[SPONSORED] Hogyan teszi a Wondershare PDFelement gyorsabb, egyszerűbb és simább PDF-szerkesztést, mint valaha

Avatar Gadam | 2021.01.21. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Wondershare PDFelement Banner

Legyen szó akár szabadúszóról, aki önálló vállalkozói tevékenységre meríti a vállalkozást, akár vállalkozóval, aki több éven át él az övén, kisvállalkozás tulajdonosával vagy távoktatással foglalkozó oktatóval rendelkezik, végül szüksége lesz egy PDF-szerkesztőre. És mivel most az elosztott munka által meghatározott korszakban élünk, a szoftvereknek nemcsak rugalmasnak és könnyen használhatónak kell lenniük, hanem bárhonnan elérhetőknek. Van neve egy ilyen terméknek.

Ezt hívják Wondershare PDFelement 8, és tisztán kifújja a versenyt a vízből.

Miért a Wondershare PDFelement 8 egy kiváló PDF-szerkesztő?

Gyors, hatékony és könnyű

Wondershare processzorhasználat

Habár a PDFelement 8 csak kissé gyorsabban töltődik be, mint az olyan megoldások, mint az Adobe Acrobat Pro DC, ahol valóban ragyog, a teljes erőforrás-lábnyomban van. Amellett, hogy a Wondershare szoftverének nincs nyoma a tercier folyamatok és a felesleges DRM-ek felsorolásával, a lábnyoma lényegesen alacsonyabb, mint az Adobeé.

A Wondershare processzorhasználata

Bár valószínűleg nem vesz észre nagy különbséget a felsőbb kategóriájú számítógépeken (mi nem), ez csak munkaeszközökön és régebbi rendszereken viszonylag hatalmas. További bónuszként nem kell tartanod attól, hogy bármilyen foistware-t vagy bloatware-t átnyergelsz. A PDFelement 8 segítségével azt látja, amit kap, és ezt rendkívül értékeljük.

A PDFelement 8 szintén lényegesen gyorsabban működik, mint a szoftver korábbi verziói, mivel a Wondershare jelentős fejlesztéseket hajtott végre mind a teljesítmény, mind a stabilitás terén, csökkentve az indítási sebességet és csökkentve a dokumentumok megnyitásához szükséges időt.

Wondershare műszaki specifikációk

Egyszerű, intuitív felület

Nem számít, milyen hatékony egy PDF-szerkesztő, ha több karikán kell átugrani, csak az alapvető feladatok elvégzéséhez.

Wondershare használatban

Belép PDF elem 8. A kezelőfelülete éles, tiszta és korszerű, elrendezésű, így könnyen hozzáférhet bármilyen funkcióhoz. A felső menü és az oldalsó sáv sem tartalmaz vizuális rendetlenséget, mégis lehetővé teszi, hogy a legbonyolultabb feladatokat is egyszerűen elvégezhesse néhány kattintással.

Nyilvánvaló, hogy a Wondershare úgy tervezte meg a PDFelement 8 interfészét, hogy csökkentse a redundanciát. A kezdőképernyőtől az eszköztárakig minden nemcsak vizuálisan kellemes, de hihetetlenül hatékony is. A termékkel töltött idő alatt képesnek találtuk arra, hogy mindent megtegyen, amit a verseny tehet, de lényegesen intuitívabban.

Még feldolgozzuk, hogyan tudott volna a Wondershare ennyi funkcionalitást csomagolni anélkül, hogy a dolgok zavarónak és bonyolultnak éreznék magukat, de sikerült. A termékkel töltött idő alatt egyetlen alkalommal sem kellett hivatkoznunk a PDFelement 8 súgófájljaira. Nem számít, mit akartunk csinálni, csak néhány pillanatig tartott a menük közötti navigálás és a szükséges funkcionalitás megtalálása.

Más fejlesztőknek őszintén jegyzeteket kell készíteniük arról, amit a Wondershare tett itt – a PDFelement 8 minimalista kezelőfelülete egyszerre könnyebb a szemén és kevésbé megterhelő, mint a konyhában található mosogató ikonok olyan szoftverekben, mint az Adobe Acrobat.

