Legjobb költségvetési rügyek – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.27. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
9/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Nagyszerű, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 49,99 USD

A Beats Flex fekete alapon fekete alapon
Cameron Summerson

Az elmúlt évben sok valódi vezeték nélküli fülhallgatót vizsgáltam át, de forró perc telt el azóta, hogy egy forgatáshoz elvettem egy sor nyakvédőt. A Beats Flex kiválóan emlékeztetett arra, hogy ez a típusú fülvédő még mindig olyan nagyszerű választás, ha szilárd ‘rügykészletre vágyik, amely nem fogja feltörni a bankot. Kiválóak mindössze 50 dollárért.

Itt van, amit szeretünk

 • Kiváló érték
 • Nagyon kényelmes
 • Jó akkumulátor-üzemidő

És amit nem

 • Nincs erős alsó vége
 • Nincs bekapcsoló hang

Félreértés ne essék – semmi csodálatos vagy kiemelkedő ezekben a füldugókban. Nem kap környezeti módot vagy ANC-t. Nincs fülérzékelés. Van azonban automatikus lejátszás / szünet a mágneseknek köszönhetően, amelyek együtt tartják a rügyeket, ha nincsenek a füledben. De egyébként csak egy nagyon szabványos vezeték nélküli fülhallgató készlet.

Az egyszerűség és az alacsony ár az, ami eleve annyira vonzóvá teszi a Flex-et. Remek frissítés a sok telefonnal szállított normál vezetékes fülhallgatóhoz képest, mint a szokásos EarPod-ok, amelyek korábban iPhone-okkal érkeztek. Ha még mindig egy régi vezetékes rügykészletet használ, akkor ez a legjobb frissítési út az Ön számára (feltéve, hogy természetesen nem hajlandó az igazi vezeték nélküli rügyek árának legalább kétszeresét leadni). Nagyon jól hangzanak, hihetetlenül kényelmesek és átlagosan körülbelül 12 órán át tartanak. Ez sok bejelölt négyzet 50 dollárért.

Hangminőség: jobb, mint az alap

A Beats Flex fekete, fekete matt alapon, egy fülhallgatóval és a Beats logóval a fókuszban
Cameron Summerson

Volt idő, amikor a „Beats” név azt jelentette, hogy „ezeknek a fejhallgatóknak túl sok a basszusuk”. Ez az idő eljött és elmúlt (annak ellenére, hogy a tévhitek gyakran hallanak erről a témáról), a Flex könnyebben megy a basszuson, mint a legtöbb más Beats, amelyet nemrégiben hallottam.

Ez nem azt jelenti, hogy hiányoznak egy meghatározott alsó végük. Ez még mindig nagyon jelen van, bár lehet, hogy alulmarad, ha a „minden basszust adj nekem, amit az agyamba tölthetsz” típusú hallgató vagy. Úgy gondolom, hogy az egyensúly nagyon jó a legtöbb hallgatási célra, de én személy szerint inkább egy kicsit alacsonyabb kategóriájú zenét választok, mint amit a Flex kínál. Ez azt jelenti, hogy nem azt figyeltem meg magamról, hogy hiányzik néhány percnyi hallgatás után a Flex-en.

Ami a magas és közepes tartományt illeti, ott ezek a rügyek gyakorolják a legnagyobb hatást. A kettő közötti egyensúly nagyon jó, csengő magassággal és nagyon kiegyensúlyozott középtartománnyal, amely kiváló általános hallgatási élményhez vezet – különösen, ha szereted a podcastokat, vagy sok videót nézel fülhallgatóval.

Összességében a Flex jól hangzik. Lehet, hogy hiányzik belőlük az alacsonyabb kategóriájú felhasználók számára, akik az alaposabb fejhallgatót részesítik előnyben, de az „átlagos” hallgató értékelheti az itt kínált általános egyensúlyt. A hangminőség aránya nagyon jó a Flex-nél.

Kényelem: Elfelejtettem, milyen kényelmesek lehetnek a nyakrudak

Az egyik legjobb dolog a nyakrudakban az, hogy a tényleges rügyek meglehetősen könnyűek, ami elég kényelmes illeszkedést eredményez. Az igazi vezeték nélküli rügyeknek sok minden megy a motorháztető alatt, ezért gyakran súlyosabbak, mint a nem TW fülhallgatók, ami több fülfáradáshoz és kényelmetlenséghez vezet.

A Flex itt sem különbözik. A rügyek könnyűek, a csatlakoztatott zsinórnak rengeteg hossza van, így nem húzza folyamatosan a rügyeket, sőt mindkét oldalon a kezelőszervek is elég könnyűek, így észre sem veszem őket. Összességében valószínűleg ezek a legkényelmesebb nyakrudak, amiket viseltem … hát, ameddig emlékszem, valóban. A +.

Az USB-C töltőport
Cameron Summerson

A kezelőszervekről szólva vessünk egy gyors pillantást ezekre. Mint nagyjából minden más, ezek is, nagyon egyszerűek. A bekapcsológomb a jobb oldalon van, és … szó szerint ennyi. A bal oldalon található az USB-C töltőport – amely jó választás a többi Beats készüléktől, amelyek töltéséhez az Apple Lightning kábelére támaszkodnak – a hangerő-szabályozó és a multifunkciós gomb. A multifunkcionális gomb lejátszás / szünet egyetlen lenyomásával, dupla nyomással történő előrefelé, hármas megnyomásával visszalépésre, és hosszan megnyomva meghívja készülékének digitális asszisztensét.

A mikrofon, a hangerőszabályzó és a többfunkciós gomb kiemelése a bal oldalon.
A mikrofon, a hangerőszabályzó és a multifunkciós gomb a bal oldalon. Cameron Summerson

Miután megszokta a rügyek viselését, a kezelőszervek megtalálása másodlagossá válik. Kicsit időbe telt, mire megszoktam, hogy milyen magasan vannak a kezelőszervek, de miután rájöttem, onnantól kezdve simán vitorlázott.

A legzavaróbb dolog, amivel a kezelőszervekkel találkoztam, a rügyek bekapcsolása. Nincs bekapcsolt hang, ezért néhány másodpercig tartania kell a gombot, és remélem, hogy bekapcsolnak. Van azonban csatlakoztatott hang, így legalább tudni fogja, amikor csatlakoznak. Csak furcsa szétkapcsolás van a bekapcsolás és a csatlakozásra várás között, ahol nem világos, hogy valóban be vannak-e kapcsolva.

Ezen kívül van egy alkalmazás a Android. (Ez valójában nem a kényelemről szól, hanem bármi másról.) Ez egyfajta egyszerű alkalmazás is – valóban nincsenek EQ-k vagy testreszabható vezérlők. Válthatja az automatikus lejátszás / szünet funkciót, amely a hívásokra is vonatkozik. A rügyeket át is nevezheti, ha akarja. És nagyjából ennyi az alkalmazás. Ennek ellenére érdemes telepíteni – használhatja a rügyek hátralévő akkumulátor-százalékának gyors megtekintésére, ha más nem.

Félretéve azt is észrevettem, hogy a rügyek sokkal gyorsabban kapcsolódnak a Pixel 5-hez a telepített alkalmazással, ami segít csökkenteni a korábban említett bekapcsolási / csatlakozási hang késleltetést. Az iOS-hez nincs alkalmazás, mert az itt kínált funkciók az iOS-en honosak, a Flex-ben található M1 chipnek köszönhetően.

Következtetés: Kiváló fülhallgató egy Fiddy Spot számára

A Beats logó kiemelése mindkét fülhallgatón
Cameron Summerson

Úgy gondolom, hogy a Beats Flex legjobb vásárlója bárki, aki vezetékes fülhallgatókat szeretne cserélni valami vezeték nélküli eszközre, amely nem fogja megtörni a bankot ezzel. A célközönség itt nem az a személy, aki az AirPodokat vagy más valódi vezeték nélküli fülhallgatókat nézi, amelyek több mint kétszerese a Flex költségének, és a hangminőség / funkciók ezt tükrözik.

De ha olyan megbízható, kényelmes fülhallgatókat keresel, amelyek nagyon jól hangzanak, és könnyedén átvészelnek egy nap alatt, akkor a Beats Flex a huckleberry.

Értékelés: 9/10

Ár: 49,99 USD

Itt van, amit szeretünk

 • Kiváló érték
 • Nagyon kényelmes
 • Jó akkumulátor-üzemidő

És amit nem

 • Nincs erős alsó vége
 • Nincs bekapcsolási hang
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it