Készítse elő fényképezőgépét, az „Új Pokemon Snap” április 30-án érkezik a Nintendo Switchre – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.18. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Az
Nintendo

Több mint két évtizedes várakozás után az 1999-es sláger rajongói Pokemon Snap folytatást kapnak. Új Pokemon Snap a Nintendo Switch április 30-án landol, végül a Pokemon mind a 8 generációját az objektív mögé helyezi.

Új Pokemon Snap az új Lental régióban zajlik, amely mocsarak, erdők és trópusi strandok keverékét tartalmazza. De ez nem csak a táj – a sokszínű táj lehetőséget ad arra, hogy fényképeket készítsen sokféle Pokemonról (vagy dobjon almát a Pokemon zaklatására), ugyanúgy, mint Ön Pokemon Snap a Nintendo 64-en.

Utazásait tervbe veszi Mirror professzor és asszisztense Rita, akik ismerik a Lental régió ökológiáját. Mirror professzor önvezető autóval küldi ki (mint például a „síneken” arcade lövöldözős játékost), és megítél minden egyes fénykép minőségét. Minél jobb a kép, annál több „Photodex” pontot gyűjt, annál nagyobb befolyást kap a Twitteren.

Új Pokemon Snap április 30-án érkezik a Nintendo Switchre. Rengeteg remek Pokemon bejelentésre kell számítanunk ebben az évben, mivel 2021-ben ünneplik a klasszikus franchise 25. évfordulóját.

Forrás: Nintendo
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok