Látnivalók Kauai -ban (Tökéletes pároknak!) »Lovely Indeed

Avatar Gadam | 2021.09.12. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

Nincs hiány látnivalókból Kauai -ban! Szerezze be a kedvenc kalandjainkat, üzleteket, ételeket, szállást és még sok mást.

tennivalók kauai -ban
tennivalók kauai -ban
tennivalók kauai -ban

Az első Hawaii -i Kauai -i kirándulásunkon egy hetet töltöttünk az északi parton, és rengeteg ilyet találtunk programokat Kauai -ban gyerekekkel. Ezúttal csak a felnőttek voltak, és sokkal többet fedeztünk fel a szigetről!

Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom kedvenc dolgaimat Kauaiban, a túrázási kalandoktól a vadon élő állatokig, a vásárlástól az ételekig és még sok minden másig.

Ha Kauai nincs a listáján, nézze meg néhány más legnépszerűbb útikalauzunkat:

túrázás kauaiban

Hol érdemes megszállni Kauai területén?

Ha körbejárja a szigetet, akkor elég gyorsan rájön, hogy a különböző területeken nagyon különböző érzések vannak. Az északi part egy kicsit csúcsminőségű, butik hangulatú az előkelő Princeville -ben, és hűvös szörffalu hangulat Hanalei -ben.

Sokat olvashat rólunk az északi part kedvencei itt.

A nyugati oldalon (AKA Coconut Coast) és a déli parton olyan kisvárosok találhatók, amelyek kicsit kevésbé díszesek, de mégis nagyon hűvösek és barátságosak.

És a nyugati oldalon szinte úgy fogja érezni magát, mintha egy teljesen más helyen lenne! A sziget tengerparti hangulata sok helyet ad a hegyvidéki terepnek, a gyönyörű Waimea -kanyonnak és egy trópusi erdőnek.

Mindez azt jelenti, hogy a Kauai -n való tartózkodás a kívánt érzéstől függ. Rengeteg nagyszerű airbnb hely található, valamint sok gyönyörű üdülőhely, ha ezt a hangulatot kedveli.

A 10. évfordulónkon tartott legutóbbi kirándulásunkon az üdülőhely hangulatát szerettük volna, így a Marriott Kauai Beach Clubban maradtunk, és hihetetlen hely lett. Közvetlenül a Kalapaki strandon található, nagyszerű medencével rendelkezik, és rengeteg étkezési lehetőség van, ha nem akar elhagyni az ingatlant.

Ugyanakkor a sziget központjában is található, így könnyen elhagyhatja az ingatlant, és csodálatos ételeket, vásárlásokat és kalandokat találhat.

Programok Kauai -ban

túrázás kauaiban

Túrázás. Gyönyörű túrák vannak a szigeten! Sokan közülük kissé veszélyesek vagy kihívást jelentenek, de valami közelebbit akartunk. A Waipo’o -vízesés túra tökéletes volt.

Körülbelül 3,4 mérföld van oda -vissza, és körülbelül 2 órát vett igénybe. A legtávolabbi ponton jutalomban részesül egy gyönyörű vízeséssel egy rejtett medencében, és kilátással a Waimea -kanyonra.

kauai vörös kosz esik
kauai vörös kosz esik

Red Dirt Falls. Amíg a Waimea kanyon közelében, a nyugati oldalon tartózkodik, feltétlenül álljon meg és kiránduljon a Red Dirt vízesésnél. Ez egy szép kis vízesés egy vörös agyagos területen, ami nem hasonlít semmihez, amit valaha láttam.

Koke’e Lodge. Szintén a nyugati oldalon, a Koke’e Lodge egy kis kemping, amely el van rejtve a trópusi erdőben. Van egy étterem gyilkos ételekkel és koktélokkal, valamint hétvégén élőzenével. Van egy szórakoztató kis múzeum és sok hely a barangoláshoz vagy piknikhez.

Wailua -vízesés. Egy másik lenyűgöző vízesésért nézzen fel a Wailua -vízeséshez, és nézze meg. Ez gyors és egyszerű, de a kilátás lenyűgöző.

Keresse meg a tengeri teknősöket. A legtöbb reggelen a tojásszezon idején gyönyörű zöld tengeri teknősöket talál a Poipu strandon! Próbáljon meg odaérni napfelkelte közelében, és talán láthat néhány szerzetes fókát is a tengerparton. Feltétlenül adjon minden élővilágnak legalább 20 láb helyet, hogy ne szakítsa meg természetes ritmusukat.

Fedezze fel a különböző városokat. Kauaiban rengeteg a talaj! De néhány kedvenc városom a felfedezésre: Hanapepe (aranyos művészeti galériák), Kilauea (nagyszerű vásárlás és a világítótorony), Kapa’a (szórakoztató főutca rengeteg üzlettel és jó étteremmel) és Hanalei (csúcskategóriás) vásárlás és étel, nagyszerű strandok).

A legjobb strandok Kauai -ban

tennivalók kauai -ban

Hanalei strand. Lágy homok és széles, gyönyörű strand.

Poipu strand. Menjen korán, hogy észrevegyen néhány tengeri teknősöt! Kiváló snorkelinghez kisgyermekekkel, mert zátony védi.

Kalapaki strand. Fantasztikus boogie -deszkázáshoz vagy szörfözéshez, strandröplabdapályák kialakításával.

Anini Beach. Gyengéd hullámok, tökéletes gyerekeknek! Ha a zátony felé evez, láthat néhány tengeri teknősöt úszni veletek!

Feltétlenül nézze meg ezt a bejegyzést a Kauai strand további részleteiről!

tennivalók kauai -ban
tennivalók kauai -ban
tennivalók kauai -ban

Kauai megdöbbentően tele van csodálatos üzletekkel! Rengeteg nagyszerű helyi butik található, ahol támogathatja a hawaii gyártókat és üzlettulajdonosokat.

Kiváló kiindulópont az ajánlásokhoz ez a bejegyzés Hol lehet enni és vásárolni Kauai -ban.

De néhány további javaslat az utazásunkból az alábbiakban található!

Kapa’a. Ha a Kuhio autópályán parkol a Lehua utca közelében, és dél felé sétál, a Kapa’a tele van sok remek kis üzlettel és kirándulóhellyel.

Koloa óvárosa. Ez a terület kissé népesebb turisztikai ajándéktárgy -üzletekkel, de van néhány drágakő is, köztük egy Billabong áruház speciális hawaii felszereléssel, amelyet sok más helyen nem lehet beszerezni.

Hanalei és Kilauea. Tekintse meg másik bejegyzésünket, ahol sok remek északi parti vásárlást talál!

Hanapepe. Ahogy áthajt, Hanapepe egy apró kisvárosnak tűnik, de ha visszafelé tér az autópályáról, akkor néhány kis utca tele van jól gondozott üzletekkel és szép művészeti galériákkal.

pár kauaiban

Hogyan juthat el

waipoo eles túra

Felfedeztük, hogy a bérelt autók manapság rendkívül ritkák Kauai -n (és sok más helyen Hawaii -n), így valójában felfedeztem Turót és imádtam!

A Turo olyan, mint az airbnb, de az autókhoz. Bérel egy autót az autó tulajdonosától, ők megszervezik az átvételt és az átadást, Ön pedig díjat fizet.

Hihetetlenül jól sikerült nekünk! Az egyik fő bónusz az, hogy nem kell foglalkoznia az autókölcsönző vonalakkal a repülőtéren. Erősen ajánlott.

Hol lehet enni kauai -n

tennivalók kauai -ban

Rengeteg javaslatunk van kb hol lehet enni Kauai -ban itt. De felfedeztünk néhány új helyet, amelyeket meg kell osztanom!

Java Kai. Két helyszín van (Kapa’a és Kilauea), és mindkettő csodálatos! Szerezd meg az acai tálat biztosan. a legjobb, ami valaha volt. Mindkét helyszín rendkívül Instagrammable is.

Anuenue. Finom reggeli egy apró rejtett kávézóból. Próbálja ki a Tube Ride frech pirítóst vagy az Avo Sandoe -t.

Hamura Saimin. Egy anya és egy pop, lyuk a falban, csak készpénzes saimin hely (valami hasonló a ramen ételhez). Imádtam a wonton saimin -t.

Scorpacciata. Egyszerű pizza teherautó szilárd pizzával és nagyszerű szabadtéri hangulattal.

Island Craves. Az egyik leg legitimabb boba tea, amit valaha ittam.

Tartson pikniket. Megleptem Ryant egy évfordulós piknikkel és a csapattal Kauai luxus piknikek mindezt megvalósította! Gyönyörű pikniket rendeznek az Ön által választott strandon, és csak megjelenhet és élvezheti.

chai latte a java kai kávézóban kauaiban
java kai kávézó kauaiban
waimea város gyümölcsállványa kauaiban

Remélem, imádni fogod Kauai összes kedvenc programját! Feltétlenül nézze meg további utazási ötletek itt! puszi


Forrás link


53 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok