Készítsen videojátékokat a Best Buy elnök napi eladásával – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.13. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Különböző videojátékok a Nintendo Switch, a PlayStation és az Xbox számára sárga háttérrel
Suzanne Humphries

Eljött az elnök napja, ami csak egyet jelenthet: egy extra hosszú hétvégét, amelyet egész nap videojátékokkal tölthetünk! És ha kevés a játékod, ne stresszelj: a legjobb vétel Elnöki napi akció szilva tele videojátékokkal, érett a válogatásra (fel és játékra).

Több mint 270 új és klasszikus játékcím kapható Xbox, PlayStation és – ritka mozdulattal – akár a Nintendo Switch eladásában is. A Nintendo rajongói elcsaphatnak Ring Fit kaland, ami 70 dollárra csökken, a Állatok átkelése: Új horizontok, ami csak 50 dollár. Vagy felvehet egy maroknyi más címet, például Mario Kart 8 Deluxe, Halhatatlanok Fenyx Rising, Pokemon Shield Edition, Mortal Kombat II, Új Super Mario Bros. U Deluxe, és Super Smash Bros. Ultimate.

A PlayStation játékosai olyan szórakoztató címeket ragadhatnak meg, mint Marvel bosszúállói, Dying Light Anniversary Edition, Csillagok háborúja századok, Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 standard kiadása, Horizon Zero Dawn, Red Dead Redemption II, NHL 21 Standard Edition, vagy Utolsó közülünk II.

És természetesen az Xbox rajongói választhatnak olyan fantasztikus címek közül, mint például Fallout 76, Halhatatlan Fenyx Rising, Watch Dogs: Legion Standard Edition, Borderlands 3, Madden NFL 21, Call of Duty: Black Ops hidegháború, Call of Duty Modern Warfare, és Team Sonic Racing. Boldog játékot!
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it