Kültéri világítási ötletek a kert számára

Avatar admin | 2021.05.20. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Világítás hozzáadása a tereprendezéshez új módon mutathatja be a növényeket, megvilágíthatja az utat, vagy csak meleg fényt teremthet. Íme néhány kültéri világítási ötlet, amelyet egész évben használni lehet.

Kültéri világítási ötletek a kert számára

A kertészkedés örömének része egy nyugodt hely létrehozása, ahova elmehetek pihenni és feltöltődni. Ha úgy gondolja, hogy a kert csak nappali hely, gondoljon újra! Sok pihentető estét töltöttem a kertemben, miközben friss csésze gyógyteát fogyasztottam.

Természetesen a hangulat minden. Kis találékonysággal és az alábbi lista néhány szabadtéri fényötletével gyönyörű helyet teremthet bármelyik udvarban, amely éjjel-nappal élvezhető.

Kültéri napfény

Kerti lámpák

Könnyen telepíthető, kerti lámpák Éjszaka finom környezetet teremtsen kertjében az utak halk megvilágításával vagy a kert területeinek kiemelésével. Egyszerűen helyezze őket a földbe, és hagyja, hogy a nap végezze a többi munkát!

napkert út fényei

Lógó napfény

Néha azt akarja, hogy valami kis különlegesség álljon ki a kertben! Díszítő függő napfények ugyanolyan jól nézzen ki nappal, mint éjszaka. Helyezze őket a kertbe vagy a járdákra, hogy egyszerű módon öltöztethesse be a területet.

függő napfények

Tulipánfények

Ezek a tulipánlámpák takarékos módja annak, hogy újrahasznosított vizes palackokkal fűszerezzék a kertet! Ha egy különleges eseményre kíván díszíteni, akkor ez olcsó és gyönyörű módszer erre. Nézzen meg néhány inspiráló fotót és útmutatást azok elkészítéséhez itt.

tulipán alakú fények a kertben

Kültéri húrlámpák

Fedélzeti lámpák

A vonós fények nem csak decemberre vonatkoznak. Szövet húrlámpák teraszán, hogy hangulatos és romantikus környezetet teremtsen a szabadtéri étkezési terület számára. Ön és vendégei kényelmesen lóghatnak egész éjjel alatta.

felső teraszlámpák

Madárketrec-lámpa

Hagyja, hogy a madarak szabadon repüljenek, és töltsön meg egy szép madárketrecet mint ez húrlámpákkal. Ehhez a projekthez használtam vízálló, akkumulátoros LED-es lámpák. Kihagyhatom a kertben, és nem aggódhatom, hogy az eső nedvesíti a fényeket.

Egy sor kültéri napfénylámpák addig is szépen működne, amíg nappal a napsütésben a töltőt napra állítja.

madárketrec szabadtéri kerti lámpa meleg fehér húrlámpákkal

Körbeölelt fa

Ha van néhány nagy és öreg fád a kertedben, a törzsek köré tekerve csodálatos hatást kelthet. Használat fehér fények vagy meleg sárga, így stílusban marad egész évben!

fehér kültéri húrlámpák

Kültéri fali lámpák

Kőműves Jar Lights

A szabadkőműves edényeket a falakra vagy a fára akaszthatja fel, hogy egyszerű, mégis hatékony világítási beállítást hozzon létre. Kis fényt bocsát ki, amely tökéletes utómunkálatot tesz lehetővé a kültéri világításban. Saját befőttesüveg-lámpák létrehozása egyszerű vagy megtehető megtalálja őket online jó áron.

függő befőttesüveg könnyű

Fali húrlámpák

A teraszlámpákat nem kell fölé fűzni. Vonós fények a falon, a kerítés mentén vagy az oszlopok között is terítékre vonható, hogy a mindent átfogó fény varázslatos érzetét keltse.

terasz izzók

Veranda fénye

Szeretem a klasszikus tornácfény megjelenését. Ez egy kültéri világítási trend, amely soha nem megy ki a divatból! Ha már van egy veranda fénye, újakat könnyebben telepíthet, és nagyszerű módja annak, hogy felfrissítse a kültéri teret.

meleg tornácfény

Színes kiemelő lámpák

Egy helyes irányba fordított lámpa mindent megváltoztathat. Ha van egy nagy üres falad vagy kerítésed, színes hangsúlyos fények lehet egy egyszerű, de szórakoztató módja a tér élénkítésének.

színes hangsúlyos fények a kerítésen

Kültéri postafények

Napcsillár

A csillároknak nem kell mindig magasan lógniuk egy tér közepén. Jól működnek egy kültéri oszlophoz vagy falhoz is rögzítve, és kinyújtják az irányító fényt vagy az éjszakai csillogást. Könyvemben megtalálja a teljes napelemes csillár elkészítésével kapcsolatos teljes útmutatást, Garden Made.

kültéri posztavilágítás

Pathway Lights

Ha van egy út vezet fel a házhoz, vagy egy kerti sétány, miért ne világítaná meg az utat út fényei? A vendégek nem csak könnyedén mozoghatnak, de útközben kiemelheted a lenyűgöző kerti ágyakat vagy a hardscaping-t is. Rövidebb kültéri postafényeket vásároljon, így a hangsúly közelebb kerül a földhöz.

