A legjobb játszani kívánt játékok, ha még mindig nem tudsz játszani a „Cyberpunk 2077” játékban – tekintsd át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.10. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

A Deus Ex: Mankind Divided, Ghostrunner és NieR: Automata képernyőképei egy kollázsban.
Square Enix, 505 játék,

Cyberpunk 2077 a tavalyi év egyik legjobban várt játéka volt, és végül kiadták, hogy rengeteg technikai kérdéssel köszöntsék a játékosokat. A PC-verzió gyenge optimalizálásától a hasonló konzolokig a PlayStation 4 csak nem tudja futtatni, sok akadály akadályozhatja Önt abban, hogy élvezze ezt a játékot. De ez rendben van, mert vannak más játékok is, amelyeken ezt a megosztást játszhatnád Cyberpunk 2077’s beállítás vagy műfaj.

Néhány megjegyzendő dolog. Először is, a listán szereplő játékok közül néhány elérhető a Xbox Game Pass—A Microsoft előfizetési szolgáltatása a nagy játékkönyvtár havi díj ellenében mind az Xbox rendszereken, mind a PC-ken. Feltétlenül meg kell jegyeznünk, hogy mikor érhetők el játékok a szolgáltatáson, és mely platformokra.

Másodsorban felsoroljuk azokat a platformokat, amelyeken minden játék elérhető, így az egyértelműség érdekében, amikor azt mondjuk, hogy „PlayStation”, ez azt jelenti, hogy elérhető mind a PlayStation 4, mind a PlayStation 5 készüléken. Hasonló történet a team green számára – ha azt mondjuk, hogy „ Xbox ”, ez azt jelenti, hogy a játék elérhető az összes Xbox One rendszeren, a Series X / S mellett.

Cloudpunk (PC / PlayStation / Xbox / Switch)

Nivalis terjeszkedő cyberpunk városában azon kapja magát, hogy Rania-ként játszik – a Cloudpunk cég szerény szállító sofőrjeként. A legális és nem túl legális árukat helyről-helyre viszi a városon belül, miközben találkozik a Nivalisban élő sokféle lakossal. Fedezze fel a munkáltatói ajánlattételhez kapcsolódó vállalati rejtélyeket, és fedezze fel a neonfényes nyitott világot.

Cloudpunk elérhető a PC, Play Station, Xbox, és a Kapcsoló.

Ghostrunner (PC / PlayStation / Xbox / Switch)

Ghostrunner egy első személyű parkour játék, amely elsősorban azt akarja, hogy hűvös legyen. Futás közben, ugrás közben és a szintek végigzipelésével többet megtudhat a játék folytatásáról és a történetről. Ghostrunner egy gyors iramú játék, amely rengeteg teret kínál a fejlődésnek, kezdve attól, hogy miként haladsz át azon szakaszokon, amelyeken ellenséget karddal vágsz át.

Ghostrunner elérhető a PC, Play Station, Xbox, és Kapcsoló.

Deus Ex: Az emberiség megosztva (PC / PlayStation / Xbox)

Ebben a kritikusok által elismert címben Adam Jensent fogjátok játszani egy egyedi, stílustól áradó cyberpunk világban. És amikor szórakoztató lövöldözéseket és harci mechanikákat dob ​​be RPG-szerű előrehaladással, kap egy játékot, amely gyorsan magával ragadja. A történet nagyszerű, és az RPG elemeket jól megvalósították, és ha szereted ezt, nézd meg a régebbi játékok a sorozatban valószínűleg megéri az idejét is.

Deus Ex: Az emberiség megosztott elérhető a PC, Play Station, és Xbox.

The Witcher 3 (PC / PlayStation / Xbox / Switch)

A CDProjektRed, a mögöttes vállalat Cyberpunk 2077, van A boszorkány 3—egy olyan játék, amiről valószínűleg hallottál, mivel azt az egyik legjobb nyílt világú RPG-ként tartják számon. Bár a játék fantáziaközpontú, a sci-fi helyett, mégis megtapasztalhatja azt a játékot, amely a CDProjektRed-et ilyen figyelemre méltó stúdióvá tette. Van egy hatalmas, nyitott világ, amelyet felfedezhetünk, rengeteg karakter találkozhat, és remek sztori van a fő cselekményben és a mellékküldeményekben egyaránt.

