztollyal égtem meg magam, és ha ezt tapasztaltad, akkor tudod, hogy ez fájdalmas! Ez a sajátos eszköz, amelyet linkeltem itt körülbelül 75 fokkal hűvösebben fut, mint egy szokásos ragasztópisztoly. Hűvös ragasztóbotokkal működik.

Tökéletes méret kisebb kezek számára is, hogy a kisgyerekek megtanulják biztonságosan kezelni a ragasztópisztolyt.

Anyagok, amelyekhez dobozos táskákat kell készíteni

Nem kell sok kellék ahhoz, hogy elkészítse ezt a karton mesterséget, ezért nézzük meg, mi van a listán!

karton kézműves foglalkozások gyerekeknek

Hogyan készítsük el ezt a karton kézművességet gyerekeknek

 1. Először festessen egy üres kekszet vagy gabonadobozt szórakoztató színekkel vagy mintákkal. A nyitott dobozvégeket ragasztóval lezárjuk.
 2. Ezután fordítsa el a dobozt az oldalán. Nyissa fel az egyik hosszú, vékony oldal 3 szélét, és hozzon létre egy nyitott fedéllel ellátott táskát.
 3. Szúrjon lyukakat a táska mindkét oldalának tetejébe. Húzza át a lyukakon egy fonott fonalat vagy valamilyen fonalat, és kösse össze. Ez a táskád hevedere. (Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megtanítsa a fiatalokat a fonás fogalmára!)
 4. Ütjön egy lyukat a felső szárnyba. Ez a lyuk kösse át a hurkot vagy a fonalat.
 5. Végül ragasszon egy gombot a táska elejére. A táska bezárásához tegye a hurkot a gomb köré. Viseld minden kalandod során!
hogyan lehet dobozos táskákat készíteni
hogyan lehet dobozos táskákat készíteni

További kézműves ötletek gyerekeknek

Remélem, hogy imádja ezt az édes és könnyű karton mesterséget gyerekeknek! Tökéletes projekt nyárra, esős napra, vagy amikor nincs dolga.

Ha kipróbálod, szívesen megtudnám, mit gondolsz, és megnézném az eredményeidet! Ossza meg velünk az Instagram-on a @lovelyindeed címen, és az alábbiakban értékelje a barkácsolásunkat.

Addig feltétlenül próbálkozzon a többi legnépszerűbb gyerek kézműves és foglalkozási ötletünkkel. puszi

karton kézműves foglalkozások gyerekeknek

Aktív idő 1 óra

Teljes idő 1 óra

Nehézség Könnyen

Becsült költség 3 USD

Anyagok

 • Üres kartondobozok (a kekszdobozok jól működnek!)
 • Kézműves festék
 • Gombok
 • Fonal

Eszközök

 • Olló
 • Ecsetek
 • Lyukasztó

Utasítás

  1. Festessen egy üres kekszet vagy gabonadobozt szórakoztató színekkel vagy mintákkal. A nyitott dobozvégeket ragasztóval lezárjuk.
  2. Fordítsa a dobozt az oldalán. Nyissa fel az egyik hosszú vékony oldal 3 szélét, és hozzon létre egy nyitott fedéllel ellátott táskát.
  3. Szúrjon lyukakat a táska mindkét oldalának tetejébe. Húzd át a lyukakon egy fonott fonalat vagy valamilyen fonalat és kösd össze. Ez a táskád hevedere.
  4. Ütjön egy lyukat a felső szárnyba. Ez a lyuk kösse át a hurkot vagy a fonalat.
  5. Ragasszon egy gombot a táska elejére. A táska bezárásához tegye a hurkot a gomb köré. Viseld minden kalandod során!

Megjegyzések

Mindig azt mondom, hogy szeretek olyan DIY oktatóanyagokat készíteni, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem funkcionálisak is. És ez sem különb!

Szeretem ezeket a dobozos táskákat, mert valóban célt szolgálhatnak a gyerekeid számára! Miután elkészítettük a mienket, gyermekeim számos módon használták őket.

Jöttek velünk természetjárásra, sziklákat és virágokat gyűjteni.

A dobozos táskák pénztárcaként működtek, amikor kirándulásainkon néhány csecsebecsét akartak magukkal hozni otthonról.

Sőt, kis plüssállatok és akciófigurák babaágyaként működtek.

Ha elkészít egy ilyen gyermek karton mesterséget, úgy gondolom, látni fogja, hogy fantáziájuk túlórázni kezd, kidolgozva az összes felhasználási módot.

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem jár önnek külön költséggel. Köszönöm, mint mindig a támogatását!

[ad_2]
Forrás link


84 Views 0 Ratings Rate it