Káprázatos kerti fa asztal készítése házilag

Avatar Gadam | 2022.09.25. 554 Views 0 Likes 0 Ratings

554 Views 0 Ratings Rate it

kerti fa asztal készítése házilag

Ha szeretsz barkácsolni, akkor imádni fogod a kerti fa asztal elkészítését házilag. Ez a projekt rendkívül gyönyörű eredményt hozhat. Földobja, megszínesíti a kertben töltött időt. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen asztal bőven százezer forint fölötti összegbe kerülhetne, te pedig töredékéből elkészítheted a sajátodat.

Kerti fa asztal készítése házilag

Az alábbi videóban részletesen, és jól követhetően bemutatják, hogyan készítsd el a kerti asztalodat. Ha van affinitásod az asztalos munkához, ebből könnyedén lekövetheted és lemásolhatod a tökéletes módszert.

Kerti fa asztalok házilag gyűjtemény

A teljesség igénye nélkül, ha még inkább inspirálódnál, összegyűjtöttünk Neked további terveket.

Modern farmház kerti fa asztal

An outdoor dining table with a patio umbrella

Ez az egyszerű kerti fa asztal a lehető legtöbb embernek kényelmesen biztosít helyet, így egy olyan asztalt készíthetsz, amely praktikus, de egyben csodás dizájnhatása van.

Készítsd el. 

Kerti fa bárasztal

An outdoor bar by a white fence

Ez a kültéri asztal kültéri bárként funkcionál, de szinte bármit rátehetsz. Van néhány nyitott polc a tároláshoz és egy szép beton teteje, amely megkönnyíti az étkezés előkészítését vagy az ital készítését.

Készítsd el ezt a kerti asztalt.

Kerti fa dohányzóasztal raklapokból

A coffee table and benches in a yard

Ez az egyedi kültéri dohányzóasztal raklapokból készült, amelyeket szétszednek, majd újra összeraknak, hogy kialakítsák az asztalt és a hozzá illő padokat. Az egyedi alap drótból készült, amelyet kövekkel töltöttek meg. Ez adja az egyedi pörgést az átlagos dohányzóasztalhoz képest, amelyről minden barátod beszélni fog.

Készítsd el. 

Kerti fa grillasztal házilag

A wooden grill cart sitting in a backyard

Nem is fogod tudni, hogyan boldogultál azelőtt, hogy elkészítetted ezt a kültéri grillkocsit. Tökéletesen alkalmas arra, hogy közvetlenül a grill mellé kerüljön, így a tetején extra előkészítő helyet, az alján pedig tárolóhelyet biztosít. Rengeteg kampó és tartó található rajta, hogy minden rendben legyen.

Készítsd el. 

Kerti fa gyerekasztal házilag

A kids picnic table in a yard

A gyerekek el lesznek ragadtatva, hogy ez a kültéri asztal csak az övék lehet. Ez az asztal alacsonyabbra van építve a talajhoz képest, így a gyerekek könnyen fel- és leszállhatnak az asztalról. Gyerekméretű, de mégsem gyerekasztal.

Készítsd el. 

Reméljük sikerült beindítani a fantáziádat, és a részletes útmutatók is a segítségedre lesznek, és megépítheted a kerti fa asztalodat házilag úgy, ahogy azt az áruházban sem álmodták volna meg jobban.

 

Forrás: 18 DIY Outdoor Table Plans (thespruce.com)


554 Views 0 Ratings Rate it