5 zseniális macskajáték házilag

Avatar Gadam | 2022.11.14. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

macskajáték házilag

Mutatunk 5 Macskajáték variációt, amit imádni fog a cicád, és házilag is egészen könnyedén elkészítheted. A leghétköznapibb tárgyakból összeállíthatod. Lássuk ezeket.

Dobozok felhasználása házi macskajátékként

macskajáték házilag.III.

A macskák szeretnek dobozokban ülni és bújkálni. Még a legnagyobb macskák is megpróbálnak bepréselődni egy cipősdobozba! Próbálj meg lezárni egy közepes méretű dobozt, és vágj bele néhány lyukat. A macskád így képes lesz bemászni és kimászni belőle.

WC guriga macskajáték házilag

Az üres WC-guriga olcsó módja, hogy boldoggá tedd a cicádat. Kirakós játékká is alakíthatod, ha beleteszel néhány finomságot, majd a széleit behajtod, és hagyod, hogy a macskád kitalálja, hogyan juthat be a belsejükbe.

Régi Ruhából házi macskajáték

Vágj csíkokra régi pólókat, és néhányat csomózz össze középen. Fogj meg néhány csíkot, és lógasd vagy lóbáld ezt a macskád előtt. Készíthetsz rúgós játékot úgy is, hogy egy régi zoknit megtöltesz szövetdarabkákkal és csipetnyi macskamentával. Ezután varrd fel a tetején. És már kész is a házilag készített macskajáték.

Pom – Pom macskajáték házilag

A pompomokat otthon is könnyen elkészítheted, varrás vagy ragasztó nélkül. Rengeteg útmutató videó található az interneten. A macskád imádni fogja, hogy megütheti és kergetheti őket.

Pálcás macskajáték házilag

macskajáték házilag.II.

A pálcákat imádják a macskák. Otthon is elkészítheted őket egy darab tipliből, gumiból és szövetcsíkokból, rafiából vagy tollakból. Fúrj egy kis lyukat a tiplibe, kösd rá a zsinórt, és köss, ragassz vagy varrj a végére néhány szövetcsíkot, tollat vagy rafiát, hogy csábító játékot készíts a macskádnak.

 

Forrás: Homemade toys for cats – PDSA


50 Views 0 Ratings Rate it