Készítse el a Tortellinit egy könnyű sütőben

Avatar Gadam | 2021.01.20. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a nedves Tortellini levegőben történő sütéséhez

Fénykép: Claire Lower

A légsütő tökéletes eszköz a igényes kőfaragó. Gyors, szuper gyors előmelegítési idővel, és minden egyes fagyasztott csemege ropogósabban jelenik meg, mint a mikrohullámú sütemény –vagy akár sült!-társaik. Pizza tekercs, hasábburgonya, fagyasztott tojástekercs:kijön a légsütőből arany, forró és csámcsogóképes.

A legtöbb ilyen jellegű ételt fel lehet dobni anélkül további futtatás vagy előkészítés a sütő kosarába vagy tálcájába, majd 10-15 perc múlva kiváló eredménnyel eltávolítja. Ez leginkább annak köszönhető, hogy az ilyen harapnivalókban nagy a zsír- és vízmennyiség, ezért – éppen ellenkezőleg – miért kell egy maroknyi fagyasztott tortellinit bedobni a légsütőbe nem dolgozz olyan jól.

Illusztráció a nedves Tortellini levegőben történő sütéséhez

Fénykép: Claire Lower

Úgy értem, hogy a fagyasztott vagy hűtött állapotban levegőben sült tortellini nem az szörnyű. énigaz száraz, fényes, nyájas, repedésszerű külsővel. Szinte kellemes, főleg, ha paradicsomszószba merítjük, de szerettem volna valami közelebb a sajtos kérges sült tésztazsebhez, amelyet egy sportbár vagy egy közepes szintű étkezde étlapján talál. Nem akartam azonban tojást mosni.

Számomra egy jó levegős sütő recept a könnyűségről szól. Be akarok rúgni, legfeljebb 15 percet várni, majd a számba tenni. És bár biztos vagyok benne, hogy a „levegőben sült ravioli / tortellini” receptjeihez három lépésből álló panírozási folyamat remek íze van, nem illeszkednek a légsütő filozófiámhoz. Szerencsére találtam egy kompromisszumot – csak meg kell nedvesíteni őket.

Illusztráció a nedves tortellini levegőben történő sütéséhez

Fénykép: Claire Lower

Egy gyors (kb. Három perc) forrásban lévő vízbe való belemerülés két dolgot végez: nedvességet ad a tésztának, ami megakadályozza, hogy kiszáradjon a kosárban, és az ízesítőknek (és a shaker parmezánnak) ragaszkodni tud.

Alig recept, így szeretem a légsütő „receptjeimet”. Csak forraljon fel egy kis vizet, főzze a tésztát, amíg meg nem úszik, majd pókkal (vagy réses kanállal) távolítsa el, és tegye egy tálba. Fűszerezzük a ízlés szerint tortellini – használtam Kraft zöld tetejű parm és Lawry fokhagymás sója – és dobjon rá egy kabátot. Dobja a tortellinit 400 ℉-ra állított sütőbe 13-16 percig, amíg forróak nem lesznek, aranysárga, és kívül ropogós. Tálaljuk marinarával vagy valamilyen marinara-szerű mártással (én pizzaszószt használtam).


Source link


48 Views 0 Ratings Rate it