A boszorkány 3 elérhető a PC, Play Station, Xbox, és Kapcsoló. (Megjegyzés: A Switch verziónak meg kellett lennie grafikusan leminősítették erősen futni.) A boszorkány 3 szintén a Xbox Game Pass konzolokhoz.

Horizon Zero Dawn (PC / PlayStation)

Míg Horizon Zero Dawn nincs sok közös vonása a legtöbb cyberpunk világgal, még mindig egy távoli, poszt-apokaliptikus jövőben játszódik, ahol robotdinoszauruszok járják a Földet az emberiség maradványai mellett. Játszani fogod Aloy-t, amikor megpróbálja felfedezni ennek a gyönyörű nyílt világnak az igazságait, miközben részt vesz a játék RPG-mechanikájában és kiváló harci rendszerekben. Ez az egyik legjobb nyílt világbajnokságok a legutóbbi emlékezetben, és van egy jövőre jön a folytatás. A nemrég megjelent PC-porttal most a legjobb alkalom a kipróbálásra.

Horizon Zero Dawn elérhető a PC és Play Station. (Jegyzet: A Horizon Zero Dawn’s A PC-port tele volt teljesítményproblémákkal és hibákkal az induláskor. Most jobb, de ezt még mindig érdemes tudni, mielőtt beugrik.)

Shadowrun: Dragonfall (PC)

Az eddig felsorolt ​​játékok által bemutatott nagy nyitott világok lenyűgözőek, de Árnyékfutás: Sárkányhullás azt mutatja, hogy nem kell a legújabb technológiára, hogy meggyőző kiberpunk világot teremtsen. Ez a felülről lefelé indított RPG azt mutatja, hogy körökön átívelő csatákban küzdesz végig a világon. Ennek ellenére okosnak kell lenned, mivel minden tettedet ellenségei, fegyverei és környezete befolyásolja – itt kulcsfontosságú a stratégia. Ha szereted a cyberpunk beállítást és a taktikai RPG-ket, Árnyékfutás: Sárkányhullás olyan cím, amelyet biztosan élvezni fogsz.

The Outer Worlds (PC / PlayStation / Xbox / Switch)

Alkotóitól Fallout: New Vegas jön … egy új Kiesik, alapvetően – de az űrben. A Külső Világok nem sokat tesz annak elrejtésére, hogy ez az idősebbek spirituális utódja Kiesik címek, de ez nem kérdés – a klasszikus képlet, néhány modern érintéssel, fantasztikus nyílt világú RPG-t eredményez.

A bolygók sokfélék és szórakoztatóan felfedezhetők, a játék története az Ön döntései alapján változhat. A klasszikus nyílt világú RPG-k rajongói számára A Külső Világok nagyszerű idő. De akkor is, ha csak futurisztikus környezetben szeretne futni, jó történetet élvezni és néhány dolgot lőni, valószínűleg élvezni fogja ezt.

A Külső Világok elérhető a PC, Play Station, Xbox, és Kapcsoló. Ez elérhető a Xbox Game Pass PC-hez és konzolokhoz egyaránt.

NieR: Automata (PC / PlayStation / Xbox)

NieR: Automaták sikerül egy mély és megnyerő történetet elmesélnie a poros disztópikus világában, miközben minőségi hack-n-slash játékmenetet nyújt. 2B-ként játszol – egy android, akinek feladata az emberi faj megmentése más gépektől. De a nagy harc, írás és látvány között, NieR: Automaták messze meghaladja ezt a feltevést, hogy valóban egyedi élményt nyújtson.

NieR: Automaták elérhető a PC, Play Station, és Xbox. Ez elérhető az Xbox Game Pass konzolokhoz is.
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it