út fényei a kertben

Kültéri intelligens lámpák

Automatikus kiemelő lámpák

Fényeket adtam a sajátomhoz víz funkció és szeretem, ahogy sötétben is megmutatja a lépcsőzetes vizet. Jelölje ki a kert jellemzőit, vagy hozzon létre egy fénytetőt fent hangsúlyos fények. Örvendetes, hogy késő estére hazajön!

kigyulladt víz funkció a kertben

Orb Lights

Ez lehet a legszórakoztatóbb kültéri világítási termék, amelyet megvásárolhat. Attól függően, hogy mit keres, találhat gömbfényeket napelemes vagy intelligens fények működtetik. Megtalálhatja azokat is, amelyek vannak vízálló hogy éjjel medencéket gyújtsanak.

3 gömb fény a fűben

Fedett teraszcsillár

Használva okos fény egy csillárban lehetővé teszi a fény intenzitásának és általános fényének beállítását. Végül is a megfelelő világítás tökéletes hangulatot teremthet az éjszakára! Egyszerűen állítsa be a világítást közvetlenül a telefon vagy az intelligens hangszóró segítségével.

felső teraszfény

DIY kültéri világítási ötletek

Egyszerű napcsillár

Ez DIY nap csillár mindössze három anyagból készült, ami már nagyon jó lehet! A szolárlámpák használata mindig bónusz, mert nem kell aggódnom a kikapcsolásuk és bekapcsolásom, a vezetékek vagy a magasabb elektromos számlák miatt. Ráadásul ezáltal a kertem környezetbarát.

DIY nap csillár kint lóg

Citronella gyertyák

Citronella gyertyák húzzon kettős kötelességet a vendégek hangulatának megteremtésével a kártevők elhárítása közben. Helyezzen kannákat a szórakoztató terület kerületére, és élvezze a szúnyogmentes estét. Könnyen elkészíthetők, akár konzervdobozokkal, akár terrakotta edényekkel.

diy citronella gyertyák régi dobozokban

Gyertyaültető

Ez az egyszerű, de lenyűgöző gyertyaültető elkészítése néhány percet vesz igénybe, és nyáron otthon érzi magát. Használja központi elemként, vagy fészkelje közvetlenül a kertbe – gyönyörű nyári fényt bocsát ki. Ráadásul könnyen összeállítható.

Ez az egyszerű gyertyaültető két edényből, néhány éves és egy gyertyából készül

Terrakotta edény zamatos asztaldísze

Ezt elkészítheti lenyűgöző zamatos középpont csak néhány könnyen beszerezhető anyaggal. Ha valahol melegben van egy szabadtéri ülő- vagy étkezősarok, akkor a legtöbb edényes virág nem fogja tudni kezelni a meleget. A pozsgás növények azonban központi szerepet töltenek be!

diy középpont pozsgás növényekkel és gyertyával

Kőműves Jar napfény

Egy Mason edény egyszerű párosítása tündérlámpák egyszerű módja annak, hogy szeszélyes és szüreti hangulatot adjon a kertbe. Vagy hozzon létre saját készletet napkőműves korsó fények.

Készítsen szabadkőműves jar napelemes lámpákat szüreti befőttesüvegekből és napelemes fényekből - ennek részletes útmutatásai vannak lépésről lépésre

Miután elkészítette a Mason jar lámpákat, beöltözhet! Ezek tengerparti napfények tele vannak strandüvegekkel és kagylókkal, amelyek visszaverik a fényt, fényessé és tengerpartossá téve őket!

kagylós befőttesüvegekben lévő napfény

Lógó gyertyaültető

Pompás ünnepi bemutatót készítettem a megmaradt zöldek és egy átlátszó üvegváza segítségével. Természetesen ezt az év bármely szakában meg lehet tenni, bármilyen virággal és függesztett kosárral is. Ha részletesebb útmutatást szeretne kapni a projektről, nézze meg a könyvemet Garden Made.

Függesztett gyertyaültető az ünnepekre

Beltéri világítás a szabadban

Ki mondja, hogy az állólámpáknak bent kell maradniuk? Ez a projekt egy függő medált és egy faágat használ egy gyönyörű lámpa létrehozásához, amelyet nagyon jól megtalálhat benne. Nézze meg, hogyan készítettem a sajátomat kültéri lámpa és hogyan készíthet magának egyet.

DIY fióktelep kültéri lámpa projekt

További nagyszerű kültéri világítási ötleteket keres? Nézd meg a Kültéri világítás Pinterest Board tele barkácsolási ötletekkel. Feltétlenül kövesse nyomon, hogy naprakész legyen a legújabb trendekkel és ötletekkel.

További szabadtéri dekoráció inspiráció:

Kültéri világítási ötletek a kert számára


Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok