Lemon Key Lime Pie Bars.

Avatar admin | 2021.04.16. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Édes, savanykás és csípős, citromos kulcstartalmú mésztorta … vaníliás vajas kéreggel és mészsóval a tetején. Ezek a rudak nagyon hasonlítanak a kulcsfontosságú mészlepényhez, de néhány frissítéssel készülnek. Nagyon könnyűek, krémesek, és extra mennyiségű gubancsal készülnek. A töltelék csak néhány egyszerű összetevőből készül. Természetesen rengeteg friss lime van. Van egy titkos összetevő is … egy kis citromlé. A kéreg gazdag, vajas és tele vanília ízzel, tökéletes sóssággal. Tedd össze mindent, és a legtöbb ínycsiklandozó mészpástétom van nálad. Elég édes, hihetetlenül zamatos, szuper krémes és tökéletesen ciki. Enyhén tejszínhabbal és lime sóval fejezze be a lenyűgözően sós-édes kulcsfontosságú lime pie bárot.

Lemon Key Lime Pie Bars felső fotója

Meglepetés! Kulcsfontosságú lime pie bárok! Úgy érzem, ezek talán egy kicsit váratlanok tőlem? Nem sok kulcsfontosságú mészlepény-receptet készítettem, ezért ezek nagyon újnak és izgalmasnak érzik magam. Tökéletesek az elkövetkező tavaszi és nyári napokra is.

Gyerekként csak a nagyapám volt az, akit ismertem, aki szerette a kulcsfontosságú lime pitét. Mindig nagyon foglalkozott a legfontosabb meszes pite-vel, és nos, bármilyen gyümölcsös pite ezzel kapcsolatban. De a legfontosabb mész és alma a két kedvence.

Soha nem értettem egyik pite választását sem. Úgy neveltem, hogy szeretek egy jó, klasszikus csokis süti pitét, vagy egy csokoládé burbón pekándiót. Yummm, igaz? Csokoládé kulcsfontosságú mész felett bármely nap!

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

(kulcsfontosságú mészek)

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

De az idők megváltoztak. Az elmúlt években belemerültem a kulcsfontosságú mésztorta területére. És bár még mindig nem mondhatom, hogy kulcstartó meszet választanék a csokoládé helyett, azt mondom, hogy ennek bizony megvan a maga ideje és helye. Igazából baromi finom, ha jól csinálják.

Szóval, én készítettem a pitét, de ezek a rudak még különlegesebbek, és néhány okból.

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Az ihlet

Két dolog … friss kulcstartó az élelmiszerboltban, amellyel nem hittem el, hogy képes vagyok ráakadni.

És az a kétségbeesett vágy, hogy Key Westben legyek … amikor az ablakomon kívül esik a hó.

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

(rúd sütés után)

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

A részletekre…

A csodálatos dolog ezekben a bárokban? Könnyűek. Olyan könnyű őket, hogy nehéz őket elrontani.

Elkészíti a kérget, megsüt, összekever egy gyors tölteléket és újra süt. Ezután hagyja lehűlni a rudakat, és töltse fel őket tejszínnel. Olyan egyszerű.

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

A kéreghez kissé felcseréltem a dolgokat, és létrehoztam egy vajas, nehéz vaníliás, Ritz krakkoló kérget. Számomra ez jobb, mint egy graham cracker kéreg minden nap. Egyszerűen keverje össze a kekszmorzsát sós vajjal és egy jó csobbanás vaníliával, és mindent süssön fel egy négyzet alakú tepsiben. Minden kész, nagyon könnyű. A vanília érintése és a sós vaj használata kulcsfontosságú.

De ennek a kéregnek az igazi titka? Egy kis barna cukor, amely hozzáadja ezt a sós-édes ízt, finom.

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Amíg a kéreg süt, készítsük el a legfontosabb mész tölteléket. A kulcsos meszes töltelékemmel mindig különösebben veszek részt. És az édesség kedvéért … megpróbálok menni éppen elég édes. Ez azt jelenti, hogy nehéz a mész egy nagyon titkos, de kulcsfontosságú összetevővel, egy csepp citromlével. Lehetőleg rózsaszín citromlé, de bármilyen citromlé megteszi. Ez egy váratlan fordulat, amely még fanyarabb mészlepényt eredményez. Bízzon ebben. Tudom, hogy ez nem hagyományos, de megígérem, hogy valóban jobb kulcsfontosságú mészlepényt készít.

Ha ez összekeveredik, sütjük meg a tölteléket a kéregben, és tizenöt perc múlva kulcsfontosságú mészpogácsa lesz. Olyan könnyű, igaz?

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Egyszerű a játék neve manapság.

Ezenkívül egy kis megjegyzés: bár a kulcsfontosságú mészek ideálisak, ezeknek a rudaknak a készítéséhez valóban felhasználható bármilyen olajmész!

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Most fejezze be …

Tálaláshoz szeretek finom mézes tejszínhabot kenni a tetejére, meghintve egy friss mészsóval. Semmi divatos, de megköti a megállapodást ezeken a kulcsfontosságú mésztorta-rudakon.

Miután lehűltek, a rudak szinte tökéletesek. Gazdag, sós-édes és vajas barnacukor kérgük van, a legkrémesebb, legfinomabb sima kulcsú mész töltelékkel, amely megolvad a szájában. A finomon túl.

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Olyan jó, hogy egy adagot átnéztünk a nagypapámnak, mert csak tudtam, hogy ezeket jobban szereti, mint bárki más.

Ha szeretné fokozni a bemutató játékát, szórjon rá néhányat ehető virágok. Akárhogy is, a bárokat biztosan mindenki élvezheti.

És ők is elég szórakoztatóak!

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com

Más édes bár recepteket keres? Íme néhány kedvencem:

Forgatott répatorta sajttorta bárok

Gooey csokoládé zabliszt

Fahéjas cukor áfonya morzsarák

Ebédlő csokoládé földimogyoró vajas rúd

Végül, ha elkészíted ezeket a Lemon Key Lime Pie Barokat, feltétlenül hagyj megjegyzést és / vagy adj egy értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Lemon Key Lime Pie Bars | halfbakedharvest.com