Közel egy év elteltével a márkanév webkamerái újra raktáron vannak – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.06. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

A Logitech C615, 70 dolláros webkamera, amely valójában raktáron van!
A Logitech C615, 70 dolláros webkamera, amely valójában raktáron van! Logitech

A 2020-as nagy webkamera-hiány végre véget ér. Webkamerák névmárkáktól Logitech, Aukey, és Razer már elérhetőek az Amazon-on, beleértve a 25–75 dolláros tartományba eső néhány költségvetési lehetőséget. Ha az elmúlt 10 hónapot azzal töltötte DSLR vagy Xbox Kinect videotalálkozóid alkalmával itt az ideje frissíteni egy tényleges webkamerára.

A webkamerák rövid időn belül a COVID-19 Amerikába és Európába érkezése után elfogyottak, elsősorban a vírusnak a gyártásra gyakorolt ​​hatásának, valamint a távoli munkavégzés és az iskola hirtelen elmozdulásának köszönhetően. A webkamerák és az egyéb irodai technológiák értékesítése jóval több mint 60% -kal nőtt 2020-ban, és bár a webkamerák belátható időn belül továbbra is forró elemek maradnak, nem lesz olyan nehéz megtalálni őket, mint tavaly.

Mostantól számos webkamerát találhat Logitech, Aukey, Razer, és más márkák az Amazon-on. A webkamerák a gyártó webhelyein és a kiskereskedőkön keresztül is széles körben elérhetők Legjobb vásárlás. Ha van egy régi webkamerája, amelyet kicserélni tervez, fontolja meg az eBay-en értékesítve így valaki más elvégezheti a távmunkáját anélkül, hogy teljes árat fizetne egy webkameráért.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok