Készítse el saját Macrame szív dekorációját

Avatar admin | 2021.01.28. 219 Views 0 Likes 0 Ratings

219 Views 0 Ratings Rate it

Hányféleképpen tehetjük meg szíveket Valentin napra? A válasz: sok! Ez a makramé olyan édes valentin dekoráció – és akár egész évben is tarthatná.

Az alkalmazott tervezés és technikák miatt azt mondhatnánk, hogy ez egy nagyszerű makrame projekt. A kezdéshez tekintse meg az alábbi eszköz- és anyaglistánkat. Ezután töltse le a bemutatónkat a bejegyzés végén.

kézzel készített makramé szív

Ez a makramé olyan szép lenne az otthonában, vagy bármikor megajándékozhatja valakivel Valentin napra. Ha saját dekorációként használja, akkor csak készítse el a kilincset. Vagy egyszerűen felakaszthatja a falára. Nagyon aranyos lenne egy óvodában, játszószobában vagy gyerekszobában is!

Kézműves tippek: Azok a csomók, amelyeket ismernie kell ehhez a makramé-szívhez: gombcsomó, csipkés fejcsomó, becsomagolt csomó, váltakozó minta és félig összekötött csomó. A fotó bemutatónkban megmutatjuk, hogyan néznek ki ezek a csomók, de ha kezdő vagy, ne felejtsd el megnézni a mi oldalunkat macrame videó tanfolyam első! Továbbá, ezt a projektet könnyebb elkészíteni sík felületen, mint felakasztani, mint más makrame projektjeink esetében.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk egy Macrame Heart-t

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait a fenti listából.
  2. Vágjon 14 darab makrámzsinórt, amelyek mindegyike 12 láb hosszú, és 3 darabot, amelyek mindegyike 4 láb hosszú.
  3. Hajtsa félbe a 12 méteres zsinórokat, és kösse össze mindegyiket a dübel körül egy csipkés fejcsomóval; mindkét végén különítse el a négy zsinórt, középen hagyjon 20 zsinórt.
  4. Vegyük az első négy zsinórt a középső csoportba, és kössünk egy gombcsomót 16 centivel a tipli alá.

Teljes oktatóanyag elérhető tagok lentebb letölthető.

Lia Griffith makrame szívfal dekoráció fotó bemutató

kézzel készített makrame szív dekoráció makrame szív DIY makramé szív kézzel készített makramé szív

Fedezze fel többet

Szereted ezt a kézműves ötletet? Böngésszen az összes weboldalunkon macrame projektek és ünnepi kézművesség hogy mit tehet még.

A napi barkácsolási ötletekért és inspirációért csatlakozzon hozzánk Facebook, Pinterest, és Instagram. Vagy nézd meg YouTube csatornánkat video oktatóanyagok papírvirágokról, kézműves projektjeinek stílusa és egyebek.
Source link


219 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok