(Leginkább) Finom ünnepi / téli díszítés

Avatar admin | 2021.01.10. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Minimális karácsonyi dekoráció és még sok minden más.

Karácsonyra csomagolt ajándékok egy bohém nappaliban.

Annyi időt töltünk manapság a családi szobában. És most, hogy hűvös van kint, szeretnék egy kicsit felmelegedni az ünnepekre. DE emellett nagyon szerettem volna ide tenni a karácsonyfánkat! És végre fel van készítve, és mindannyian fel vannak díszítve, hogy megosszák őket.

Dolgoztam Ágyfürdő és azon túl életre kelteni a hangulatos téli / karácsonyi hangulatokat, és szeretni mindennek a minimális, de egyben félig maximális érzését. Bónusz! Olyan sokféle dolgot tudtam megszerezni, mindezt egy helyről! Amit különösen értékelni tudok az év ezen őrült időszakában. Megkaptam a fát, a fa kosarat, a csomagolópapírt, a párnákat, a hangulatos dobást, a gyertyákat, a gyertyatartókat, a hűvös tálakat stb. – mindezt a BBB-től! Kattintson, hogy ellenőrizze az egészet.

Vértes kép egy karácsonyfa, kézzel készített díszek és fa koszorú.

Ha mostanában nem vásárolt a Bed Bath & Beyond-nál, ígérem, érdemes megnézni. Nagyon jó dolguk van olyan sok mindenről – különösen, ha Beyond + tag vagy (és én is vagyok). Ami alapvetően olyan, mintha egész évben a legjobb Bed Bath & Beyond kuponok lennének.

Megkapjuk az összes SodaStream cucc és Simple Human szemeteszsák a BBB-től. Az egész étkezőasztalunkat tavaly az ünnepek idejére terítették BBB üvegedényekkel, ezüstökkel, tányérokkal stb. Amit itt láthat: minimális modern ünnepi szórakozás. Még Hayes-t is megvettük Stokke etetőszék onnan, hogy annyiszor kérdezték tőlem.

Tehát nem meglepő, hogy újra ott vagyok, és megrendelek olyan dolgokat, amelyek miatt hátsó szobánk hangulatos és ünnepi hangulatú lehet karácsonyra. Kezdve a fával!

Szeszélyes karácsonyfa képe nagyon gyerekbarát díszekkel.

Karácsonyfa

Úgy döntöttünk, hogy egy nagy műfát csinálunk ebben az évben, így mindent felkaphatok a hálaadás előtt. És bár ez valójában nem történt meg (hoppá!), Mégis nagyon szeretem. És remélem, hogy jövőre meg tudom valósítani azt az álmomat, hogy az egész házat a pulykanap előtt díszítsék fel. Drukkolás.

Tehát itt vannak a fa részletek. Kiválasztottam a Fraser Hill Farm 7,5 méteres előre megvilágított intelligens világítás déli békefenyő mesterséges karácsonyfa mert jó ár volt és remekül nézett ki a fotókon. Őszinte leszek. Kicsit ideges voltam, amikor egy nagy fát választottam ki az interneten anélkül, hogy személyesen láttam volna. Szerencsére tökéletesen sikerült.

Jeff párszor megjegyezte, hogy a fa valóban élethűnek tűnik. Szuper tele – elöl rengeteg reális tű tű, majd hátul a szabványosabb kinézetű ágak, hogy a dolgok mindenhol tele legyenek.

Ráadásul 600 intelligens LED-es lámpával (amelyek akkor is világítanak, ha kiégnek) világít. Amit nagyon nagyra értékelek, mert nem bírom a fűző lámpákat egy fán. Őszintén szólva ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik a karácsonyi díszítésben.

Gyermek díszítő karácsonyfa fa girlandok.

Fa kosár

Személy szerint nem igazán szeretem a fa gallérok kinézetét, és nem is akartam fa szoknyát. Tehát teljes mértékben befektettem egy kosár működésébe.

Amikor elkezdtem felállítani a fát, át tudtam szőni az alapdarabot a megtalált legnagyobb kosáron (ami valójában egy készlet része – a legnagyobbat használtam). Ez a Honey-Can-Do® kerek kötéllel ellátott kosarak természetes // fehér színben (3 készlet). És kipróbáltam a Bee & Willow ™ otthoni nagy tengeri fű Pom Pom kosár ami nagyon aranyos, de nem volt elég nagy.

Elég aranyos lett. Ezeknek a kosaraknak adnak néhányat a kötéllel. Szóval át tudtam szúrni az állványt a kötelen. A lábak kissé kilógnak a kosár mindkét oldaláról (készítettem egy képet (fent), így láthattátok, miről beszélek). De ez egyáltalán nem zavart, mert tudtam, hogy ezeket a részeket könnyen el lehet borítani ajándékokkal.

Alternatív csomagolópapír

Minden ajándék be van csomagolva Wall Vision skandináv tervezők II Berså Leaf háttérkép narancssárga színben, ami valójában háttérkép. Szeretek nem hagyományos dolgokat használni a csomagoláshoz, amikor csak lehet. Ráadásul azt hittem, hogy az ajándékok nagyon szépek lesznek, ebbe a mintába burkolva, mivel a színe hasonló a kanapénkhoz.

Kézzel készített hold- és csillagdíszek, valamint fa gyöngyös füzér csíkos szőnyegen.

Gyöngyös koszorú és dísztárgyak

Viszont vissza a fához! Tíz, hat láb hosszúságot használtam Bee & Willow ™ Home gyöngyös 72 hüvelykes füzér hogy a fa körül csapkodjon. Ezután barkácsolási díszekkel díszítette az egészet. Most már tudod, miért készítettem ennyit ebben az évben! Nagyon jó méretű fa.

Szeretem, hogy alakult, de ami még fontosabb: Hayes szereti. A dísztárgyak nagy részét egyébként is neki készítették. És annyira boldoggá tesz, hogy annyira szereti, mint én.

Itt van egy gyors lista az összes elkészített barkácsolási díszről, arra az esetre, ha azt szeretnéd, hogy az oktatóanyagok elkészítsék magad.

Ünnepi csomagolópapír, téli nappali környezetben.

Ajándékötletek és lakberendezés

Ennyi a fa cuccaiért. Térjünk át az összes kiegészítőre, amely összehúzta a szoba többi részét. Nagyon sok ilyen termék tökéletes ajándékként mindenkinek, aki szereti a díszítést vagy az otthon töltött időt (ami manapság szinte mindannyian igazunk van, nem?).

Párnák

A kedvenc párnám mind közül a Safavieh Haleigh téri párna bézs / zöld színben. Szeretem a színt és a dizájnt. Bárcsak vettem volna egy másodikat. De nagyon sok más jó is van…

Safavieh Bardon hosszúkás dobópárna fekete / fehér színben – Ez 20 dollár alatt van, ha Beyond + tag vagy!

Safavieh Imani kötött térdobó párna szürke színben – Olyan, mint a kedvenc takaród.

Magnolia Home Emmie Kay hosszúkás dobópárna pirosító / elefántcsont színben – Nagyon szeretem ennek a párnának az elefántcsonttal megpirult színét.

Magnolia Home Joanna Gaines ™ Otto texturált négyzet alakú párna elefántcsontból – Hatalmas párna, hangulatos hangulata van télen.

Dobd el a takarót

És akkor ezt elkapkodtam French Connection® Claire dobótakaró fehér színben így átbújhatok és filmeket nézhetek itt, nyitott tolóajtóval. Meleg, négyféle színben kapható.

Téli otthoni kiegészítők és becsomagolt ajándékok az ünnepekre egy bohém nappaliban.

Lakberendezési ajándékötletek

Végül, de nem utolsó sorban! A kedvenc részem mindegyikből – azok az ajándékok, amelyeket egy otthoni / lakberendező szerető teljesen értékelni fog.

Ahhoz, hogy a dohányzóasztalt valami ünnepi játékkal töltsem fel, amelyet egész évben használhatnék, egy csomó klassz darabot választottam, amelyek kombinálásakor az ünnepi színvilágra utal. Látod, hova megyek ezzel? Őszibarack mécsesek, zöld tál – megkapja az ötletet. Essünk neki…

Iittala Kuru 9,5 hüvelykes tál Moss Green-ben – Ez a tál tökéletes zöld színű. És elég nagy ahhoz, hogy kitöltse díszekkel, kulcsokkal és levelekkel, vagy bármi mással, amire csak gondolhat.

Iittala Kuru 6,25 hüvelykes tál bézs színben – Remekül néz ki a fenti zölddel.

Iittala Nappula 7 hüvelykes gyertyatartó porban – Ezek a gyertyatartók olyan szépek! Igazából már régóta szerettem volna őket. Tehát azt hiszem, ez csak ajándék volt magamnak. Haha.

Iittala Nappula 4,25 hüvelykes gyertyatartó porban – És a kisebb gyertyatartó bc olyan jól néz ki, mint egy készlet.

Zodax lapos felső illat nélküli hivatalos gyertyák fehérben (6 darabos készlet) – Mert ha gyertyatartóid lesznek, akkor szükséged van néhány gyertyára is.

Zodax 10 hüvelykes lapos felső kúpos gyertyák elefántcsont színben (6 darabos készlet) – Egy másik gyertya lehetőség, ha jobban szereted az elefántcsontot, mint a fehéret.

Iittala Teema 3,5 qt. Tál tál fehér színben – Ezt a tökéletes popcorntálat szinkronizálom az ünnepi filmekhez.

Mellékjegyzet … Van egy csomó Iittala tétel a lista ezen részén, és ez azért van, mert én nagyon szeretem ezt a márkát! Nagyon régen, amikor részmunkaidőben dolgoztam egy barátom modern bútorüzletében, felfedeztem ezt a márkát, és beleszerettem ikonikusukba Alvar Aalto vázák. És még mindig imádom, amit csinálnak ennyi évvel később.

Tehát most, amikor mindent elmebeteg részletesen átéltem, íme néhány további fotó arról, hogyan állt össze az egész …

Kézzel készített díszek egy modern tálban, egy üveg dohányzóasztalon.

Hold dísz lóg egy karácsonyfa

Nagy karácsonyfa a modern boho nappali sarkában.

Őszibarack gyertyatartók és modern tálak egy bohém dohányzóasztalon.

Kézzel készített agyag eper díszek egy karácsonyfa. Modern gyertyatartók és funky szobrászati ​​tálak egy földes, rattan dohányzóasztalon.

Felső lövés kis modern tálak egy üveg dohányzóasztal.

Mit gondolsz? Hogyan díszíti házát télre és / vagy karácsonyra, ha ünnepel? Inkább „karácsony, mindenhol karácsony” típus vagy VAGY inkább finom dolgokról, amelyek egyszerűen hangulatosak és téliesek? Szívesen megtudnám!

Ez a bejegyzés együttműködik a Bed Bath & Beyond céggel. Minden vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatja azokat a márkákat, amelyek segítenek a Paper and Stitch működésében.


Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok