Légsütő karfiol Buffalo Wings recept

Avatar admin | 2021.01.13. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

A harapás után a harapást visszahozza erre a tányérra az Air Fryer Buffalo karfiolra! A légsütő gyors munkát végez a karfiolon, kívülről ropogóssá, belül pedig gyengédvé varázsolja. A bivalymártással való dobálás hatalmas ízt ad az előételnek!

Fotókredit: Nick Evans

A csirkeszárnyakról általában hagyományőrző vagyok. Adja meg nekem a klasszikust, kérem! De ha vegetáriánus tömegeket szolgál fel, vagy csak valami másra (és kissé egészségesebbre) vágyik, akkor ennek a Air Fryer Buffalo karfiolnak minden fűszeres földi íze van, amire vágyik, hogy megjavítsa a szárnyát!

Ez a verzió egy normális szokásom szerint riff légsütő ropogós karfiol. Annak érdekében, hogy kívül ropogós legyen, a belső karfiol gyengéd legyen, a főzés végén adja hozzá a mártást, hogy ne égjen el, majd csak egy rövid főzési alkalomra robbantsa fel a virágpépeket a légsütőben.

Miért készítsünk Buffalo karfiolt egy légsütőben?

Röviden: könnyebb, mint egy teli fritőz, és határozottan egészségesebb! Csodálkoztam, hogy az elkészült virágosok milyen ropogósak és csodálatosak. Szinte cheat kódnak tűnik.

Az általam használt bivalymártás a klasszikus keveréke a forró mártásnak, a vajnak és a fűszereknek. Nekem játéknap íze van, és meglepően jól passzol a karfiolhoz.

Légsütő karfiol, bivalymártással, mártogatós és zöldséges botokkal.

Nincs légsütő? Készítsen Buffalo karfiolt a sütőjében!

Ennek a karfiolnak a sütése abszolút lehetőség. Hosszabb időbe telik, és a karfiol, őszintén szólva, nem válik annyira ropogóssá, de működni fog és remekül sikerül.

Azt javaslom, hogy egy sütőpapírt béleljen ki sütőpapírral a könnyebb megtisztítás érdekében, és a karfiolt legalább 30 percig kell sütni 400˚F-on, esetleg 45 percig, hogy valóban ropogós virágot kapjon. Kezdje el ellenőrizni a virágosokat a 30 perces jelölésnél. Akkor készülnek el, amikor kívül ropogósak, de könnyen át lehet szúrni villával.

Buffalo szószcserék és cserék

Nincs ok arra, hogy a forró mártás alapjaihoz igazodjon. Próbáljon ki egy tex-mex stílusú mártást olyasmivel, mint a Tapatio, vagy menjen thaiba egy Srirachával vagy koreaival gojuchang-nal!

Air Fryer Buffalo karfiol mártással mártással.

Mártások a Buffalo karfiolhoz

Ranch szósz vagy kéksajt szósz itt a színvonal, és nem vagyok biztos benne, hogy túl sokat kevernék vele. Okkal klasszikus: finom!

Készíthet előre Buffalo karfiolt?

A karfiolt abszolút előkészítheti, előre bepanírozhatja és elkészítheti, és előre elkészítheti a mártást. A főtt karfiolvirágok a hűtőben nagyon sok pizazzot veszítenek, így én csak annyi levegős sütögetést tudok sütni, amennyit csak lehet.

Maradék!

Ha mégis van maradéka, ne dobja őket! Életre keltheti őket (amennyire csak lehetséges) vagy a légsütőben, egy gyors 2-3 perces melegítésre, vagy egy sütőben 5-6 percig. Nem mikróznám meg a maradékot!

Buffalo karfiol mártással mártva, mártás, zeller és sárgarépa előtt tartva.

További nagyszerű levegős sütő receptek


Légsütő karfiol Buffalo Wings recept

Ha nincs légsütője, akkor a karfiolt tepsire fektetheti, és a sütőben 30 percig pörkölheti, egyszer félúton megfordulva. Ezután a karfiolhoz enyhe réteg mártást adunk, és további 5 percig pirítjuk. Ezután melegen tálaljuk extra mártással.

Hozzávalók

  • 1 nagy fej karfiol, 1 hüvelykes virágokra törve
  • 2 tojás
  • 1 csésze sima morzsa
  • Tapadásmentes főzőspray
  • 1 csésze Frank forró mártása
  • 1/4 csésze vaj, olvasztva
  • 1/2 teáskanál kóser só
  • 1/2 teáskanál fokhagyma por
  • 1/2 teáskanál fekete bors

Választható:

Módszer

1 Törje szét a karfiolt: Vágja vissza a zöld szárakat a karfiol fejére, majd törje össze vagy vágja le a fejét kb. 1 hüvelykes virágokra. A legegyszerűbb a karfiol tövének közelében kezdeni, és a központ felé haladni.

2 Mártás tojásmosóba és zsemlemorzsába: Egy olyan nagy tálban, amely megtartja a virágokat, habverj össze 2 tojást és 1/4 csésze vizet. Adja hozzá a virágokat a tojásos keverékhez.

Réses kanállal keverje össze a virágokat, ügyelve arra, hogy mindegyik jól bevonva legyen. Távolítsa el a virágokat a tojás keverékéből, és adja hozzá a zsemlemorzsához. Addig dobáld őket, amíg jól be nem borulnak.

Fém tál, tojással és fűszerekkel, villával keverve, karfiolvirágok mellé állítva, így készítünk Air Fryer karfiolt Buffalo Sauce-val.Karfiolvirágok egy fémtálban, hogy készítsenek Air Fryer Buffalo karfiolfalatokat.

3 A panírozott karfiolt levegőn megsütjük: Permetezze be a levegős olajsütő kosarat tapadásmentes spray-vel. Helyezze a panírozott virágokat egyetlen rétegben a kosárba. Próbáld meg nem tolongani őket. Állítsa a légsütőt 350˚F-re, és süsse meg a karfiolt 7 percig. Forgassa meg az egyes floreteket és további 7 percig sütje. Tegyük át tálra.

Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg az összes karfiol meg nem sült.

Buffalo karfiol szósz nélkül és légsütőben.Levegősütő Buffalo karfiol légsütőben.

4 Készítse el a bivalymártást: Egy kis tálban keverje össze a forró mártást, az olvasztott vajat, a sót, a fokhagymapor és a fekete borsot.

Hozzávalók a Buffalo karfiol elkészítéséhez egy fém tálban.

5 Kenje meg a sült karfiolt: A panírozott és sült karfiol virágait egyenként, könnyű szósszal dunsztoljuk. Tegye vissza a darabokat egy rétegben a légsütőbe, és további 4 percig sütje. Tegyük át tálra.

Ismételje meg a sütési folyamatot minden virágával.

Légsütő Buffalo karfiol Harap egy fémtálba, tetejére öntött mártással.Légsütő karfiol bivalymártással légsütőben.

6 Tálalás: Tálaljuk a virágokat melegen kéksajtmártással, maradék bivalymártással és zöldségekkel az oldalán.

Helló! Minden fotó és tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Kérjük, ne használja előzetes írásbeli engedély nélkül fényképeinket. Köszönöm!


Ez a bejegyzés tartalmazhat linkeket az Amazon-hoz vagy más partnerekhez; az ezeken a linkeken keresztüli vásárlásai az Egyszerűen receptek előnyeit szolgálhatják.
További információ az affiliate linkelési irányelvünkről.

Nick Evans

Nick csaknem egy évtizede írt finom recepteket a házi szakácsnak. Denverben él, CO, és a pelenkaváltás, a nyomvonalvezetés és a sörivás finom egyensúlyát öleli fel. Honlapja az Macheesmo és az első könyve az Szeressétek maradványaitokat.

Több Nick-től


Source link


66 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok