King Kong és Lara Croft két új anime sorozattal hűsölnek a Netflixen – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.30. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Lara Croft és King Kong, Netflix logó
Square Enix / Legendary

A Netflixet későn abszolút elárasztották az eredeti anime sorozatok, és a Legendary Entertainment produkciós céggel kötött új partnerség további kettővel bővül. Két sorozat alapján Kong: Koponya-sziget és a legutóbbi videojáték-újraindítási trilógia Tomb Raider a jövőben valamikor elérni fogja a streaming szolgáltatást.

Koponya-sziget volt a Legendary „Monsterverse” sorozatának második filmje a 2014-es újraindítás után Godzilla. Minden eddiginél nagyobb King Kongot mutatott be, amely akkora volt, hogy harcolni lehessen a nagy G ellen Godzilla vs Kong, melyik a mozikban és az HBO Max-en landol a következő hónapban. Godzilla már jelentős (sajnálom) jelenléttel rendelkezik a Netflix névsorában, köszönhetően az anime filmeknek Godzilla: A szörnyek bolygója és két folytatásos filmet készített a Toho Animation.

Mivel az animációs Godzilla filmeket a távoli jövőben rendezik és nem a Legendary készíti, valószínűtlennek tűnik, hogy hasonló univerzumot kapjanak King Kongdal … bár ez az új Kong sorozat kifejezetten ugyanabban a „Monsterverse” -ben játszódik, mint az élő akciófilm. A Powerhouse Animation gyártja majd, aki fantasztikus munkát végzett más Netflix anime projekteknél, például Castlevania és Zeusz vére.

Tomb Raiderlegutóbbi játékait nagy elismeréssel fogadták, és elég jók voltak ahhoz, hogy megalapozzák a 2018-as újraindító filmet (nem kapcsolódva a Legendary Pictures-hez). Az anime sorozat a befejezés után veszi fel a történetet A Tomb Raider árnyéka. Az újonnan gyártott Tractor Pants stúdió szállítja a sorozatot Tasha Huival A boszorkány: Vér eredete írásban és az ügyvezető producer szerepében.

Forrás: Netflix keresztül Engadget
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it