Egy számla, egy kiterjedt platform

A PDFelement 8 másik nagy vonzereje a Wondershare azonosítót tartalmazza. A Wondershare-fiók létrehozásával hozzáférést kap a termék egyes online szolgáltatásaihoz. Ennél is fontosabb, hogy ez a fiók gyorsan összekapcsolható bármely megvásárolt Wondershare termékkel, így könnyedén hozzáférhet a szoftveréhez több eszközön keresztül.

Wondershare több eszközön

Nincs feszültség a sorozatszámokkal, nincs szükségtelen hitelesítés és nincs korlátozás a telepítésekre.

Ez számunkra hatalmas győzelmet jelent.

A Wondershare dokumentumfelhő

Mentse a Wondershare oldalra

A PDFelement 8 további két aspektusa van, amelyek üzleti szempontból meglehetősen izgalmasnak bizonyultak. Az első a Wondershare Document Cloud. A webes portálon keresztül bárhonnan elérhető önálló termék, a Document Cloud teljes mértékben integrálódik a PDFelement 8-ba, amely egyszerű módot kínál a dokumentumok mentésére és bárhonnan való elérésére – mind a Dokumentumfelhőből, mind a Fájl menüből menthet és megnyithat .

Wondershare dokumentum felhő

A szoftver másik prémium szempontja, amelyet üzleti szempontból meglehetősen izgalmasnak találtunk, az elektronikus aláírás. Bárhonnan elérhető és nem igényli a PDFelement 8 telepítését, minden eddiginél egyszerűbbé teszi az aláírások összegyűjtését a szerződéstől az NDA számlázásáig.

A Wondershare Document Cloud Aláírás lapján több lehetősége van. Dönthet úgy, hogy több aláírást kér a dokumentum egyetlen példányán, vagy elküld egy-egy példányt az aláíróknak. Könnyedén létrehozhatja saját szerződéseit és űrlapjait, akár a PDFelement 8 segítségével, akár egy előre elkészített sablon segítségével.

Mivel egyre több ember dolgozik otthon, a Document Cloud elektronikus aláírási funkciójának kiadása hihetetlenül jól időzítettnek tűnik, és minden eddiginél könnyebbé teszi a pénzügyekkel és az emberi erőforrásokkal kapcsolatos feladatok távoli végrehajtását.

Gyors, egyszerű, sima – A tökéletes PDF-szerkesztő kisvállalkozások számára

Végül azt tapasztaltuk, hogy a Wondershare intuitív, megfizethető és könnyű. A teljesítményre és az egyszerűségre tervezték, nem tartalmaz bloatware-t és egy menüt, amely nagyban leegyszerűsíti a PDF-szerkesztést. És ez tökéletes választás, függetlenül a szakmájától.

A PDFelement 8 prémium funkcionalitást kínál verhetetlen áron, különösen, ha a professzionális kiadást vásárolta meg. A szoftver segítségével könnyedén titkosíthatja, konvertálhatja, kombinálhatja, összehasonlíthatja vagy szerkesztheti.

Tegyük fel például, hogy meg kell osztania egy jelszóval védett termék ütemtervet a részvényesekkel. Gyorsan létrehozhat egy jelszóval védett dokumentumot a PDFelement 8 segítségével, majd közvetlenül megoszthatja e-mailben, vagy feltöltheti a Document Cloud szolgáltatásba. Létrehozhat egy egyedi digitális aláírást is, amely olyan adatokhoz van kötve, mint a neve és a címe egy további hitelesítési réteghez (bár fontos megjegyezni, hogy ez a szolgáltatás különbözik a Document Cloud elektronikus aláírásától).

Wondershare biztonság

A legjobb? Ezek az összetett, átfogó feladatok csak néhány kattintást igényelnek. Nem kell több órát tölteni a szoftver elsajátításával, vagy az online oktatóanyagok átfedésével.

Egyszerűen belemerülhet, és közvetlenül a szerkesztéshez juthat.

Végül, de nem utolsósorban beszéljünk az árról. A PDFelement 8 Standard csak 59 dollárba kerül évente, vagy 69 dollárba, ha örökös licencet szeretne vásárolni. A PDFelement 8 Pro csak valamivel drágább, évi 79 dollár vagy licencenként 129 dollár.

Wondershare prémium funkciók

Még jobb, hogy csak korlátozott ideig kaphat 50% kedvezmény a Wondershare szoftverének vásárlásakorrészletek itt.
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok